M10 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 O.K. děkuji za pomoc. Zkusil jsem a telefon se tváří jako že je v pořádku... No na chatu BB mi tvůj návrh odsouhlasili, a když to nepomůže tak do servisu... tak snad to půjde takhle "opravit" dokud nebude v prodeji Classic
Lobber Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Kluci, nevíte kde by mi opravili (přiletovali) tlačítka *trackpad* u BB ...Proběhal jsem tolik prodejen a servisů a všude jsem pochodil s prázdnou. A u značkového prodejce by mne to vyšlo na děsný ranec. Což se přiznám odmítám investovat :0D ..Náhradní díly bych si sehnal, jen hledám někoho šikovného kdo by se do toho pustil a nestálo by mě to víc jak 1K bez součástek :0)... Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Lobber
Sedlin Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 V 7. 11. 2014 v 18:03, Lobber napsal: Kluci, nevíte kde by mi opravili (přiletovali) tlačítka *trackpad* u BB ...Proběhal jsem tolik prodejen a servisů a všude jsem pochodil s prázdnou. A u značkového prodejce by mne to vyšlo na děsný ranec. Což se přiznám odmítám investovat :0D ..Náhradní díly bych si sehnal, jen hledám někoho šikovného kdo by se do toho pustil a nestálo by mě to víc jak 1K bez součástek :0)...na jakej model? mam doma rozbouranou 9700, trakpad oželím, kdyžtak SZ
Lobber Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Ooo Děkuji jdu nato ... ale stejně mi to nějak moc nevytrhne trn z paty ...
quest987 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2014 Zkousel jsi napsat klukum z shopblackberry.cz
Lobber Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2014 popravdě taky jsem koukal na jejich stránky, Ale po lítání kolem opr., a odpovědí tipu , že na můj telefon nemají a neseženou díly a vůbec mi tento model neopraví ... A nebo že opravují jen z náhradních dílu od dodavatelů, jsem se na to nějak vy**al ... Ale zkusit to mohu .. tím nic nezkazím no ...
Lobber Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Tak mi psali teď kluci z BB-Shopu. A asi opravu opravdu uskutečníme u nich ... :0) Sice si budu muset sehnat díl já .. Ale s tím jsem již nějak počítal i normálně....Tak že dík Guest987, za takové poštouchnutí ke zkoušce
rumsturm Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Joo tak to nevypadá vůbec špatně, apropo Passport, byl by někde v Praze na zkouknutí nebo je stále ještě nedostupný??
quest987 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 (upraveno) V 1. 12. 2014 v 13:54, rumsturm napsal: Joo tak to nevypadá vůbec špatně, apropo Passport, byl by někde v Praze na zkouknutí nebo je stále ještě nedostupný??Tusim, ze kluci z blackberryshopu maji jeden promo vzorek Upraveno 1. prosince 2014 uživatelem quest987
rumsturm Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2014 Tak to je super mockrát děkuju :-)
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 http://shop.blackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.310234500/Currency.USD
Mirek Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 No já nevím, Classic je "jen" Q10 s trackpadem a navi klávesama (jasně, i parametrově je na tom líp, pro mě ale nijak zásadně), do full dotyku se mi nechce a Passport se mi zatím jeví díky velikosti jako dost nepraktickej, ikdyž to bude pracant... zatím spokojeně zůstávám u Q10.
stepecken Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Passport sa vdaka velkosti nosi uplne super... omnoho lepsie ako hociktora placka na trhu co má min 5palcovy dispej Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
lib Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) V podstatě Q10 jen zvysili o ten trackpad a trochu rozsirili. Proc ne? Ale pro ty, kteri nechteji velky telefony, je Q10 lepsi volba. Edit: tyka se predchoziho prispevku ohledne BlackBerry Classic. Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem lib
Mirek Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 V 17. 12. 2014 v 21:26, stepecken napsal: Passport sa vdaka velkosti nosi uplne super... omnoho lepsie ako hociktora placka na trhu co má min 5palcovy dispej Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk Budu ho muset zkusit... nepraktičností jsem nemyslel přímo nošení, ale hlavně psaní, často píšu jednou rukou, to bude asi u Passportu oříšek... určitě mu ale dám šanci
stepecken Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 V 17. 12. 2014 v 21:41, Mirek napsal: Budu ho muset zkusit... nepraktičností jsem nemyslel přímo nošení, ale hlavně psaní, často píšu jednou rukou, to bude asi u Passportu oříšek... určitě mu ale dám šanciJa som mal výhodu a to ze aj na samsung Galaxy Note 3 som pisal oboma rukami Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 http://www.qnx.com/news/pr_6116_2.html
Andrew Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Nebyla by tady nějaká dobrá duše, která by měla Classic, nebo "alespoň" Q10 a zkusila by nainstalovat jednu Android aplikaci? Nechci Android a pokud nezjistím že to běží na BB, tak se dál nepohnu. Díky a prosím SZ.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 http://us.blackberry.com/smartphones/blackberry-leap/overview.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se