doctor Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Ahojte, som na tomto fore uz nejaky piatok, vela zaujimavych veci som sa tu docital.. minuly rok som si tu na fore kupil Seiko SKXA55 a teraz prisiel cas na ich vymenu.. miesto nich by som chcel nieco viac tematicky mne blizsie, t.j. hodinky s driver, racing tematikou.. kedze cenovy strop bude 230?, moj vysnivany ORIS Chronoris je mimo hru.. (snad ked budem velky..) tak mi prosim poradte nieco taketo, cize chronoris like.. pod kapotou moze byt aj baterka, ajked radsej by som bol za ozubene kolieska.. vopred vdaka ps: este by som sa nechal nahovorit na nieco s GMT komplikaciou.. (ale to je trosku offtopic..)
pato31681 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Ako prve ma napadli tieto, este ti aj nieco ostane na paradny racing remienok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Nevím, jak moc jsou k sehnaní - Orient STI II source
Rudykopalsson Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) případně tyto Orient STI 2010 foto by ŠaKaL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem Rudykopalsson
Rudykopalsson Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) koneckonců i Casio a dokonce i Jacques Lemans tuším dělali hodinky s F1 tematikou, hoď si to do googlu, přepni na obrázky a pak už jen vybírej:-) Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem Rudykopalsson
Rudykopalsson Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 tak jsem jen tak ze srandy hodil do google JL F1 s GMT a tohle mi vyjelo: žádná super hodinařina to samozřejmě není, ale závodní to je, GMT to má taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doctor Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) dakujem ze typy páni! tie prve tri japonske ma nejak neuputali, racing je na nich podla mna len napis na ciferniku.. a tie JL.. trosku som po nich pozeral a pacia sa mi z nich jedine tieto: ale neviem aky kvarc tam je.. kvarc ako taky by mi nevadil, ale šhit nechcem.. :-/ takze hladame dalej.. napadli ma aj jazdene seiko helmety, ale tie zas zohnat.. pripadne nejake starsie? ine? Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem doctor
vraby Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Co tohle? ORIENT "Limited Edition" Marcus Grönholm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doctor Odesláno 30. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 ani nie.. nepaci sa mi hlavne ten remen (prechod hodiniek do remena).. inak tie spirity co predavas su vyrazne krajsie.. :-)
vraby Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 ani nie.. nepaci sa mi hlavne ten remen (prechod hodiniek do remena).. inak tie spirity co predavas su vyrazne krajsie.. :-) můžeš k Orientům dokoupit kov.tah
doctor Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 dakujem velmi pekne za napady, ale zatial sme sa netrafili do mojho vkusu.. vie mi niekto povedat co za strojovna je v tych Jacques Lemans? je to "chronomagom akceptovatelny kvarc"?
Doddo Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Pozri si kolekciu znacky TW STEEL, tiez maju limitky z prostredia formuly 1 a robili aj sponzora Lotusu (myslim). Samozrejme, nebude to ziadna slava, ale mozno prave tie ti budu po chuti. Robia hlavne "oversize watch". Na ebay-i je ich kopa
Doddo Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 (upraveno) Asi ti vsak budu blizsie MotoGP (doctor) kolekcie, Tissot T-Race, na watchshop.com a na amazone ich je kopa, robia aj limitovane edicie. Troska vsak cez tvoj rozpocet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2011 uživatelem Doddo
Specta Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Nebo tyto Orienty ... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38826-orient-cfm00002b/
Specta Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 (upraveno) Tyhle jsou taky fajn ... Tissot PRS516 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2011 uživatelem Specta
Peta-Biker Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 (upraveno) Ahoj, vzhledem k tomu, co jsi zde postl za typ pouzdra, je mi jasné, co se Ti líbí. A všechny tipy jsou úplně jiné, byť nejsou špatné, ani z daleka se nepřibližují Chronorisům. Můj tip je asi takový: Chceš-li identické pouzdro ještě s vyváženějším vzhledem, pokukuj po Heurech 73373. Ano, v pěkném stavu bude cena o něco vyšší, avšak dostaneš krásné hodinky se strojkem, co něco vydrží a určitě budeš spokojený. V případě, že se Ti bude líbit tip, zkusím nějaké v pěkném stavu na netu pohledat. *Zdroj/Source - watchuseek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2011 uživatelem Peta-Biker 1
doctor Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 pani, este raz dakujem za typy! tie tissoty su krasne, ale su dost vyrazne mimo rozpocet.. a Peta, ked som videl tie Heuer, tak som si skoro cvrkol su dokonale! vazne by sa dali zohnat v "normalnom" stave za peniaz aky mam k dispozicii? uz musim len predat seiko, a budem ta otravovat, aby si nieco nasiel na nete.. (ak budes teda taky dobry)
Rudykopalsson Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 jak jsi zmínil ty Seika, ještě mě napadly tyto: Opět foto by ŠaKaL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doctor Odesláno 3. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2011 chalani este raz: vie mi niekto povedat co za strojovna je v tych Jacques Lemans? je to "chronomagom akceptovatelny kvarc"? na roznych sk a cz shopoch stoja cca 120?..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se