Skalamander Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Opravdu nechápu tuhle vaši nekritičnost k některým značkám. K pouzdru a ciferníku klasického vzhledu namontovat gumový tah a tuhle šílenou korunku, to je podle mě pořádná zhovadilost. Ani mě nenapadá příležitost, ke které hodinky daly nosit. V chronografu vypadají lépe, protože působí trochu sportovněji, ale tohle je opravdu nevkusné. 2 1
Návštěvník Snow Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Stačilo by černé pouzdro a hned by celek působil harmoničtěji.
sibirnaya Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Opravdu nechápu tuhle vaši nekritičnost k některým značkám. K pouzdru a ciferníku klasického vzhledu namontovat gumový tah a tuhle šílenou korunku, to je podle mě pořádná zhovadilost. Ani mě nenapadá příležitost, ke které hodinky daly nosit. V chronografu vypadají lépe, protože působí trochu sportovněji, ale tohle je opravdu nevkusné. skalamander, mels je na ruce? ja jo, a reknu ti, ze korunka ti v realu nijak nevadi, jo, ten zvlastni tah me taky nebere, ale na cernym aligatorovi jsou proste uchvatny. gratulace
bandicoot Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Tady jsou fotky toho tahu - neni to klasická guma...http://indepth.watchprosite.com/?show=forumpost&fi=2&pi=3815686&ti=608901
Milis Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Opravdu nechápu tuhle vaši nekritičnost k některým značkám. K pouzdru a ciferníku klasického vzhledu namontovat gumový tah a tuhle šílenou korunku, to je podle mě pořádná zhovadilost. Ani mě nenapadá příležitost, ke které hodinky daly nosit. V chronografu vypadají lépe, protože působí trochu sportovněji, ale tohle je opravdu nevkusné. Nekritičnost, nekritičnost... Někomu se třeba líběj, to je celý. A příležitost si taky umím představit: Třeba, když někam du, tak si je vemu. 1 1
wanaka Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Osobně mi tam sice příliš nesedí ten gumový tah, ale jinak je to prostě ikona, o tom žádná... puvodne jsem z te tvrzene gumy nebyl taky nijak nadseny,ale oproti ocekavani je to pohodlne,neni urcite tak tezky jako kovovy a na druhe strane myslim , ze kozeny by se k temto hodinkam prilis nehodil:mobile:
bandicoot Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 na druhe strane myslim , ze kozeny by se k temto hodinkam prilis nehodil Výborně. Invence u JLC v podobě nových tvarů (Squadra) a nových materiálů (Articulated Rubber) je příkladná. Já tomuhle fandím. Třeba Zenith Port Royale se mi nejvíc líbily taky na gumě.
wanaka Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Opravdu nechápu tuhle vaši nekritičnost k některým značkám. K pouzdru a ciferníku klasického vzhledu namontovat gumový tah a tuhle šílenou korunku, to je podle mě pořádná zhovadilost. Ani mě nenapadá příležitost, ke které hodinky daly nosit. V chronografu vypadají lépe, protože působí trochu sportovněji, ale tohle je opravdu nevkusné. diky za Tvuj nazor,ale ver,ze vse je opravdu individualni otazkou vkusu..Mam i jine asi elegantnejsi a mozna libivejsi chronometry ,nic mene tyto JLC jsou uzasne a proto jsem je po nekolika tydenim premysleni koupil,z ceho mam uprimnou radost a nemyslim si ze jsem udelal chybu...Apropos nad JLC reverso squadra chronometr jsem premyslel taky ,ale nakonec jsem vybral tyto,protoze ukazuji mimo denni a nocni faze i dva casy-hodi se tedy k cestovani,coz je zaroven i odpoved na Tvou otazku...
Andrew Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Nekritičnost, nekritičnost... Někomu se třeba líběj, to je celý. A příležitost si taky umím představit: Třeba, když někam du, tak si je vemu.
Skalamander Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 skalamander, mels je na ruce? ja jo, a reknu ti, ze korunka ti v realu nijak nevadi, jo, ten zvlastni tah me taky nebere, ale na cernym aligatorovi jsou proste uchvatny. gratulace Kdyby se vyměnila korunka a daly na aligatora, tak to je o něčem jiném, ale to není předmětem hodnocení
sery.vlk Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 (upraveno) Opravdu nechápu tuhle vaši nekritičnost k některým značkám. K pouzdru a ciferníku klasického vzhledu namontovat gumový tah a tuhle šílenou korunku, to je podle mě pořádná zhovadilost. Ani mě nenapadá příležitost, ke které hodinky daly nosit. V chronografu vypadají lépe, protože působí trochu sportovněji, ale tohle je opravdu nevkusné. Reverso Squadra je sportovní řada: pouzdro není klasického vzhledu (ptz nedodržuje neměnné proporce Reversa 1 : 1,6), pogumovaný náramek, tmavá korunka a červená barva skeletonizované ručky mají podtrhnout jeho neformální až sportovní charakter. - Ostatně je to pořádný kus hodinek, přes nožky mají celých 50 mm! Podle mne (mého vkusu) na tyto hodinky sedí charakteristika výrobce: "A sporty, urban design". Se světlým číselníkem (gravírovaným, jak jinak; a s obvyklou ocelovou/zlatou korunkou) je jejich charakter posunut více k formálním hodinkám; u světlé verze lze diskutovat zase velikost... Pokud by tomuto Reversu člověk měl něco vytýkat, je to safírový průhled na strojek: Reverso coby původem sportovní model má mít spodní stranu pouzdra jednoduchou kovovou, max. zdobenou rytinou... (Ale jsme v chlubicí sekci, tak se jedná o výtku pouze podmíněnou .-) Edit: překlep Upraveno 5. září 2011 uživatelem sery.vlk
sery.vlk Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Ostatně soudím, že podobné diskuse vyvolané osobitým designérským přístupem JLC na nějakou dobu utichnou. Magali Metrailler, designérka, který ve svých dvacíti iks letech dostala u JLC volnou ruku a která má na svědomí tak výrazné modely, jako byly svého času Master Compressor Dualtime, Master Compressor Memovox, loni od JLC odešla.
Milis Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Pokud by tomuto Reversu člověk měl něco vytýkat, je to safírový průhled na strojek: Reverso coby původem sportovní model má mít spodní stranu pouzdra jednoduchou kovovou, max. zdobenou rytinou... (Ale jsme v chlubicí sekci, tak se jedná o výtku pouze podmíněnou .-) Počkej, to jako že by to mělo bejt REVERSO a druhou stranu normálně plechovou, jo? To se mně teda moc nezdá.
bandicoot Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 (upraveno) Počkej, to jako že by to mělo bejt REVERSO a druhou stranu normálně plechovou, jo? To se mně teda moc nezdá. Přesně tak si to britští důstojníci hrající koňský polo v Indii před skoro osmdesáti lety přáli. Spodní strana byla ocelová (maximálně s iniciálami gentlemana), hodinky se překlopily a důstojnící si je tak při kontaktním sportu nemuseli sundavat. edit: Reverso s průhledem je stejný nesmysl jako Inženýry... Je to krásný, ale jde to proti původnímu smyslu hodinek. Upraveno 5. září 2011 uživatelem bandicoot
bedja Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 (upraveno) ..nakonec proč ne...tradice,charisma...ať dělají velkou radost.. Upraveno 5. září 2011 uživatelem bedja
wanaka Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Reverso Squadra je sportovní řada: pouzdro není klasického vzhledu (ptz nedodržuje neměnné proporce Reversa 1 : 1,6), pogumovaný náramek, tmavá korunka a červená barva skeletonizované ručky mají podtrhnout jeho neformální až sportovní charakter. - Ostatně je to pořádný kus hodinek, přes nožky mají celých 50 mm! Podle mne (mého vkusu) na tyto hodinky sedí charakteristika výrobce: "A sporty, urban design". Se světlým číselníkem (gravírovaným, jak jinak; a s obvyklou ocelovou/zlatou korunkou) je jejich charakter posunut více k formálním hodinkám; u světlé verze lze diskutovat zase velikost... Pokud by tomuto Reversu člověk měl něco vytýkat, je to safírový průhled na strojek: Reverso coby původem sportovní model má mít spodní stranu pouzdra jednoduchou kovovou, max. zdobenou rytinou... (Ale jsme v chlubicí sekci, tak se jedná o výtku pouze podmíněnou .-) Edit: překlep diky za perfektni popis:smile_anim: .Na druhe strane Ti reknu,ze pokud by nemeli ten safirovy pruhledny strojek ,pak bych do nich urcite nesel...Ostatne myslim ze s tradicnimi reversy toho nemaji spolecneho vice- napr.i ten tah tah z tvrzene gumy,ktery je mimochodem prekvapive prijemny.Urcite by nebyl problem si k nim doobjednat aligatora ,a puvodne jsem to i v umyslu mel,,ale uz jsem z toho vystrizlivel....
bandicoot Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 diky za perfektni popis:smile_anim: .Na druhe strane Ti reknu,ze pokud by nemeli ten safirovy pruhledny strojek ,pak bych do nich urcite nesel... No však. Na cal. 875 (to nej pokoukání co jsem kdy měl) jsem koukal taky moc rád a původní smysl Reversa jsem neřešil
Milis Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Přesně tak si to britští důstojníci hrající koňský polo v Indii před skoro osmdesáti lety přáli. Spodní strana byla ocelová (maximálně s iniciálami gentlemana), hodinky se překlopily a důstojnící si je tak při kontaktním sportu nemuseli sundavat. edit: Reverso s průhledem je stejný nesmysl jako Inženýry... Je to krásný, ale jde to proti původnímu smyslu hodinek. Tyjo tak to sem teda fakt netušil.
grga_pitic Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 bandicoot - dekuji zase jsem o neco chytrejsi - RESPECT !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se