Přejít na obsah

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Ahoj panove, prosim jeden z mistnich koukalu ma strach mi poslat prachy na ucet ze nemam zadne recenze :) bohuzel ted nemuzu resit dobirkou atd, muzete prosim nekdo s kym jsme v minulosti udelali nejake obchody potvrdit, ze to bylo bez problemu (tedy pokud mate pocit, ze bylo). diky grga

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

se divíš s tímhle ksichtem v avataru ? :D

*já

?po IV

čestně prohlašuji, že jsem s grgou provedl několik směnných obchodů v řádech desetitisíců zlatých mincí a vše bylo v cajku = GRGA = OK

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Já jsem s Grgou žádný obchod nedělal, ale můžu potvrdit, že má slušné vychování, neboť mne zhruba před 3 lety pustil ve vlaku sednout. Tedy bylo to tak, že Grga seděl v Pendolinu na sedadle pro invalidy a já jsem cestoval s manželkou a kočárkem,a když jsme ho požádali o výměnu sedadel, abychom se tam vešli s tím kočárkem, tak nám velmi ochotně vyhověl. Takže Grgo, ještě jednou díky!

PS: to jsme se ještě neznali z Chronomagu a já neměl tušení, že on je věhlasný Grga :)

Upraveno uživatelem David_B
Odkaz ke komentáři

Já jsem s Grgou žádný obchod nedělal, ale můžu potvrdit, že má slušné vychování, neboť mne zhruba před 3 lety pustil ve vlaku sednout. Tedy bylo to tak, že Grga seděl v Pendolinu na sedadle pro invalidy a já jsem cestoval s manželkou a kočárkem,a když jsme ho požádali o výměnu sedadel, abychom se tam vešli s tím kočárkem, tak nám velmi ochotně vyhověl. Takže Grgo, ještě jednou díky!

PS: to jsme se ještě neznali z Chronomagu a já neměl tušení, že on je věhlasný Grga :)

To bude nějaká mýlka. O Grgovi je všeobecně známo, že všude jezdi žigulíkem. :)
Odkaz ke komentáři

• Po letech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...