Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 21. 11. 2014 v 19:43, petr_cha napsal:

.. takže GS jsou na čekačce u celníků a zatím se chronoblázen baví tím, že vymění hodinky, kterou jsou mu velké za hodinky... které jsou ještě větší :-)) aspoň papírově... aneb když už jsem pouštěl MarineMastery, tak nakonec jenom tak napůl a místo nich připluly Tuňáky se stejným označením na cifru :-)

první rychlé postřehy.. jsou lehčí a nosí se fakt supr.. tah je jednodušší, ale s kratšími dílky a lépe přilne k ruce.. spona se stejnou extenzí a je širší, 20 oproti původní 18, což je docela nečekaný fajn bonus.. titanový vršek spony mi přijde světlejší a lépe sedí k ocelovému tahu, na MM300 byl tmavší a byl viditelně odlišný od zbytku.. signovaná korunka..  luneta má 42, s konickou ochranou nahoře 44 a těch papírových 48 je někde u základny shroudu u dna na ruce.. celkově samozřejmě tyhle nemůžou klasické MM300 úplně nahradit, na to jsou to prostě jiné hodinky, jsou to takové fajn sestřičky... namísto výjimečného pouzdra tyhle vlastně ani žádné pouzdro nemají.. jenom tu plechovku, ochranu... :-)

.. první kroky po výměně realizované v obchoďáku mířily do nejbližší hodinářství/klenotnictví na vyndání jednoho dílku.. nejdřív na mě trochu koukali, co jim to tam nesu za hodinky, ale pak to paní docela rychle dala.. chvíli tam tedy byly ty Seika ve vybrané společnosti.. :-)

Jsou parádní....

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

... A to jsem si myslel, ze si poridim zlate zelvy a budu mit klid... Ale nakonec to dopadlo trochu jinak.. Ale musim rict, ze me Pontosy trochu rozhodily, moc hezke hodinky, ale zlate akcenty jsou the best.. Takze u me zakotvily tyto putovni:

post-15480-1452903655,76.jpg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Gratuluji k bombardackym hodinkam, tyhle cervene jsou imho nej. Tise zavidim, Tudor je pecka ;) .

Odesláno (upraveno)

Diky :-)

Kombinace je to opravdu zdarila, takze kdyz jsem se nejakou dobu placal v tom, co si vybrat ke ctyricitce, a pak se objevil inzerat, tak jsem uz nevahal... koukal jsem na ne, uz kdyz jsi je poustel ty Wizi, ale to asi jeste nebyla ta spravna chvilka, ted to zaklaplo a to mam rad..

Co jsem chtel:

Hodinky se zlatymi akcenty, solidni firmu a k tomu kousek neceho neobvyklého (aby to nebyly jen dalsi cerne hodinky).. Po roce denniho noseni MM300 a dalsi roce nošení Tunaku jsem si "troufal" na velikost.. Je to vlastně muj navrat k automatum, k cemuz staci a sedí proverena Eta, inhausu v tuhle chvili pro me netreba.. Dále jsem se chtel vrátit ke kuzi, tahu mam posledni dobou dost.. Navic jsem chtel lehci hodinky, takze kuze a Nato supr..

Co jsem dostal (aneb prvni dojmy :-)

Cervena, tmave cokoladovy cifr a zlate rucky (chapu dobre, ze jsou opravdu ze zlata?) jsou paradni! V te zlate jsou popisy i ten smajlikovy obloucek prijemne decentni..

Velikost je presne hranicni, k obleku by musely mit min, naopak vetsina dnesnich potapek je větších.. Rozmerove velke nejsou, opticky pusobi vetsi diky "prifouklemu" tvaru pouzdra a nizsi lunete.. Ja obleky uz nosit nemusim, takže pro me pohoda..

Moc prijemne me prekvapilo ploche dno, po vsech tech fotkach Rolexu s banatym dnem, jsem v to ani nedoufal.. :-)

Luneta ma jenom 60 kliku, netusim, jestli to ma byt nejaky odkaz na minulost.. Sedi presne, jak ma..

Co me zarazilo, ze pokud ma byt spona s napisem smerovana k cloveku, tak volny reminek smeruje dopředu k predni strane hodinek.. Zatim jsem mel vzdy tenhle cancour schovany dozadu, smerem ke dvanactce..

Budou asi trochu magnet na otisky prstu.. Nemaji zadny antireflex, nejspis podle Rolex vzoru, které jsou taky vzdycky bez... Pelagosy ho zase pry maji, takze nevim, jaký je obecny pristup Tudoru k teto vlastnosti.. Nekazit sklo zadnym barevnym nadechem, nechat barvy cifru a odlesky rucek co nejvic puvodni... Asi..

Jsem spokojeny, v budoucnu si chci zkusit nejake dalsi remeny... Nebo na to nasadim Nato :-)

Odesláno (upraveno)
  V 17. 1. 2016 v 8:24, LovecK napsal:

vítej v klubu, BB mám též rád... BTW: z těch ML mám furt těžkou hlavu... :)

K tem ML dobry vtipek... Nasadil jsem je na ruku a manzelka, kterou jsem mel se sebou (BB jsou nakonec vlastně darek od ni) okamzite vyhrkla: "jeee nechces tyhle, ty se mi libi".. To jsem docela koukal.. :-)) kdyby byla cash, tak jsem si je snad odvezl oboje.. Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Je fakt, ze na to cely den koukam a rikam si, na to, ze by tam zadny nebyl, tak to sklo a koukani skrz nej funguje proste skvele... Zkusim nekde dohledat, jak to je...

Vecerni idyla..

post-15480-1453058624,35.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak po nekolika dnech musim rict, ze jejich citelnost je paradni... V ruznejch situacich, svetle i naklonech, vzdycky vyborne odecteni casu a to ten antireflex asi opravdu nemaji..

http://measureoftime.com/2012/12/27/tudor-heritage-black-bay-submariner/

Ve vsech recenzich predstavuji model BB jako model, ktery vyzobal z nekolika predchudcu typicke znaky a skvele je spojil dohromady... A ejhle pak se objevi takovahle fotka... :-)

post-15480-1453235349,41.jpeg

Zdroj:

http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=326991

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...