bubobubo Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Zdravím, jelikož moje přítelkyně mé nové hodinky patřičně neocení, dovolím si sem přidat fotky mých nových hodinek. Třeba to někdo ocení tady na fóru. Časem bych rád doplnil nějaké lepší fotky, popřípadě se pokusil napsat něco jako recenzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FiXilVer Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 dost dobre paci sa mi riesenie datumu, vobec nerusi cistotu dialu.. za mna palec hore
bedja Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) ..hodinky moc pěkné...zkus připojit více info...průměr, co v tom tiká a tak..je škoda o nich nic neprozradit.. ..nevím jak ostatní..ale mě to třeba zajímá..pokud nejde o běžně viditelný typ hodinek.. Upraveno 8. září 2011 uživatelem bedja
yossarian Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Opravdu velmi hezký a povedený kousek, kombinace černé, červené a bílé můžu. Ale stejně jako kolegu nade mnou by mě zajímalo trošku více detailů Abych se přiznal i tahle značka je pro mě docela neznámá...
Radimk Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Opravdu velmi hezký a povedený kousek, kombinace černé, červené a bílé můžu. Ale stejně jako kolegu nade mnou by mě zajímalo trošku více detailů Abych se přiznal i tahle značka je pro mě docela neznámá... Tak trochu čti, je tu o Novozélandských hodinkách něco napsáno a pár kousků se tu už objevilo a následně i prodalo. Jejich stránky jsou docela všeříkající: http://magrette.com/
zrno Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Hezký hodinky , jen škoda ty mioty ... dyť třeba obyčejná ETA 2824-2 neni zase o tolik dražší ...
bubobubo Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak mohlo by tam být něco lepšího než miyota, ale zatím s ní menám problém. Chod vteřinovky je plynulý, přesnost strojku sdělím později. Na stránkách http://magrette.com/ ,jak uvedl Radimk, lze najít popis hodinek, leč stejně bych rád napsal nějakou mini recenzi, kde bude zahrnut můj subjektivní názor.
Radimk Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak mohlo by tam být něco lepšího než miyota, ..................., leč stejně bych rád napsal nějakou mini recenzi, kde bude zahrnut můj subjektivní názor. Miyotu zase tak nezatracuj, jsou to dobří dělníci časostroje. Eta je Eta, ale kdo by ji hnal přez půl světa, ona zase v těch končinách tak běžná není a hlavně ne v této cenové hladině. To spíš něco ze stáje Seiko by bylo velkým plusovým bodem. Recenzi a osobní poznatky v každém případě napiš, eventuelně ji okořeň vlastními fotkami. To se tady na foru hodně cení. Popis výrobce a katalogové fotky jsou takové.. hodně sterilní.
Potkan Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak mohlo by tam být něco lepšího než miyota, ale zatím s ní menám problém. Chod vteřinovky je plynulý, přesnost strojku sdělím později. Na stránkách http://magrette.com/ ,jak uvedl Radimk, lze najít popis hodinek, leč stejně bych rád napsal nějakou mini recenzi, kde bude zahrnut můj subjektivní názor. Já jsem s miyotou problém měl a to ten, že plynule nešla a to jsem nepřekousnul. Bylo to v modelu Moana Pacific. Nevim, jestli Dion už tohle nějak vyřešil, že ve Tvém modelu nemá Miyota s centrální vteřinovkou problém, ale v těch předchozích měla. V dražších, gravírovaných modelech ETA tiká, klidně bych ji cpal i do těch základních. Jsou to super hodinky a zaslouží si lepší stroj. Nicméně gratuluji a ať Ti slouží a dělají radost!
Horhe Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak gratuluju. Já osobně s miyotou problém měl. Dion říkal, že to je normální. Ale aspoň mi zdarma poslal novej safír, když se mi podařilo poškrábat ten co tam byl - resp to sklíčko co tam bylo.Moje exMagrette:http://www.youtube.com/watch?v=8zsl5yRrBLM
Leviathan Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Mal som pacific diver a ta Miyota mi uprimne vobec nevadila. Co mi vadilo bol pomerne nevyrazny cifernik. Mam radsej plasticke....napr. Steelfish ci BALL ciferniky.
bubobubo Odesláno 8. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak gratuluju. Já osobně s miyotou problém měl. Dion říkal, že to je normální. Ale aspoň mi zdarma poslal novej safír, když se mi podařilo poškrábat ten co tam byl - resp to sklíčko co tam bylo. Moje exMagrette: http://www.youtube.com/watch?v=8zsl5yRrBLM Jj to je opravdu hrůza. Já jsem asi přímo na tohle video tady na fóru koukal už než jsem hodinky koupil. Ale přesto jsem do toho šel s tím rizikem. Tak snad moji Myiotu nepotká to samé.
Traveller Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Pěkná kombinace barev! Jo a jak svítí?
bubobubo Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2011 (upraveno) Pro představu jak to svítí přidávám 2 fotky, zleva Archimede, Monstra,Magrette. 1. fotka je bezprostředně po nasvícení. 2. po 15 minutách. Po dalších 30 minutách to vypadá cca pořád stejně, pak už ta svítivost klesá pomalu, ale jak moc to vydrží bejt čitelný nevím, ale odhaduju že do rána to nevydrží. Jsou tedy někde mezi Monstrama a Archimede. Oproti Monstrům ztrácí taky na tom, že mají indexy cca 1/3 tloušťku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2011 uživatelem bubobubo
Jiribartl Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Dlouho už jsem tu o nich nečetl, tak je to pro mně takové krásné osvěžení, jsou hezké, osobně jsem s Myiotou problémy neměl, a to byla v několika hodinkách. Tak ať slouží
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se