instant Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 V 13. 2. 2012 v 17:19, 'admira' napsal: tak nie. je to hracka pre decka aj pre dospelych
Sedlin Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Dovolím si reinkarnovat tohle více něž rok staré vlákno s žádostí o tech. radu případných zdejších uživatelů BlackBerry. Mám model Bold 9780 a až donedávna, jsem i přes aktivní zámek klávesnice byl schopen používat ovládání přehrávače (regulovat hlasitost přehrávané hudby nebo aktivovat/deaktivovat fci "ztlumit" pomocí hw tlačítka) ostatní tlačítka (klavka apod) byla díky zámku neaktivní.A teď? nevim, co jsem kde pomačkal, nebo jak se to "samo" stalo, ale aniž bych si byl vědom mého zásahu, nejsou hw tlačítka ovládání přehrávače funkční. Reagují na stist pouze při neaktivním zámku kláves.Samo, že jsem prolezl web a nepochybuju, že se o tom někde píše, ale zřejmě nemám dostatek fantazie na velký počet variant klíčových slovních spojení, pod kterými by se mnou požadované skrývalo Nevíte někdo jak na to? pls!
tenge Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Hele posledně co mi neco přestalo valit tak jsem ho čistě restartoval.. Kupodivu to pomohlo.. Jestli je v zaruce, zkusil přehrát sw u operátora
Sedlin Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 (upraveno) V 19. 3. 2013 v 17:04, tenge napsal: Hele posledně co mi neco přestalo valit tak jsem ho čistě restartoval.. Kupodivu to pomohlo.. Jestli je v zaruce, zkusil přehrát sw u operátora v záruce právě že není :-(. Mladá má 9700 a valí ji to v pohodě, tak jsem teď srovnával nastavení obou telefonů a nic jsem fakt natvrdlej, vždycky všechno zkusím nejdřív vypnout a zapnout a teď mě to ani nenapadlo. dík za tip. Prubnu Upraveno 19. března 2013 uživatelem Sedlinarkrage
Sedlin Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 (upraveno) jsem opravdu IDIOT.restart zabral. Kaju se!Tenge, díky! Mohlo mě to napadnout samotnýho, ale byl jsem tak zabranej do nastavení, že jednoduchá věc a obvykle první v pořadí mě nenapadla. jdu se někam stydět! Upraveno 19. března 2013 uživatelem Sedlinarkrage
grga_pitic Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2013 cca. tyden mam panove Z10 a musim rict ze pecka - mobily stridam pomerne casto (za poslednich 6 mesicu Galaxy SIII, Note II a iPhone 5) ale musim rict ze snad poprve jsem spokojeny - jedinou slabinou je mensi baze aplikaci, ale jinak klobouk dolu - myslel jsem ze BB je uz na umreni a ze BB10 se po tom odsouvani uvedeni snad ani neobjevi, ale bylo jen dobre ze ten system odladili. dva lidi co to u me vyzkouseli uz ho maji taky - logika systemu bezchybna, ovladani gesty a moznost se dostat prakticky odkudkoli kamkoli je neco co tu jeste nebylo - bravo BB !!
Mirek Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Grgo, jak jsi na tom s připojením? Chci teď měnit Bolda za Q10 (už aby byla) a zajímalo by mě, jestli ti stačí fup od operátora (u mě by to bylo v případě TM 1,5GB)? Jsem zvyklej na BIS, takže jsem limit dat nikdy neřešil, BIS už ale pro ty nový modely není, takže data jsou předpokládám nekoprimovaný a nejsem si jistej, jestli by těch 1,5 GB se všema těma e-mailama a online aplikacema stačilo...
railmaster Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 V 10. 4. 2013 v 13:41, grga_pitic napsal: cca. tyden mam panove Z10 a musim rict ze pecka - mobily stridam pomerne casto (za poslednich 6 mesicu Galaxy SIII, Note II a iPhone 5) ale musim rict ze snad poprve jsem spokojeny - jedinou slabinou je mensi baze aplikaci, ale jinak klobouk dolu - myslel jsem ze BB je uz na umreni a ze BB10 se po tom odsouvani uvedeni snad ani neobjevi, ale bylo jen dobre ze ten system odladili. dva lidi co to u me vyzkouseli uz ho maji taky - logika systemu bezchybna, ovladani gesty a moznost se dostat prakticky odkudkoli kamkoli je neco co tu jeste nebylo - bravo BB !!S výdržou baterky si ako spokojný? Čítal som, že je to vzhľadom k predchádzajúcim BB horšie.
rorda Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Tak do Q10 se také chystám, potřebuji nový soukromý phone a od té doby, co mám služební BB, tak nějak mi ta značka a hlavně koncept začaly přirůstat k srdci ...<br /><br />Odesláno z mého HTC Vision pomocí Tapatalk 2<br /><br />
grey Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Taky jsem se nedávno stal majitelem Z10. Docela jsem se bál přechodu na celodotykový telefon (zatím jsem měl vždycky fyzickou klávesnici), ale nějak si zvykám. Je to asi díky tomu, jak si s tou dotykovou klávesnicí vyhráli. Telefony taky střídám často, a z BB10 jsem nadšenej. Přijdou mi jako jedni z mála, co inovujou (třeba oproti tomu špatnýmu mixu WP a Androidu co teď vyvedl Apple). Gesta, Hub, všechno děsně návykový a vymakaný. U BB10 asi teď chvíli zůstanu, a věřím, že to firmu zas oživí.
tmoris Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 V 10. 4. 2013 v 13:41, grga_pitic napsal: cca. tyden mam panove Z10 a musim rict ze pecka - mobily stridam pomerne casto (za poslednich 6 mesicu Galaxy SIII, Note II a iPhone 5) ale musim rict ze snad poprve jsem spokojeny - jedinou slabinou je mensi baze aplikaci, ale jinak klobouk dolu - myslel jsem ze BB je uz na umreni a ze BB10 se po tom odsouvani uvedeni snad ani neobjevi, ale bylo jen dobre ze ten system odladili. dva lidi co to u me vyzkouseli uz ho maji taky - logika systemu bezchybna, ovladani gesty a moznost se dostat prakticky odkudkoli kamkoli je neco co tu jeste nebylo - bravo BB !! chystam se po par lete odmlce zpet na BB, konkretne na Q10, ale klicovym je pro me podpora aplikaci a to zejmena tech od googlu. Na boldech byl treba gmail naprosto otresny. Pouzivas gmail? Pokud ano, muzes potvrdit, zda ma plnou funkcionalitu ve srovnani se svoji android verzi? (tedy napr. lze editovat zpravy primo v textu pri odpovedi na email?)
grey Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 V 19. 6. 2013 v 12:52, tmoris napsal: chystam se po par lete odmlce zpet na BB, konkretne na Q10, ale klicovym je pro me podpora aplikaci a to zejmena tech od googlu. Na boldech byl treba gmail naprosto otresny. Pouzivas gmail? Pokud ano, muzes potvrdit, zda ma plnou funkcionalitu ve srovnani se svoji android verzi? (tedy napr. lze editovat zpravy primo v textu pri odpovedi na email?)Pokud chápu o co ti jde, tak to je bez problému. A služby od google se normálně zaintegrují do systému (kalendář, email, kontakty, žádné externí aplikace), jak je to snad u každého moderního telefonu.
tmoris Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 V 19. 6. 2013 v 12:55, grey napsal: Pokud chápu o co ti jde, tak to je bez problému. A služby od google se normálně zaintegrují do systému (kalendář, email, kontakty, žádné externí aplikace), jak je to snad u každého moderního telefonu. no a mas v tom zaintegrovanem mail clientovi napriklad moznost pouzivat labely googlu? resp nacte si to labely, ktere ja mam v gmailu a umozni s nimi pracovat (menit, pridavat, etc)? co treba google drive, google maps nebo tapatalk? jsou na BB10?
grey Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 V 19. 6. 2013 v 13:04, tmoris napsal: no a mas v tom zaintegrovanem mail clientovi napriklad moznost pouzivat labely googlu? resp nacte si to labely, ktere ja mam v gmailu a umozni s nimi pracovat (menit, pridavat, etc)? co treba google drive, google maps nebo tapatalk? jsou na BB10?Labely nepoužívám, ale při zběžném prohlédnutí jsem je nenašel, jen foldery. Google Drive přímo zaintegrovaná není, mapy zatím jen porty z androidu (BB10 má emulátor na android aplikace), a tapatalk je taky portovanej, ale zdá se že funguje, pár lidí ho ve threadu "Co máte dnes na ruce?" používá (já sám ne).
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Mam Z10 a jsem spokojeny. To same v provedeni PD: http://www.porsche-design.com/en/Products/Electronics/Communication/P-9982-from-BlackBerry.html
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 http://store.shopblackberry.com/store/bbrryeu/en_GB/pd/productID.308082600
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 http://blogs.blackberry.com/category/devices-2/blackberry-passport-devices/
Pcho Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 V 24. 9. 2014 v 14:46, maxipesfik napsal: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryeu/en_GB/pd/productID.308082600Prej je to spickova zalezitost. Pokud by jste nekdo zakoupil, skuste sem hodit pak slov z vlastni skusenosti.
jankoxxx Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Odesláno 24. září 2014 hmm, vyzera to pekne. ja uz pouzivam BB 4 roky a zatial je to radost pouzivat. Hlavne mi je sympatico, ze sa nevzdavaju HW klavesnice. Bez nej by som to asi nedal...
warann Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 V 24. 9. 2014 v 19:17, jankoxxx napsal: hmm, vyzera to pekne. ja uz pouzivam BB 4 roky a zatial je to radost pouzivat. Hlavne mi je sympatico, ze sa nevzdavaju HW klavesnice. Bez nej by som to asi nedal...Přesně, dokonce si kupuju starší (výběhový) kusy, osobně mi stačí, v každým případě na psaní mailů, správu kontaktů a schůzek mi téměř bezvýhradně vyhovuje. Občas kouknu na net a hotovo. Víc od mobilu osobně nepotřebuju.Jo a ještě jedna výhoda - když ho náš mladej cca 100x pustí na dlažbu, přežije to bez úhony (ověřeno v praxi na mým i manželčiným telefonu). Takže pro BB s HW klávesnicí i přes drobné výhrady dávám stále palec hore.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se