Přejít na obsah

Dobijeci krabicky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove, mate nejakou vhodnou krabicku, jak hyba s autmatickyma hodinkama? Jakou a za kolik (plus kde koupit) pouzivateL? Nasel jsem nejake na webu kolem 130 dolaru. Vyplati se to ? Moc dekuji

Rad bych investoval do 2 hodinek, takze bych nejakou pro dve vzal. nekdy se stane ze jsem cely den doma a ten dalsi den k veceru mi hodniky uz 2x prestaly jit. Takze takhle bych to mel hezky vystavene (automaticky po prichodu domu davam hodinky do krabicky) a jeste by se dobijeli.

Diky za jekoliv rady :guitar:

Odesláno

Pokud to není zase nějaký pokus o vtip, tak té dobíjecí krabičce se říká watchwinder, ostatní najdeš zde v mnoha vláknech, stačí použít místní vyhledávač.

Odesláno

Pokud to není zase nějaký pokus o vtip, tak té dobíjecí krabičce se říká watchwinder, ostatní najdeš zde v mnoha vláknech, stačí použít místní vyhledávač.

jaky vtip ? Koukam jsou tu hrozne pratelsti lide, nezapomen mi dat minusko :crying_anim:

EDIT: Diky za keyword, jsem si dnes nepamatoval, jak se to jmenovalo. Sem koukal na youtube a hledal.

Odesláno

jaky vtip ? Koukam jsou tu hrozne pratelsti lide, nezapomen mi dat minusko :crying_anim:

EDIT: Diky za keyword, jsem si dnes nepamatoval, jak se to jmenovalo. Sem koukal na youtube a hledal.

Jako vtip to pochopitelně vypadá, když u mechanických hodinek uvádíš termín "dobíjecí krabička". Mechanické hodinky se totiž natahují a ne dobíjejí. Kdybys dal do googlu nebo i sem keyword "natahovač hodinek", tak ti to také nějaké odkazy vyhodí.

Přátelští lidé tady na fóru opravdu jsou, to poznáš časem, hodnocení minus jsem ti, dle tvého přání, dal.

Odesláno

Říká se tomu:

Česky: Natahovač, winder, vrtič, gril

Německy: Uhrenbeweger

Anglicky: Watchwinder, winder, mover

Ale musím říct, že název dobíjecí krabička mě dostal :speak_cool:

Odesláno

Hehe, dobijeci krabicky v sekci Breitling - cekal jsem nejakou pecku a namisto toho jde o obycejny winder :( uz jsem si chystal penezenku, ze to musim mit, ale kvarcovy bondovky winderem nenatahnu :D

Odesláno

Drzý nováčku, nenavážej se do zasloužilých členů. Co mně opravdu rozesmívá je použití anglicismu KEYWORD od člověka, který nezná slovo WATCHWINDER. No nic, jdi si brousit svůj ňůvspík ....

Odesláno

Jako vtip to pochopitelně vypadá, když u mechanických hodinek uvádíš termín "dobíjecí krabička". Mechanické hodinky se totiž natahují a ne dobíjejí. Kdybys dal do googlu nebo i sem keyword "natahovač hodinek", tak ti to také nějaké odkazy vyhodí.

Přátelští lidé tady na fóru opravdu jsou, to poznáš časem, hodnocení minus jsem ti, dle tvého přání, dal.

Diky za minus,samozrejme jsem myslel automaticke hodinky o jinych nepisi. Asi si to jen spatne pochopil, treba si byl zrovna rozhozen z tech minusku :baaasmiley:

Odesláno

Drzý nováčku, nenavážej se do zasloužilých členů. Co mně opravdu rozesmívá je použití anglicismu KEYWORD od člověka, který nezná slovo WATCHWINDER. No nic, jdi si brousit svůj ňůvspík ....

To osloveni si nech prosim pro sve rodice.

Jelikoz jsem nevedel, jak se odborne rika "tem krabickam", tak jsem se je snazil nejak popsat. Ted uz vim ze watchwinder. Za to dekuji.

Kazdopadne, nevim co rict :sad01_anim: Na tomto foru mate hrozne nenavisti a nadrazovani

Odesláno

Říká se tomu:

Česky: Natahovač, winder, vrtič, gril

Německy: Uhrenbeweger

Anglicky: Watchwinder, winder, mover

Ale musím říct, že název dobíjecí krabička mě dostal :speak_cool:

Diky :))) vazim si odpovedi novackovi. :cheers:

Odesláno

Kazdopadne, nevim co rict :sad01_anim: Na tomto foru mate hrozne nenavisti a nadrazovani

jojo, brzo bude následovat banán, navážet se navíc do moderátorů se vůbec nevyplácí

ale my už jsme zvyklí, minimálně jeden nevychovanej 22 letej spratek tady už je...

Jo a to mínusko mě vůbec netrápí, v plusu jsem dost, kiškiš

Odesláno

Jelikoz jsem nevedel, jak se odborne rika "tem krabickam", tak jsem se je snazil nejak popsat. Ted uz vim ze watchwinder. Za to dekuji.

...... ty jsi mi ale výkuk .:santa:
Odesláno

jojo, brzo bude následovat banán, navážet se navíc do moderátorů se vůbec nevyplácí

ale my už jsme zvyklí, minimálně jeden nevychovanej 22 letej spratek tady už je...

Jen jsem vecne odpovedel a prosim nenavazej se naopak Ty do me v kazdem threadu, jenz zalozim. :guitar: Podivej kolik lidi mi dokazalo bez urazky poradit. Mozna je jen tezke akceptovat, ze mlady clovek muze take vlastnit Breitlingy a mnoho vic ? To by mne vazne mrzelo... Ja se tu snazim ziskat cenne informace, dostat hodinarske zkusenosti a potkat nejake stejne nadsence, jako jsem ja. Rozhodne nemam cas ani chut se tu hadat s nekym po internetu

Odesláno

Počkej, já jsem přece starší!

Moderátoři reagovali před dvěma hodinami, tak proč to je stále v této sekci? Jasně, vyjadřuje se trochu divně, ale to s tím nesouvisí.

Odesláno

Yubari: oslovení "drzý nováčku" jsem použil v souvislosti s Tvou reakcí na člena s nickem Pavča. Viz. citace v mém příspěvku. Tvé pejorativní prohlášení o tom, že Ti nemá zapomenout dát mínus je IMHO zcela nepřiměřené Tvému způsobu působení na tomto fóru a Pavčovou erudicí zde mnohokrát prezentovanou. Svou pohnutku jsem Ti nyní vysvětlil.

Zkus mi tedy nyní vysvětlit Ty, proč mi ve svém příspěvku č. 13 radíš, jak mám oslovovat své rodiče.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...