grand Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 sbgh001 maju tiez sunburst? Áno. Podobný ako SBGA001 a SBGC001. Omnoho menej výrazný ako SBGH005.
instant Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Áno. Podobný ako SBGA001 a SBGC001. Omnoho menej výrazný ako SBGH005. zaujimave, vdaka. na sbga to je na fotkach jasne vidiet, zjavne si hi beaty nekupil zatial nikto kto vie fotit... + po dlhej dobe som sa na chronomagu dozvedel nieco naozaj nove
Chumpus Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 asi nějakej maskovanej sunburst... to teda koukám. resp. koukal bych, kdybych něco viděl
grand Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Tu je to vidno. Nie sú to moje fotky a už vôbec nie moje hodinky.GS si má človek vychutnávať pod lupou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 jaja.. naozaj vydarene fotky. mam treti den 39° teplotu, tie obrazky su rozhodne prijemne spestrenie chvilok pricetnosti medzi davkami delirickeho spanku..
cody Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Díky, jdu to skouknout znova.Ještě jsem narazil na komenty ohledne limitky SARB0025 - psali o zlatě. Ve starším vláknu jsem konečně chytil správnou stopu. Měli být nějak zlacené, budou to asi tuty??? Každopádně zlato mě nebere, ale ty čtverečky na cifru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2012 uživatelem cody
Chumpus Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 sarb025 není limitka, ale normální model. Čtverečky na ciferníku jsem u tohoto modelu nikdy neviděl. Pokud jsi narazil na komenty, tak na ně dej odkaz.
bassman Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Jestli čtu dobře, na visačce je SARB026 - je o nich k nalezení jen pár info, prý jde o první "gold plated" Seika s 6R15... Já osobně zlato můžu... ale ne na hodinkách... BTW offtopic - co říkáte na ty "zlaté" pětky na azwatch.cz? Ze vzdálenosti metr a víc to vypadá pro laika to jako zlatý lolexky... To by na mě asi koukali v práci divně...
instant Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Jestli čtu dobře, na visačce je SARB026 - je o nich k nalezení jen pár info, prý jde o první "gold plated" Seika s 6R15... Já osobně zlato můžu... ale ne na hodinkách... BTW offtopic - co říkáte na ty "zlaté" pětky na azwatch.cz? Ze vzdálenosti metr a víc to vypadá pro laika to jako zlatý lolexky... To by na mě asi koukali v práci divně... ...zavisi od toho kde pracujes :-)
Chumpus Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 aha, teď na to koukám na svém monitoru a ono je to gold pvd ten notebook už je ale naštěstí jenom náhradní. Ciferníky se u modelu s tímto pouzdrem povedly všechny, to je bez diskuze. Ale na zlatý náramek jsem ještě nedozrál
bassman Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 ...zavisi od toho kde pracujes :-) No, práce je to veskrze intelektuální, na hmotné statky se příliš nehledí, většina osazenstva nosí na ruce noname quartz, když se chce někdo hodně vytáhnout (jako kolega z USA), tak pořídí fake lolex... Kdyby někdo jen pojal podezření, že mám na ruce něco byť jen pozlaceného (třeba i z Japonska) , setkal bych se minimálně s tázavými pohledy a komentáři...
grand Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 No, práce je to veskrze intelektuální, na hmotné statky se příliš nehledí, většina osazenstva nosí na ruce noname quartz, když se chce někdo hodně vytáhnout (jako kolega z USA), tak pořídí fake lolex... Kdyby někdo jen pojal podezření, že mám na ruce něco byť jen pozlaceného (třeba i z Japonska) , setkal bych se minimálně s tázavými pohledy a komentáři... Na hmotné statky sa tam neprihliada, ale "iné" hodinky si ľudia všimnú okamžite. Plus minimálne jeden kolega z USA je fake-person. Zaujímavá práca... Pozláteným a pochrómovaným hodinkám by som sa radšej vyhol, majú krátku životnosť.
instant Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 ...a vsetci maju najnovsie ajfouny :-)
grand Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 ...a vsetci maju najnovsie ajfouny :-) ayfoun 5 bude určite pozlátený
cody Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 sarb025 není limitka, ale normální model. Čtverečky na ciferníku jsem u tohoto modelu nikdy neviděl. Pokud jsi narazil na komenty, tak na ně dej odkaz. Já si překládám všelijak, často spatně. Myslel jsem si, že to je limitka a zdá se že sériový model. Odkaz po mě nechtěj, prošel jsem za poslední týden milion linků.
bassman Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Na hmotné statky sa tam neprihliada, ale "iné" hodinky si ľudia všimnú okamžite. Plus minimálne jeden kolega z USA je fake-person. Zaujímavá práca... Pozláteným a pochrómovaným hodinkám by som sa radšej vyhol, majú krátku životnosť. Ale oni nejsou zlí, oni jsou jen mimo... Já ty zlatý lolexy kupovat nebudu, mám z nich jen schizofrenní pocity, nedovedu si je nikam zařadit - patří na ruku Rytmuse, nebo Horsta Fuchse...?
instant Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Odesláno 11. března 2012 Aj jeden aj druhy si ich mozu dovolit origo vo full gold..
Chumpus Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 I takto může vypadat kinetic strojek
FraK Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 <br> Kinetic, nebo rovnou baterie? Furt dokola. Proč ne sluníčko, proč to komplikovat rotorem? No přeci protože kdo chce sluníčko, ten si koupí eco, kdo chce baterku koupí baterkáče. A když někdo, třeba já, nechce ani baterku (mám a nezajímá). Ani sluníčko (mám na "vojenských" Géčkách,nevnímám, jinak nezajímá). Ale zrovna alespoň za jedno chce mít pocit že hodinky nedojdou ani ve sklepě, ani za pár let baterii. Nebo chce mít alespoň trochu mechaniky, kochal jsem se průhledem často, točí se, má zvláštní zvuk, nějaký kolečka se tam točí... Samozřejmě, je to jen pocit. Ale o ten hlavně jde. Někdo řekne - spojuje nevýhody - náchylnější k poškození jako mechaniky, nemají vláskovou duši jako quartz. Slepá kolej... Já zase říkám spojuje výhody - točí se tam převody a rotor, dělá to nějaké zvuky, žije to jako mechaniky. Je to přesné, člověka potěší že i po půl roce je vytáhne a oni jdou mimo jen o cca pár vteřin. Vemte si do ruky eco nebo baterkáče.Mazlete se, třepte s nima, okukujte je. A pak to udělejte s Kinetic co mají průhled. Pokud necítíte rozdíl mezi quartz či Eco oproti Kinetic, pak už lámu hůl. Měli jste tu možnost, nebo kolegové soudíte z fotek a obecně šířených "stanrartů"??? Navíc asi poviná komplikace rezervy chodu má taky něco do sebe, jen čudlík bývá nepěkný, nepovedl se. Omlouvám se za výlev, ale věřte mi, Kinetic není marnej. Je to o momentálním úhlu pohledu. Kdo obecně nezatracuje cokoliv s quartz, neměl by zatracovat ani Kinetic. Pro mě je super, že když hodinky s kinetic systémem nosím jen občas, tak je můžu nechat v krabičce a když je nějaké době vyndám, tak pořád ukazuji správný čas (Seiko udává retervu chodu 48 měsíců, ale nezkoušel jsem to). Automaty za ca 2 dny přestanou ukazovat správný čas a soláry musím mít někde na světle (takže např. v dosahu dětí, což hodinkám ve finále nemusí vůbec prospět). Ale je to samozřejmě úhel pohledu.
Návštěvník kaktusss Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 OMG "...a z quartzu neživost a poskakování vteřinovky." No to je teda fakt nevýhoda. Keď sa pozriem na to zariadenie vo vnútri, tak si myslím, že je živé až až...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se