Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Po delší době jsem si udělal radost něčím mechanickým V podstatě je to návrat ke kořenům. Od Seiko Samurai jsem se přes desítky jiných hodinek opět vrátil k japonským automatům, tentokráte k modelu SARB035, který spadá do řady Mechanical. Jak známo hodinky jsou vybaveny strojem Seiko 6R15B s 23 kameny, hackingem, ukazatelem data a rezervou chodu 50 hodin. Hodinky samotné jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou osazeny safírovým sklíčkem. Udávaná vodotěsnost je 100 metrů, ale kdo by s nimi lezl do vody? Na samotnou kapitolu by vystačil popis dokonale zpracovaných linií pouzdra. Můj silný dojem by se dal jedním slovem vyjádřit jako ?vintage?. Nemůžu si pomoci, ale mám pocit jako bych měl na ruce Grand Seiko ze 60. let. Kromě všeho ostatního tomu hodně napomáhá barva ciferníku, která je nepopsatelná a musí se prostě vidět Takže s koupí jsem maximálně spokojen a mohu jen doporučit. Pokusil jsem se o něco fotek, posuďte sami.
Chorche Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Jsou opravdu nádherné, velká gratulace!
Olda Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 ... Kromě všeho ostatního tomu hodně napomáhá barva ciferníku, která je nepopsatelná a musí se prostě vidět Takže s koupí jsem maximálně spokojen a mohu jen doporučit. Pokusil jsem se o něco fotek, posuďte sami. Ale ta barva není vidět, udělej nějakou barevnou fotku.
Návštěvník Ondra Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Pár fotek z dnešní procházky Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Ondra
Chorche Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Prosím tě, už sem radši žádný fotky nedávej, začínám mít zase cukání A to jsem si myslel, že jsem teď hodinkově uklidněný Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Chorche
Chorche Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Pardon, vložil jsem příspěvek omylem 2x... Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Chorche
Jezevcik2 Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Líbí se mi SARB 033 s tmavým ciferníkem.Váhal jsi nad barvou nebo bylo rozhodnuto o světlé?Potřeboval bych je vidět vedle sebe ve skutečnosti.Jinak samozřejmě gratuluji.
fobus Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Pekné fotky...super hodinky...gratulácia...
Jiribartl Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Moderní stroj v klasické kastli, mají v sobě jiskru. Moc se mi líbí ...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Zvlastni je, ze co je znam, tak jsem si vzdycky myslel, ze si je koupim v cernem. Pak je vice mene nahodou objevil v tehle variante a bylo rozhodnuto. Ta kremova je bozska. Myslim, ze cerna by se brzy okoukala. Jeste jednou diky
instant Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 presne tak, čierny ciferník je na tak malé hodinky "ťažký".. nie je rozhodne zlý, ale v tejto verzii vyzerajú ešte o triedu lepšie
Petrson Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Jedním slovem PARÄDA, ten světlý cifr a tmavý řemen je to pravé ořechové :-)
Jezevcik2 Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Ta kremova je bozska. Je fakt,že Ti krásně kontrastuje se srstí.
Návštěvník Ondra Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2011 Je fakt,že Ti krásně kontrastuje se srstí. Jj, příroda mi přála...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se