Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Panove, mate nejakou vhodnou krabicku, jak hyba s autmatickyma hodinkama? Jakou a za kolik (plus kde koupit) pouzivateL? Nasel jsem nejake na webu kolem 130 dolaru. Vyplati se to ? Moc dekuji Rad bych investoval do 2 hodinek, takze bych nejakou pro dve vzal. nekdy se stane ze jsem cely den doma a ten dalsi den k veceru mi hodniky uz 2x prestaly jit. Takze takhle bych to mel hezky vystavene (automaticky po prichodu domu davam hodinky do krabicky) a jeste by se dobijeli. Diky za jekoliv rady
pavča Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Pokud to není zase nějaký pokus o vtip, tak té dobíjecí krabičce se říká watchwinder, ostatní najdeš zde v mnoha vláknech, stačí použít místní vyhledávač.
Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Pokud to není zase nějaký pokus o vtip, tak té dobíjecí krabičce se říká watchwinder, ostatní najdeš zde v mnoha vláknech, stačí použít místní vyhledávač. jaky vtip ? Koukam jsou tu hrozne pratelsti lide, nezapomen mi dat minusko EDIT: Diky za keyword, jsem si dnes nepamatoval, jak se to jmenovalo. Sem koukal na youtube a hledal.
mrakodrap Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Koukni třeba sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24085-watch-winder/page__p__345569__hl__watchwinder__fromsearch__1#entry345569 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/2318-watchwinder-jaky-rezim-grilovani/page__hl__watchwinder http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29403-watchwinder/page__p__430732__hl__watchwinder__fromsearch__1#entry430732 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36604-watchwinder-nutny-nebo-ne/page__p__560607__hl__watchwinder__fromsearch__1#entry560607 Najdeš toho tady na tohle téma hodně.
pavča Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 jaky vtip ? Koukam jsou tu hrozne pratelsti lide, nezapomen mi dat minusko EDIT: Diky za keyword, jsem si dnes nepamatoval, jak se to jmenovalo. Sem koukal na youtube a hledal. Jako vtip to pochopitelně vypadá, když u mechanických hodinek uvádíš termín "dobíjecí krabička". Mechanické hodinky se totiž natahují a ne dobíjejí. Kdybys dal do googlu nebo i sem keyword "natahovač hodinek", tak ti to také nějaké odkazy vyhodí. Přátelští lidé tady na fóru opravdu jsou, to poznáš časem, hodnocení minus jsem ti, dle tvého přání, dal.
Jay Doll Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Říká se tomu: Česky: Natahovač, winder, vrtič, grilNěmecky: UhrenbewegerAnglicky: Watchwinder, winder, mover Ale musím říct, že název dobíjecí krabička mě dostal
simon_magus Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 http://www.conrad.cz/otocny-stojan-na-hodinky.k671685
Horhe Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 To mi připomnělo tohle:http://www.youtube.com/watch?v=xvJkXVwiqTc Kluci vy se můžete kámošit...
spiderer Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Hehe, dobijeci krabicky v sekci Breitling - cekal jsem nejakou pecku a namisto toho jde o obycejny winder uz jsem si chystal penezenku, ze to musim mit, ale kvarcovy bondovky winderem nenatahnu
Bert Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 jaky vtip ? Koukam jsou tu hrozne pratelsti lide, nezapomen mi dat minusko EDIT: Diky za keyword, jsem si dnes nepamatoval, jak se to jmenovalo. Sem koukal na youtube a hledal. Drzý nováčku, nenavážej se do zasloužilých členů. Co mně opravdu rozesmívá je použití anglicismu KEYWORD od člověka, který nezná slovo WATCHWINDER. No nic, jdi si brousit svůj ňůvspík ....
Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Jako vtip to pochopitelně vypadá, když u mechanických hodinek uvádíš termín "dobíjecí krabička". Mechanické hodinky se totiž natahují a ne dobíjejí. Kdybys dal do googlu nebo i sem keyword "natahovač hodinek", tak ti to také nějaké odkazy vyhodí. Přátelští lidé tady na fóru opravdu jsou, to poznáš časem, hodnocení minus jsem ti, dle tvého přání, dal. Diky za minus,samozrejme jsem myslel automaticke hodinky o jinych nepisi. Asi si to jen spatne pochopil, treba si byl zrovna rozhozen z tech minusku
Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Drzý nováčku, nenavážej se do zasloužilých členů. Co mně opravdu rozesmívá je použití anglicismu KEYWORD od člověka, který nezná slovo WATCHWINDER. No nic, jdi si brousit svůj ňůvspík .... To osloveni si nech prosim pro sve rodice. Jelikoz jsem nevedel, jak se odborne rika "tem krabickam", tak jsem se je snazil nejak popsat. Ted uz vim ze watchwinder. Za to dekuji. Kazdopadne, nevim co rict Na tomto foru mate hrozne nenavisti a nadrazovani
Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Říká se tomu: Česky: Natahovač, winder, vrtič, gril Německy: Uhrenbeweger Anglicky: Watchwinder, winder, mover Ale musím říct, že název dobíjecí krabička mě dostal Diky )) vazim si odpovedi novackovi.
Horhe Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 To osloveni si nech prosim pro sve rodice. Kazdopadne, nevim co rict Na tomto foru mate hrozne nenavisti a nadrazovani jojo, brzo bude následovat banán, navážet se navíc do moderátorů se vůbec nevyplácí ale my už jsme zvyklí, minimálně jeden nevychovanej 22 letej spratek tady už je... Jo a to mínusko mě vůbec netrápí, v plusu jsem dost, kiškiš
vikhra Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 To osloveni si nech prosim pro sve rodice. Jelikoz jsem nevedel, jak se odborne rika "tem krabickam", tak jsem se je snazil nejak popsat. Ted uz vim ze watchwinder. Za to dekuji. Kazdopadne, nevim co rict Na tomto foru mate hrozne nenavisti a nadrazovani ...... ty jsi mi ale výkuk .
Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 jojo, brzo bude následovat banán, navážet se navíc do moderátorů se vůbec nevyplácí ale my už jsme zvyklí, minimálně jeden nevychovanej 22 letej spratek tady už je... Jen jsem vecne odpovedel a prosim nenavazej se naopak Ty do me v kazdem threadu, jenz zalozim. Podivej kolik lidi mi dokazalo bez urazky poradit. Mozna je jen tezke akceptovat, ze mlady clovek muze take vlastnit Breitlingy a mnoho vic ? To by mne vazne mrzelo... Ja se tu snazim ziskat cenne informace, dostat hodinarske zkusenosti a potkat nejake stejne nadsence, jako jsem ja. Rozhodne nemam cas ani chut se tu hadat s nekym po internetu
Chumpus Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 ale my už jsme zvyklí, minimálně jeden nevychovanej 22 letej spratek tady už je...Počkej, já jsem přece starší! Moderátoři reagovali před dvěma hodinami, tak proč to je stále v této sekci? Jasně, vyjadřuje se trochu divně, ale to s tím nesouvisí.
spiderer Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Chumpus - ja jsem na telefonu a mobilni verze presunuti vlaken bohuzel neumoznuje..
Bert Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Yubari: oslovení "drzý nováčku" jsem použil v souvislosti s Tvou reakcí na člena s nickem Pavča. Viz. citace v mém příspěvku. Tvé pejorativní prohlášení o tom, že Ti nemá zapomenout dát mínus je IMHO zcela nepřiměřené Tvému způsobu působení na tomto fóru a Pavčovou erudicí zde mnohokrát prezentovanou. Svou pohnutku jsem Ti nyní vysvětlil. Zkus mi tedy nyní vysvětlit Ty, proč mi ve svém příspěvku č. 13 radíš, jak mám oslovovat své rodiče.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.