Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O.K. děkuji za pomoc. Zkusil jsem a telefon se tváří jako že je v pořádku... No na chatu BB mi tvůj návrh odsouhlasili, a když to nepomůže tak do servisu... tak snad to půjde takhle "opravit" dokud nebude v prodeji Classic :)

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Kluci, nevíte kde by mi opravili (přiletovali) tlačítka *trackpad* u BB ...
Proběhal jsem tolik prodejen a servisů a všude jsem pochodil s prázdnou. A u značkového prodejce by mne to vyšlo na děsný ranec. Což se přiznám odmítám investovat :0D ..
Náhradní díly bych si sehnal, jen hledám někoho šikovného kdo by se do toho pustil a nestálo by mě to víc jak 1K bez součástek :0)...

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno
  V 7. 11. 2014 v 18:03, Lobber napsal:

Kluci, nevíte kde by mi opravili (přiletovali) tlačítka *trackpad* u BB ...

Proběhal jsem tolik prodejen a servisů a všude jsem pochodil s prázdnou. A u značkového prodejce by mne to vyšlo na děsný ranec. Což se přiznám odmítám investovat :0D ..

Náhradní díly bych si sehnal, jen hledám někoho šikovného kdo by se do toho pustil a nestálo by mě to víc jak 1K bez součástek :0)...

na jakej model? mam doma rozbouranou 9700, trakpad oželím, kdyžtak SZ

Odesláno

popravdě taky jsem koukal na jejich stránky, Ale po  lítání kolem opr., a odpovědí tipu , že na můj telefon nemají a neseženou díly a vůbec mi tento model neopraví ... A nebo že opravují jen z náhradních dílu od dodavatelů, jsem se na to nějak vy**al ... Ale zkusit to mohu .. tím nic nezkazím no ... 

Odesláno

Tak mi psali teď kluci z BB-Shopu. A asi opravu opravdu uskutečníme u nich ... :0) Sice si budu muset sehnat díl já .. Ale s tím jsem již nějak počítal i normálně....

Tak že  dík Guest987, za takové poštouchnutí ke zkoušce :)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 1. 12. 2014 v 13:54, rumsturm napsal:

Joo tak to nevypadá vůbec špatně, apropo Passport, byl by někde v Praze na zkouknutí nebo je stále ještě nedostupný??

Tusim, ze kluci z blackberryshopu maji jeden promo vzorek

Upraveno uživatelem quest987
  • po 3 týdnech...
Odesláno

No já nevím, Classic je "jen" Q10 s trackpadem a navi klávesama (jasně, i parametrově je na tom líp, pro mě ale nijak zásadně), do full dotyku se mi nechce a Passport se mi zatím jeví díky velikosti jako dost nepraktickej, ikdyž to bude pracant... zatím spokojeně zůstávám u Q10.

Odesláno

Passport sa vdaka velkosti nosi uplne super... omnoho lepsie ako hociktora placka na trhu co má min 5palcovy dispej

Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

V podstatě Q10 jen zvysili o ten trackpad a trochu rozsirili. Proc ne? Ale pro ty, kteri nechteji velky telefony, je Q10 lepsi volba.

Edit: tyka se predchoziho prispevku ohledne BlackBerry Classic.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
  V 17. 12. 2014 v 21:26, stepecken napsal:

Passport sa vdaka velkosti nosi uplne super... omnoho lepsie ako hociktora placka na trhu co má min 5palcovy dispej

Budu ho muset zkusit... nepraktičností jsem nemyslel přímo nošení, ale hlavně psaní, často píšu jednou rukou, to bude asi u Passportu oříšek... určitě mu ale dám šanci

Odesláno
  V 17. 12. 2014 v 21:41, Mirek napsal:

Budu ho muset zkusit... nepraktičností jsem nemyslel přímo nošení, ale hlavně psaní, často píšu jednou rukou, to bude asi u Passportu oříšek... určitě mu ale dám šanci

Ja som mal výhodu a to ze aj na samsung Galaxy Note 3 som pisal oboma rukami :)

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Nebyla by tady nějaká dobrá duše, která by měla Classic, nebo "alespoň" Q10 a zkusila by nainstalovat jednu Android aplikaci? Nechci Android a pokud nezjistím že to běží na BB, tak se dál nepohnu. Díky a prosím SZ.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...