Přejít na obsah

G-Shock Bape DW6900 fake

chokito

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím jsem začátečník, potřeboval bych sehnat co nejrychleji a za co nejlevněji Casio G-Shock Bape DW6900 klidně fake ale růžové nebo žluté. Není tu někdo z Prahy, kdo by se jich rád zbavil?

Předem děkuji, spěchá!

Odesláno

Prosím jsem začátečník, potřeboval bych sehnat co nejrychleji a za co nejlevněji Casio G-Shock Bape DW6900 klidně fake ale růžové nebo žluté. Není tu někdo z Prahy, kdo by se jich rád zbavil?

Předem děkuji, spěchá!

To myslíš vážně?

Odesláno

To je mi náhodička. Zrovna mi dneska brácha posílal odkaz na jeden tuzemský prodej, kde se nějaký šmejd snažil hnusnej fejk v bílý verzi prodat.

Tohle je na ban a smazání vlákna. Tobě bych přál araba co ti na dovolenou prodá před směnárnou falešný dolary...

Odesláno

BAN a za co? ;) že se zeptám kde seženu hodinky?

Příjde ti normální chtít koupit na foru "milovníků hodinek" fejkový digošky?
Odesláno

BAN a za co? ;) že se zeptám kde seženu hodinky?

ty se ale neptáš, kde seženeš hodinky, ale kde seženeš fejky... to je rozdíl... do sportu taky nepůjdeš s tím, že originál trička s fajfkou sou moc drahý, ať ti poradí, kde je mají levněji a že nemusí být ani pravý...

Odesláno

Chlape, to je jako bys přišel do banky a při pohledu na stav účtu chtěl aspoň falešný prachy.

Upřímná rada, dám ti ještě šanci: Kup babě pravý géčka, ty narozdíl od padělku nezničí a je jedno jak se k nim bude chovat.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...