Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

som na tomto fore uz nejaky piatok, vela zaujimavych veci som sa tu docital.. minuly rok som si tu na fore kupil Seiko SKXA55 a teraz prisiel cas na ich vymenu.. miesto nich by som chcel nieco viac tematicky mne blizsie, t.j. hodinky s driver, racing tematikou.. kedze cenovy strop bude 230?, moj vysnivany ORIS Chronoris je mimo hru.. (snad ked budem velky..) tak mi prosim poradte nieco taketo, cize chronoris like..

pod kapotou moze byt aj baterka, ajked radsej by som bol za ozubene kolieska..

vopred vdaka

ps: este by som sa nechal nahovorit na nieco s GMT komplikaciou.. (ale to je trosku offtopic..)

Odesláno (upraveno)

koneckonců i Casio a dokonce i Jacques Lemans tuším dělali hodinky s F1 tematikou, hoď si to do googlu, přepni na obrázky a pak už jen vybírej:-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno (upraveno)

dakujem ze typy páni!

tie prve tri japonske ma nejak neuputali, racing je na nich podla mna len napis na ciferniku..

a tie JL.. trosku som po nich pozeral a pacia sa mi z nich jedine tieto:

Posted Image

ale neviem aky kvarc tam je.. kvarc ako taky by mi nevadil, ale šhit nechcem.. :-/

takze hladame dalej.. napadli ma aj jazdene seiko helmety, ale tie zas zohnat.. pripadne nejake starsie? ine?

Upraveno uživatelem doctor
Odesláno

ani nie.. nepaci sa mi hlavne ten remen (prechod hodiniek do remena).. inak tie spirity co predavas su vyrazne krajsie.. :-)

Odesláno

dakujem velmi pekne za napady, ale zatial sme sa netrafili do mojho vkusu..

vie mi niekto povedat co za strojovna je v tych Jacques Lemans? je to "chronomagom akceptovatelny kvarc"?

Odesláno

Pozri si kolekciu znacky TW STEEL, tiez maju limitky z prostredia formuly 1 a robili aj sponzora Lotusu (myslim). Samozrejme, nebude to ziadna slava, ale mozno prave tie ti budu po chuti. Robia hlavne "oversize watch". Na ebay-i je ich kopa

Odesláno (upraveno)

Asi ti vsak budu blizsie MotoGP (doctor) kolekcie, Tissot T-Race, na watchshop.com a na amazone ich je kopa, robia aj limitovane edicie. Troska vsak cez tvoj rozpocet.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Doddo
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

vzhledem k tomu, co jsi zde postl za typ pouzdra, je mi jasné, co se Ti líbí. A všechny tipy jsou úplně jiné, byť nejsou špatné, ani z daleka se nepřibližují Chronorisům. Můj tip je asi takový: Chceš-li identické pouzdro ještě s vyváženějším vzhledem, pokukuj po Heurech 73373. Ano, v pěkném stavu bude cena o něco vyšší, avšak dostaneš krásné hodinky se strojkem, co něco vydrží a určitě budeš spokojený. V případě, že se Ti bude líbit tip, zkusím nějaké v pěkném stavu na netu pohledat.

*Zdroj/Source - watchuseek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • Dát hlas 1
Odesláno

pani, este raz dakujem za typy!

tie tissoty su krasne, ale su dost vyrazne mimo rozpocet..

a Peta, ked som videl tie Heuer, tak som si skoro cvrkol :jawdrop: su dokonale!

vazne by sa dali zohnat v "normalnom" stave za peniaz aky mam k dispozicii?

uz musim len predat seiko, a budem ta otravovat, aby si nieco nasiel na nete.. (ak budes teda taky dobry)

Odesláno

chalani este raz:

vie mi niekto povedat co za strojovna je v tych Jacques Lemans? je to "chronomagom akceptovatelny kvarc"?

na roznych sk a cz shopoch stoja cca 120?..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...