grga_pitic Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Ahoj panove, prosim jeden z mistnich koukalu ma strach mi poslat prachy na ucet ze nemam zadne recenze bohuzel ted nemuzu resit dobirkou atd, muzete prosim nekdo s kym jsme v minulosti udelali nejake obchody potvrdit, ze to bylo bez problemu (tedy pokud mate pocit, ze bylo). diky grga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Obchodoval jsem s Grgou, vše v nejlepším pořádku plus fajn pokec. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) Něco mezi námi proběhlo ( bohužel ne nic bližšího, než nějaký obchod ) a vše v naprostém pořádku. edit: gramatika Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) se divíš s tímhle ksichtem v avataru ? *já ?po IV čestně prohlašuji, že jsem s grgou provedl několik směnných obchodů v řádech desetitisíců zlatých mincí a vše bylo v cajku = GRGA = OK Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Dekuji moc panove s Vami vsemi bylo take poteseni obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Sice jsme spolu neobchodovali, ale v hospodě byl Krka Pizdič fajn, moc se neopil a dokonce za sebe zaplatil účet. 10 z 10 chronomagorů Grgu doporučuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Grga je O.K. a navíc je to hodnej a skromnej kluk. Dokonce má pořád toho samýho žigulíka, co dostal od tchána věnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 S Grgou jsem obchodoval. Vše proběhlo na 100% v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Taky něco v minulosti proběhlo a naprosto OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Jestli si dobre vzpominam, tak jsem tomu divnemu panovi taky posilal Seika... ma sice divnej kukuc ale zaplatil v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Grga je magor, jako my vsichni, ale jinak je ferovej a rovnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 To já taky, kucí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Já Grgoušoj dlužím krabici na Eterny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) Já jsem s Grgou žádný obchod nedělal, ale můžu potvrdit, že má slušné vychování, neboť mne zhruba před 3 lety pustil ve vlaku sednout. Tedy bylo to tak, že Grga seděl v Pendolinu na sedadle pro invalidy a já jsem cestoval s manželkou a kočárkem,a když jsme ho požádali o výměnu sedadel, abychom se tam vešli s tím kočárkem, tak nám velmi ochotně vyhověl. Takže Grgo, ještě jednou díky! PS: to jsme se ještě neznali z Chronomagu a já neměl tušení, že on je věhlasný Grga Upraveno 2. září 2011 uživatelem David_B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Já jsem s Grgou žádný obchod nedělal, ale můžu potvrdit, že má slušné vychování, neboť mne zhruba před 3 lety pustil ve vlaku sednout. Tedy bylo to tak, že Grga seděl v Pendolinu na sedadle pro invalidy a já jsem cestoval s manželkou a kočárkem,a když jsme ho požádali o výměnu sedadel, abychom se tam vešli s tím kočárkem, tak nám velmi ochotně vyhověl. Takže Grgo, ještě jednou díky! PS: to jsme se ještě neznali z Chronomagu a já neměl tušení, že on je věhlasný Grga To bude nějaká mýlka. O Grgovi je všeobecně známo, že všude jezdi žigulíkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 dekuji vsem za pozitivni recenze - obchod probehl Ps. Sinnere na to Pendolino si nevzpominam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Uplně jsem na zapomněl Grgovi na hodnocení - vše v naprostém pořádku, milej chlapík, kvůli takovejm fórum funguje... Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Bleskovka na 1*, zadnej vobkrocak a tak to mam rad! Doporucuje 5 z 5 chmagoru... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Kdyby byl hezčí, asi si ho vezmu. Ochotný; vstřícný a spolehlivý muž 1A, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 Strejda Grga je moc hodnej a milej pán. Radost obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se