Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

post-18707-072350300 1314298959.jpg

Zjistil jsem, že k formálnějšímu oblečení co musím nosit v nové práci se digitálky Casio prostě nehodí. Hlavně díky tomuto fóru jsem si nakonec vybral a už mám doma poctivé ruské pilotky. Ještě si zvykám, ale zatím jsem nadšený. Ale jak se říká, s jídlem roste chuť, vlastně si říkám, že by to chtělo ještě nějaké další, abych to mohl střídat. Že by nějaké menší automaty, třeba japonské Seiko? :-)

Odesláno

Co takhle dát i technické detaily? Jinak gratulace..

No a Seiko mám už chvilku doma, tím nic nezkazíš, dobrá volba...

Odesláno

Parádní Poljoty! Smím vědět kde jsi je koupil, příp jestli to jsou funglovky nebo už byly nošené?

Koupeno na ebay z Německa. Jsou nové.

Jinak co se týče technických údajů, Poljot Aviator, průměr pouzdra 40mm, strojek poljot 3133.

Odesláno

Koupeno na ebay z Německa. Jsou nové.

Jinak co se týče technických údajů, Poljot Aviator, průměr pouzdra 40mm, strojek poljot 3133.

Díky za info, už se na ně dívám. Podle všeho, co jsem tak různě vyčetl je tohle nějaká limitovaná edice, která už se nevyrábí nebo se pletu?

Odesláno (upraveno)

Díky za info, už se na ně dívám. Podle všeho, co jsem tak různě vyčetl je tohle nějaká limitovaná edice, která už se nevyrábí nebo se pletu?

No oni to vyrábějí takhle v sériích tuším vždy. Zezadu je vyražené číslo ze série, většinou 500ks. Takže model co se vyrábí aktuálně, může být třeba maličko jiný.

Upraveno uživatelem Waya03
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Po nějaké době jsem se dokopal k tomu, abych pořídil trochu lepší fotky. Ač jsem na větší hodinky dosud nikdy nenosil, tyhle jsem si během týdne prostě zamiloval. Vypadají nakonec možná dokonce líp než vyfocené na ebay, když jsem si je vybíral.

Co se týče přesnosti, dělají za den cca. +5 sekund. A co se týče rezervy chodu, zrovna tento víkend mne mile překvapily. Naposledy jsem je natáhnul v pátek ráno a v neděli večer, když jsem se vrátil z víkendu, pořád běžely. Tedy něco kolem 60 hodin a to jsem je ani nezkoušel nechat dojít úplně.

post-18707-098355900 1315858493.jpg

post-18707-026851100 1315858510.jpg

Odesláno

Po nějaké době jsem se dokopal k tomu, abych pořídil trochu lepší fotky. Ač jsem na větší hodinky dosud nikdy nenosil, tyhle jsem si během týdne prostě zamiloval. Vypadají nakonec možná dokonce líp než vyfocené na ebay, když jsem si je vybíral.

Co se týče přesnosti, dělají za den cca. +5 sekund. A co se týče rezervy chodu, zrovna tento víkend mne mile překvapily. Naposledy jsem je natáhnul v pátek ráno a v neděli večer, když jsem se vrátil z víkendu, pořád běžely. Tedy něco kolem 60 hodin a to jsem je ani nezkoušel nechat dojít úplně.

Fakt krásné hodinky... s každou Tvou přidanou fotkou ve mě roste větší a větší chuť je vlastnit a nosit na ruce. Kdyby třeba časem u Tebe propuknul ve větší míře "chronobundus", už by Tě tyhle tolik nebavily a chtěl bys je prodat, tak se určitě ozvi ;)
Odesláno

Fakt krásné hodinky... s každou Tvou přidanou fotkou ve mě roste větší a větší chuť je vlastnit a nosit na ruce. Kdyby třeba časem u Tebe propuknul ve větší míře "chronobundus", už by Tě tyhle tolik nebavily a chtěl bys je prodat, tak se určitě ozvi ;)

Nu, kdo ví? Ale zatím mne ještě moc baví. A bohužel u mne asi vypuknula "chronomanie". Další hodinky Seiko 5 Automatik SNXA-11K už mi domů putují poštou a posledních několik dnů strašlivě toužím po dalších, Prim Sport :-)

Odesláno

Nu, kdo ví? Ale zatím mne ještě moc baví. A bohužel u mne asi vypuknula "chronomanie". Další hodinky Seiko 5 Automatik SNXA-11K už mi domů putují poštou a posledních několik dnů strašlivě toužím po dalších, Prim Sport :-)

:D super, takže "nemoc" propukla a já budu mít časem nové Poljoty :guitar: Ale ne, vážně, už jsem přemýšlel, že bych si tenhle model taky pořídil, ale co jsem hledal různě po ebay tak žádný zánovní už nejde koupit. Ale věřím, že tohle jsou hodinky, které jen tak neomrzí... Zatím mám taky nové Seika, které mi dělají radost, ale člověk pořád nachází něco nového a líbivého, takže taky nevím jak dlouho mi to vydrží. Jistý si nejsem ani trošku :rolleyes:

Tak uvidíme, klidně se časem ozvi:)

Odesláno

:D super, takže "nemoc" propukla a já budu mít časem nové Poljoty :guitar: Ale ne, vážně, už jsem přemýšlel, že bych si tenhle model taky pořídil, ale co jsem hledal různě po ebay tak žádný zánovní už nejde koupit. Ale věřím, že tohle jsou hodinky, které jen tak neomrzí... Zatím mám taky nové Seika, které mi dělají radost, ale člověk pořád nachází něco nového a líbivého, takže taky nevím jak dlouho mi to vydrží. Jistý si nejsem ani trošku :rolleyes:

Tak uvidíme, klidně se časem ozvi:)

Tak mi to nedalo a šel jsem se kouknout na ebay. Opravdu už tam ten můj model asi nemají, ale ještě se dá sehnat ten samý s černým pouzdrem. To taky nemusí být špatné http://viewitem.eim....0884835773/item .

Odesláno

Tak mi to nedalo a šel jsem se kouknout na ebay. Opravdu už tam ten můj model asi nemají, ale ještě se dá sehnat ten samý s černým pouzdrem. To taky nemusí být špatné http://viewitem.eim....0884835773/item .

Díky moc za odkaz, fakt si cením Tvé snahy... černý nevypadají zle, ale já si asi počkám na ty Tvoje :D Já po tom trošku víc pídil a tenhle model už se docela dlouho nevyrábí a nahradil ho Maktime Aviator, který ale podle fotek vypadá trošku jako napodobenina, takže sehnat nové nebo zánovní původní Poljoty není jednoduché. Doufám, že jsem se Tě svými návrhy nijak nedotknul, to bych vážně nerad... Máš parádní hodinky, které si pořádně užívej a občas zase hoď nějakou fotku, aby jsi mě i ostatní navnadil. A dávej na ně pozor! ;)

Odesláno

Pěkný Poljoty,na začátek ses docela rozjel.Jestli můžu poprosit,tak vyfoť ty pětky,až přijdou.Tu barvu cifru bych si sice asi nevybral,ale je zajímavá a ono je to ve skutečnosti mnohdy daleko lepší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...