MARK Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Tak dneska konečně dopadl obchod s MATTHEWem ( kterému samozřejmě velice děkuji za komunikaci a samotný obchod ) a domů jsem si přinesl svoje první ( pro mě ) "POŘÁDNÉ" hodinky. A jak jsem se tady dočetl, nejsem první kdo si na úvod pořídil stejné hodinky. Jsem v tomto opravdovým začátečníkem a po přečtení pár článků zde a po ujištění od zkušenějších kolegů, jsem se nakonec rozhodl a koupil. Jak jsem napsal na úvod, první "pořádné" hodinky a hlavně moje první automaty. ( Zatím ) jsem z nich nadšený, jako z každé věci kterou si tak nějak pořídíte, protože chcete. Jen jsem zvědavý, kam povedou mé další kroky, protože jak tady čtu a vidím, u jedněch asi na 100% nezůstane, tak uvidíme, čím si udělám radost dál. Rád samozřejmě uvítám Vaše skušenosti, jak s těmito hodinkami, tak se začátku tady na foru. Zítra doufám bude trocha času na pár fotek a uvidíme co se naskytne dál a co dovolí finanční situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Gratuluju k prvním "opravdovým" hodinkám, díval jsem se na ně když je Matthew prodával, taky se mi zamlouvaly a teď trošku závidím Tak ať dlouho slouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Taky jsem na ně koukal a gratuluju. Určitě jen u nich nezůstaneš :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Díky moc, už jsem toho tady na foru prováhal dost. A několikrát i od Matthewa, např. Black Mako (Pepsi) atd., takže jsem se rozhodl dlouho neváhat a jednat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 V 22. 8. 2011 v 19:21, 'MARK' napsal: Díky moc, už jsem toho tady na foru prováhal dost. A několikrát i od Matthewa, např. Black Mako (Pepsi) atd., takže jsem se rozhodl dlouho neváhat a jednat! Tak konečně Máro,seber zrcadlo a udělej nějaké fotky ať je naco koukat. Jinak samozřejmě gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 22. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Ty aby jsi se nepřidal vid, zítra snad něco udělám. A ještě si spolu popovídáme do čeho jsi mě to uvrtal.... Samozřejmě i Tobě díky moc za rady, trpělivost atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Tak nějakou chvíli to trvalo, jelikož jsem byl delší dobu nečekaně bez internetu. Ale přeci jen se i na nějaké ty fotky dostalo. Dělal jsem je trochu ve spěchu, ale myslím si, že některé tak špatné nejsou. Takže jsem zvědavý, jaký budou mít úspěch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 (upraveno) Tož, především gratulace k hodinkám a fotky máš taky pěkné. Upraveno 29. srpna 2011 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 tak koukám, že už testuješ i gumu podle mě jim ten NATO sluší nejvíc... budu si je muset brzy koupit znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 V 29. 8. 2011 v 18:02, 'Matthew' napsal: tak koukám, že už testuješ i gumu podle mě jim ten NATO sluší nejvíc... budu si je muset brzy koupit znovu Jojo už i gumu. Ted bylo ideální počasí na koupání a to NATO pak schlo trochu déle. Takže důvod pro výměnu za gumu. Ale vypadá to, že co chvíli, půjdou zpátky na NATO. A nebo taky pokukuju na nějakou pěknou kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 29. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 Na tom NATu vypadají fakt skvěle. Gumu bych taky nějakou potřeboval no, jak je teď horko, tak to nosím na tahu,ale i na něm vypadají dobře. Kůži už mám vyhlídlou, ale je dost těžko sehnatelná, tak uvidím jak to dopadne Ty hodinky jsou za ty prachy bez konkurence tady je fotka na té kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 29. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2011 V 29. 8. 2011 v 19:40, 'enGiN' napsal: Na tom NATu vypadají fakt skvěle. Gumu bych taky nějakou potřeboval no, jak je teď horko, tak to nosím na tahu,ale i na něm vypadají dobře. Kůži už mám vyhlídlou, ale je dost těžko sehnatelná, tak uvidím jak to dopadne Ty hodinky jsou za ty prachy bez konkurence tady je fotka na té kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jojo jsem strašně rád, že jsem se rozhoupal a koupil je po hrozné době rozhodování apod. Mám je sice zatím jen chvilku, ale jsem z nich nadšenej. No a na té kůži nevypadají vůbec zle. Já bych je spíš viděl na nějaké masivní tmavě hnědé s bílím prošívání, aby se to moc netlouklo s tou modrou. Uvidíme jak to dopadne a na co narazím, ale jak jsem slyšel už z mnoha stran, tak na tom NATU fakt vypadaj dobře a hlavně se na něm i příjemně nosej. Takže je tam asi zanedlouho vrátím a udělám nějaké další fotky až bude trocha času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Ted trochu z jiného soudku. Potřeboval bych poradit od zkušených a znalých kolegů... Podařilo se mi na chalupě nalézt tyto "nádhery", ale bohužel už se mi nepodařilo se dopátrat jejich původu. Jediné co o nich vím, že je kdysi denně nosíval můj prastrýc, také podle toho vypadají. Sklíčko je v opravdu žalostném stavu. Ale co jsem se dozvěděl od táty, že o ně jinak bylo celkem pečováno co se týká seřizování a čištění. Nicméně co bych se rád dozvěděl je značka, typ strojku, respektive neodhadl stáří. Hodinky se mi líbí ( krásné modřené ručky ) a měl bych takovou představu, pokud by to za to stálo, nechat je trochu seřídit a zrenovovat a postavit si je na pracovní stůl. Tak a ted něco málo co jsem se na hodinkách "dočetl": podle azbuky to bude ruská produkce, a to i podle nápisu na pozici 6, který končí CCCP, tedy alespoň podle mého. A co jsem zjistil po otevření: 18 kamenů a číslo 3602, dále pak číslo 239360 a poslední co jsem nerozluštil je na zadní straně krytu strojku možná AS/A5/25 88y ??? Těžko říct, opravdu to moc rozluštit nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Byla chvilka času a potřebné věci při ruce, tak jsem v rychlosti zkusil lumi. Až bude více času budou i lepší fotky, takže prozatím takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To by jeden neřekl, jak dlouho se člověk vydrží koukat na hodinky. A to i po tmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Jako startovací hodinky jsou Mako super. Já jsem zvolil černou barvu,ale nakonec bych šeldo modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Jojo zatím maximální spokojenost, sice jsem původně chtěl pepsi, které se ted zase objevili, ale bylo mi řečeno, že ta modrá jde spíš do fialova. Takže jsem zvolil modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Je možné, že by se ta modrá mohla trochu měnit model od modelu? Měl jsem pepsi a ta modrá byla dost tmavá,ale na druhou stranu jsem nenašel rozdíl mezi modrou lunety a ciferníku. Nikde náznak fialové, viz fotka:Edit: zapoměl jsem atachovat fotku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. září 2011 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Jojo koukal jsem jak rychle zmizely... Chvilku jsem váhal že bych je vzal a podle toho bych pak jedny poslal do světa. Ale než jsem se rozhoupal koukám jsou pryč... Jinak vypdají super a ta červená to oživí a myslím když bych je měl místo modrých byl bych stejnně spokojený jako s modrými Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Na té trikoloře vypadají vskutku netradičně.Rozhodně pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se