NIGHTinGALE Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Škoda, že mají upadlou ručičku, hned bych je od tebe koupil. Neuměl bys ji tam (nebo tvoje přítelkyně) nasadit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 dve su padnute vies okrem aj pi.. pisat nieco zaujimavejsie No v tvem pripade se mohu pochlubit, ze umim i fotit - a to by me nikdy nenapadlo, ze to kdy napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník APC Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 nightindale nerob si srandu ja sa pytam ci su to šunty alebo maju cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Ja si myslim, ze ti to tady reklo uz asi 20 lidi, ale mozna ze tomu nerozumis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 těma kecama pod rozblitou fotku hodinek pomerančai jsem se fakt hodně pobavil, to fakt šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 nightindale nerob si srandu ja sa pytam ci su to šunty alebo maju cenu Tys to ještě nepochopil? Baza i všichni ostatní mají dávno jasno i bez druhé porce fotek. Tak narovinu je to shit nejhoršího kalibru. Za tohle ti nikdo nedá ani nanuka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Ty hodinky nejdou vyfotit ostre, protoze jsou rozmazane uz ve skutecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Za tohle ti nikdo nedá ani nanuka. nanuka né, ale čokoládu jó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Fantastický hodinky, dávno jsem po nich toužil a ted se objeví tady na fóru. Jaký štěstí! Pošli sz, mám zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Fantastický hodinky, dávno jsem po nich toužil a ted se objeví tady na fóru. Jaký štěstí! Pošli sz, mám zájem Kdyby něco náhodou nevyšlo, stavím se do řady. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Kdyby něco náhodou nevyšlo, stavím se do řady. Díky... Nesmim si je nechat utýct, jednou bych je rád předal synovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Jestli přítelkyně dělá v prádelně, možná to není náhoda, že byly schovaný. Třeba je to test integrity nebo provokace nebo policejní akce. Přecijen hodinky za dobrých 8 tisíc euro (díval jsem se na net a panerai tak fakt stojí) v prádle, to není jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Boze muj, jak muze bejt nekdo tak natvrdlej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Véééľmi zaujímavé hodinky ... Nemôžem si pomôcť, ale keď sem nedáš normálne - v tomto prípade postačia aspoň "ostré" nerozmazané fotky - nesmieš mať za zlé, že Tvoje konanie vzbudzuje "isté" pochybnosti ... O Tvojich komentároch na iných kolegov radšej pomlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Dosť hrozné, toto by naozaj v Panerai nevyrobili ani na špeciálnu objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Ty hodinky nejdou vyfotit ostre, protoze jsou rozmazane uz ve skutecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Gratuluju. Máš šikovnou frajerku, dobrej foťák a teď už i perfektní hodinky. Mě pobavilo, že máš v zájmech focení APC, na nete som mašiel tieto Panerai chrono, skús porovnať. Možno pomôže. p.s.: samozrejme nepomôže, prepáč mi, ale už musíš pochopiť, že z nekvalitných fotiek sa nič neposúdi, skôr niečo zahmlieva. tak tahle serie hlasek me poslala do kolen diky za skvele vlakno pro vecerni odreagovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 nanuka né, ale čokoládu jó tobě ten potulný fotograf nějak leží v žalud(k)u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Vy to pekne podcenujete, uz ta plisen na ochrane korunky znaci, ze jde o neco opravdu extra. Kazdopadne ty fotky jsou dobry, jak se rika "maji atmosferu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 ale ty komplikace jsou ůžasné a to jsem nikdy nebyl Panerai okouzlen....až teď...asi jsem dospěl.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.