long Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Ono to Aukro zase tolik pák nemá, to že něco uvádí v podmínkách ještě neznamená, že tím donutí někoho plnit, to by museli jít do sporu a to asi jen tak nepůjdou. Stejně tak může na prodeji trvat prodávající a uplatnit svoje práva vyplývající z uzavřené kupní smlouvy, ale to asi bude taky na dlouhý lokte a tak se do toho zřejmě nepustí. Není to tak dávno, co na e-bay jeden prodávající dal omylem cenu "kup teď " 600,- Eur za jachtu, hned po tom někdo skočil, prodávající pak nechtěl svoji jachtičku za takový peníz pustit, řešil to tedy soud a kupující uspěl... No něco jiného je jachta a cizí soudy a něco jiného jsou hodinky a české soudy, které jsou ještě pomalejší a nevyzpytatelnější než Česká pošta. Jde o to, že v té aukci bylo asi vše jinak a Matylda to iniciovala a nebo o tom minimálně věděla. Jinak by za ty prachy musela trvat na dodržení kupní smlouvy. Jinak Aukro opravu páky má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 No něco jiného je jachta a cizí soudy a něco jiného jsou hodinky a české soudy, které jsou ještě pomalejší a nevyzpytatelnější než Česká pošta. Jde o to, že v té aukci bylo asi vše jinak a Matylda to iniciovala a nebo o tom minimálně věděla. Jinak by za ty prachy musela trvat na dodržení kupní smlouvy. Jinak Aukro opravu páky má. Pánové, to by mne tedy zajímalo, kdo se na Aukro už obrátil s dotazem, proč původní prodávající prodává již jednou vydražené hodinky veřejně jinde a jaká byla odpověď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 V sobotu tam mají prezentaci nového modelu Adam. Vážení členové fóra,kdo se zajímá o to jak fungují mechanické strojky hodinek, tak vřele doporučuji tuto akci. Její součástí totiž bude kromě představení modelu Prim Adam i předvedení práce konstruktéra hodinek, kde bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce z čeho se hodinky Prim skládájí, jak fungují jejich jednotlivé moduly a jiné vychytávky, které běžně nikde nemáte šanci vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 ...a v Čechách by mu mezi tím tu jachtu ukradli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Vážení členové fóra,kdo se zajímá o to jak fungují mechanické strojky hodinek, tak vřele doporučuji tuto akci. Její součástí totiž bude kromě představení modelu Prim Adam i předvedení práce konstruktéra hodinek, kde bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce z čeho se hodinky Prim skládájí, jak fungují jejich jednotlivé moduly a jiné vychytávky, které běžně nikde nemáte šanci vidět. Tak to mne mrzí, že se zítra do Prahy nedostanu, protože takovou prezentaci bych velmi rád shlédl. Snad se bude někdy opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada61 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Vážení členové fóra,kdo se zajímá o to jak fungují mechanické strojky hodinek, tak vřele doporučuji tuto akci. Její součástí totiž bude kromě představení modelu Prim Adam i předvedení práce konstruktéra hodinek, kde bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce z čeho se hodinky Prim skládájí, jak fungují jejich jednotlivé moduly a jiné vychytávky, které běžně nikde nemáte šanci vidět. Nebudete tu prezentaci někdy pořádat i v NMnM? Docela rád bych ji viděl ale cestovat 300 km kvůli prezentaci je docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Tak jsem tady kdyby někdo chtěl pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 (upraveno) Tady nejsi na ICQ /je škoda to tady plevelit a proto se omlouvám za OT/ Upraveno 18. února 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Celkem zajimava prezentace 3D modelů, prakticky bez velkého zájmu veřejnosti. Jinak se omlouvám za plevel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Ty z těch prezentací nevyjdeš. Další na obzoru a to zítra 22.2.2012 - Kolekce pro olympioniky. Upraveno 21. února 2012 uživatelem Štrůdl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Ty z těch prezentací nevyjdeš. Další na obzoru a to zítra 22.2.2012 - Kolekce pro olympioniky. Ta firma vyniká v přísně utajenejch akcích (této bych dal název "Kvarcky za dvacku")... Na stránkách to mají pěkně schovaný... Pak, že český olympijský tým nemá prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Ta firma vyniká v přísně utajenejch akcích (této bych dal název "Kvarcky za dvacku")... Na stránkách to mají pěkně schovaný... Pak, že český olympijský tým nemá prachy... Na Facebook stránkách to bylo hned. Jinak na stránách Primu je to novinka číslo 1, světe div se, v sekci novinky na hlavní straně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Na Facebook stránkách to bylo hned. Jinak na stránách PRIMu je to novinka číslo 1, světe div se, v sekci novinky na hlavní straně.. Já vim, jsem divnej, mít novinky přímo na titulní stránce webu by byl asi blbej nápad... Ale i když si kliknu na odkaz "novinky" na titulní stránce, hází mě to náhodně na jednu z pěti "novinek", mezi kterými se musím proklikat... jedna spočívá v holé informaci typu "zdražili jsme Orlíky", ta o otevření obchodu je stará půl roku (bylo by přece zbytečný udělat nové oficiální prodejně samostatnej odkaz přímo na titulní stránku) a "novinka" o čerpání dotací z února 2010 snad mluví sama za sebe... Poté, co mi to Martin.D vysvětlil, musím uznat, že PRIM má nejlepší stránky na světě... Reklama na Facebooku je moc fajn, je obzvlášť účinná, pokud cílíš na věkovou skupinu 10-20 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Vážení členové fóra,kdo se zajímá o to jak fungují mechanické strojky hodinek, tak vřele doporučuji tuto akci. Její součástí totiž bude kromě představení modelu Prim Adam i předvedení práce konstruktéra hodinek, kde bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce z čeho se hodinky Prim skládájí, jak fungují jejich jednotlivé moduly a jiné vychytávky, které běžně nikde nemáte šanci vidět. Děkuji TI za tip a půjde se sebevzdělat. V sobotu jsme tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Poté, co mi to Martin.D vysvětlil, musím uznat, že PRIM má nejlepší stránky na světě... Reklama na Facebooku je moc fajn, je obzvlášť účinná, pokud cílíš na věkovou skupinu 10-20 let... Ach jo - tak ještě jednou - akci na stránkách Primu jsem našel za ca 10s. Chápu, že méně zkušeným uživatelům internetu to však může působit problémy. Pokud si myslíš, že na Facebooku cílíš věkovou skupinu 10-20 let, tak si o tom něco přečti, třeba změníš názor.. A omlouvám se, už žádný ode mě. Co se týká prodejny, hodlám ji kvůli zítřejší akci navštívit, tak poreferuju. EDIT: menší edit Upraveno 21. února 2012 uživatelem Martin.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Děkuji TI za tip a půjde se sebevzdělat. V sobotu jsme tam. Pokud umíš cestovat v čase, tak doporučuji tuto akci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Tak jsem včera náhodou měl čas a ze zvědavosti zašel na předváděcí akci olympijských hodinek. Prodejna na mě působí sice stroze, ale k hodinkám se hodí. Pečlivě jsem si prohlédl všechny modely. K hodinkám: Diplomat - asi to nejlepší co je v současné produkci. Moc se mi líbiliSpartak - verze 40mm s reliéfním číselníkem velice hezké hodinky, 43 mm verze se mi zdají už jako hodinky pro potapěče. Nechápu proč není na obou verzích aligátoří řemen (standardně je k dispozici jen u verze 43). Adam - hodinky v reálu vypadají o něco lépe než na fotce, ale neoslovili měOrlíky - tady jsem v tak trochu schizofrenní na jedné straně se mi líbí zpracování pouzdra, co se mi nelíbí jsou ručky. Škoda, že ručky neodpovídají origináluArtea, Caerus, Beata - mě nezaujalyLinea - přijde mi, že číselníky by mohly být trochu živější.Kupka - mě velmi příjemně překvapil. Jediná věc co se mi nelíbí je datumové políčko, které se mi zdálo už hodně vlevo. Jinak obecně musím říct, že hodinky v reálu vypadají lépe než na fotografiích na stránkách Eltonu. Jinak jsem zaslechl, že se snad připravuje nová verze modelu Tycho de Brahe. Jak na Vás například působí model Linea? Zdá se mi, že inovované verza reliéfního ciferníku by modelu jen prospěla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada61 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Jinak obecně musím říct, že hodinky v reálu vypadají lépe než na fotografiích na stránkách Eltonu. Jinak jsem zaslechl, že se snad připravuje nová verze modelu Tycho de Brahe. Jak na Vás například působí model Linea? Zdá se mi, že inovované verza reliéfního ciferníku by modelu jen prospěla. Taky jsem to o tech nových "Tycho" slyšel, zřejmě bude již původní limitka vyprodaná. Ale někde jsem četl, že ETA chce omezit dodávky strojků menším firmám,které si je prodávají pod svým jménem. Evidentně nestíhají pokrýt poptávky firem, které berou strojky ve velkém. Pak by Elton měl docela problém s novým Tycho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Koho zajímá jak se konstruují hodinky, tomu doporučuji navštívit níže uvedenou prezentaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Koho zajímá jak se konstruují hodinky, tomu doporučuji navštívit níže uvedenou prezentaci. Díky za info, píši si do diáře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se