Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

poradite mi prosim sportovne spolecenske hodinky, automaty s komplikaci big date, nebo day date (ramecek s celym nazvem dne) cena do 2000 eur.

Napadli me treba TG link, ale nelibi se mi ten tah a mohli by byt vice elegantni.

Diky

post-13781-015588700 1314682292.jpg

Upraveno uživatelem MegaTenese
Odesláno

uuu... jsou nádherné!!! A ten tah je na nich právě super.... ten se nedá zfalšovat a upravit jej umí jen autorizovaný prodejce, nebo servis.

Ahoj,

poradite mi prosim sportovne spolecenske hodinky, automaty s komplikaci big date, nebo day date (ramecek s celym nazvem dne) cena do 2000 eur.

Napadli me treba TG link, ale nelibi se mi ten tah a mohli by byt vice elegantni.

Diky

Odesláno (upraveno)

A co třeba trochu levnější Tissot Couturier Automatic?

Posted ImagePosted Image

Jedny mám zrovna objednané, až si nad nima cajzlovští celníci dostatečně zaonanujou a pustí je dál, nafotím je v reálu...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

diky.. jak tak koukam tak ty TG link nejsou zse tak spatny a pak ty Uniony.. epos.. ja nevim to trosku prepiskly s tema napisama...

Jak to myslíš přepískli? Jako že jich je tam hodně? Mi to zas tak přeplácané nepřipadá, třeba ten přerostlý nápis UNION by mi vadil mnohem víc, než drobné nápisy na Eposech, ale je to na vkusu každého.

Odesláno

diky.. jak tak koukam tak ty TG link nejsou zse tak spatny a pak ty Uniony.. epos.. ja nevim to trosku prepiskly s tema napisama...

ten tah je asi jeden z najpohodlnejsich ake sa daju na hodinkach mat. uznavam ze vyzera zvlastne, nuz ale je to prave art deco z 80tych rokov :)

a pozor, Day-Date Cal.5 model 2011 ma day date na pozicii 6 a mierne iny /podla mna krajsi/ tah - detaily robia svoje LINKnaLINK

Návštěvník Snow
Odesláno

Přidám své tipy.

Tutima FX Valeo Reserve.

Baume&Mercier Classima 8877 ( můj favorit )

Louis Erard Collection 1931

Louis Erard Collection Héritage

Longines Master Collection L2.665.4.78.3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...