Waya03 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Zjistil jsem, že k formálnějšímu oblečení co musím nosit v nové práci se digitálky Casio prostě nehodí. Hlavně díky tomuto fóru jsem si nakonec vybral a už mám doma poctivé ruské pilotky. Ještě si zvykám, ale zatím jsem nadšený. Ale jak se říká, s jídlem roste chuť, vlastně si říkám, že by to chtělo ještě nějaké další, abych to mohl střídat. Že by nějaké menší automaty, třeba japonské Seiko? :-)
Pavel K. Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Pěkné. Gratuluji k prvnímu příspěvku i pěkným hodinkám. A jak to čtu, tak už v tom taky lítáš a další kousky budou následovat
funf5 Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Dobrá volba Vem nohy na ramena, dokud můžeš , začínal jsem vlastně taky s Poljoty a kalibrem 3133 a teď
Dr.Watson Odesláno 25. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2011 Myslím, že to je skvělá volba. Nevím proč ale azbuka se mi na hodinkách líbí. ?????? ?????, ???????????? ?????????? ???????? ? ?????????? ?????????...
Jiribartl Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Tak tento model je opravdu super, efektni je prosvitajici lumi
Jiribartl Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Tak tento model je opravdu super, efektni je prosvitajici lumi
MutraBG Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Co takhle dát i technické detaily? Jinak gratulace.. No a Seiko mám už chvilku doma, tím nic nezkazíš, dobrá volba...
yossarian Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Parádní Poljoty! Smím vědět kde jsi je koupil, příp jestli to jsou funglovky nebo už byly nošené?
Waya03 Odesláno 26. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Parádní Poljoty! Smím vědět kde jsi je koupil, příp jestli to jsou funglovky nebo už byly nošené? Koupeno na ebay z Německa. Jsou nové. Jinak co se týče technických údajů, Poljot Aviator, průměr pouzdra 40mm, strojek poljot 3133.
yossarian Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Koupeno na ebay z Německa. Jsou nové. Jinak co se týče technických údajů, Poljot Aviator, průměr pouzdra 40mm, strojek poljot 3133. Díky za info, už se na ně dívám. Podle všeho, co jsem tak různě vyčetl je tohle nějaká limitovaná edice, která už se nevyrábí nebo se pletu?
Waya03 Odesláno 27. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2011 (upraveno) Díky za info, už se na ně dívám. Podle všeho, co jsem tak různě vyčetl je tohle nějaká limitovaná edice, která už se nevyrábí nebo se pletu? No oni to vyrábějí takhle v sériích tuším vždy. Zezadu je vyražené číslo ze série, většinou 500ks. Takže model co se vyrábí aktuálně, může být třeba maličko jiný. Upraveno 27. srpna 2011 uživatelem Waya03
Waya03 Odesláno 12. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Po nějaké době jsem se dokopal k tomu, abych pořídil trochu lepší fotky. Ač jsem na větší hodinky dosud nikdy nenosil, tyhle jsem si během týdne prostě zamiloval. Vypadají nakonec možná dokonce líp než vyfocené na ebay, když jsem si je vybíral. Co se týče přesnosti, dělají za den cca. +5 sekund. A co se týče rezervy chodu, zrovna tento víkend mne mile překvapily. Naposledy jsem je natáhnul v pátek ráno a v neděli večer, když jsem se vrátil z víkendu, pořád běžely. Tedy něco kolem 60 hodin a to jsem je ani nezkoušel nechat dojít úplně.
agentzgor Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Moc hezký, konečně taky něco z trochu jiného světa
yossarian Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Po nějaké době jsem se dokopal k tomu, abych pořídil trochu lepší fotky. Ač jsem na větší hodinky dosud nikdy nenosil, tyhle jsem si během týdne prostě zamiloval. Vypadají nakonec možná dokonce líp než vyfocené na ebay, když jsem si je vybíral. Co se týče přesnosti, dělají za den cca. +5 sekund. A co se týče rezervy chodu, zrovna tento víkend mne mile překvapily. Naposledy jsem je natáhnul v pátek ráno a v neděli večer, když jsem se vrátil z víkendu, pořád běžely. Tedy něco kolem 60 hodin a to jsem je ani nezkoušel nechat dojít úplně. Fakt krásné hodinky... s každou Tvou přidanou fotkou ve mě roste větší a větší chuť je vlastnit a nosit na ruce. Kdyby třeba časem u Tebe propuknul ve větší míře "chronobundus", už by Tě tyhle tolik nebavily a chtěl bys je prodat, tak se určitě ozvi
Waya03 Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Fakt krásné hodinky... s každou Tvou přidanou fotkou ve mě roste větší a větší chuť je vlastnit a nosit na ruce. Kdyby třeba časem u Tebe propuknul ve větší míře "chronobundus", už by Tě tyhle tolik nebavily a chtěl bys je prodat, tak se určitě ozvi Nu, kdo ví? Ale zatím mne ještě moc baví. A bohužel u mne asi vypuknula "chronomanie". Další hodinky Seiko 5 Automatik SNXA-11K už mi domů putují poštou a posledních několik dnů strašlivě toužím po dalších, Prim Sport :-)
yossarian Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Nu, kdo ví? Ale zatím mne ještě moc baví. A bohužel u mne asi vypuknula "chronomanie". Další hodinky Seiko 5 Automatik SNXA-11K už mi domů putují poštou a posledních několik dnů strašlivě toužím po dalších, Prim Sport :-) super, takže "nemoc" propukla a já budu mít časem nové Poljoty Ale ne, vážně, už jsem přemýšlel, že bych si tenhle model taky pořídil, ale co jsem hledal různě po ebay tak žádný zánovní už nejde koupit. Ale věřím, že tohle jsou hodinky, které jen tak neomrzí... Zatím mám taky nové Seika, které mi dělají radost, ale člověk pořád nachází něco nového a líbivého, takže taky nevím jak dlouho mi to vydrží. Jistý si nejsem ani trošku Tak uvidíme, klidně se časem ozvi:)
Waya03 Odesláno 13. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2011 super, takže "nemoc" propukla a já budu mít časem nové Poljoty Ale ne, vážně, už jsem přemýšlel, že bych si tenhle model taky pořídil, ale co jsem hledal různě po ebay tak žádný zánovní už nejde koupit. Ale věřím, že tohle jsou hodinky, které jen tak neomrzí... Zatím mám taky nové Seika, které mi dělají radost, ale člověk pořád nachází něco nového a líbivého, takže taky nevím jak dlouho mi to vydrží. Jistý si nejsem ani trošku Tak uvidíme, klidně se časem ozvi:) Tak mi to nedalo a šel jsem se kouknout na ebay. Opravdu už tam ten můj model asi nemají, ale ještě se dá sehnat ten samý s černým pouzdrem. To taky nemusí být špatné http://viewitem.eim....0884835773/item .
yossarian Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Tak mi to nedalo a šel jsem se kouknout na ebay. Opravdu už tam ten můj model asi nemají, ale ještě se dá sehnat ten samý s černým pouzdrem. To taky nemusí být špatné http://viewitem.eim....0884835773/item . Díky moc za odkaz, fakt si cením Tvé snahy... černý nevypadají zle, ale já si asi počkám na ty Tvoje Já po tom trošku víc pídil a tenhle model už se docela dlouho nevyrábí a nahradil ho Maktime Aviator, který ale podle fotek vypadá trošku jako napodobenina, takže sehnat nové nebo zánovní původní Poljoty není jednoduché. Doufám, že jsem se Tě svými návrhy nijak nedotknul, to bych vážně nerad... Máš parádní hodinky, které si pořádně užívej a občas zase hoď nějakou fotku, aby jsi mě i ostatní navnadil. A dávej na ně pozor!
Jezevcik2 Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Pěkný Poljoty,na začátek ses docela rozjel.Jestli můžu poprosit,tak vyfoť ty pětky,až přijdou.Tu barvu cifru bych si sice asi nevybral,ale je zajímavá a ono je to ve skutečnosti mnohdy daleko lepší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se