Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj nový přírůstek koupený den před odjezdem k moři. Už od jejich Bondovské premiéry jsem je chtěl - z kapesného pro mne byly finančně zcela nedostupné. I nyní jsou na mé poměry dost drahé, ale podlehl jsem zprávám o změnách ohledně tohoto modelu a narychlo je koupil. Proto počítám, že mi vydrží mnoho let - nejlépe napořád a budu je dost šetřit. Na větší akce si nechávám původní quartz Wengery GTS.

Snad se Vám budou mé fotky líbit, i přesto, že tyhle hoďky jsou z těch nejprofláknutějších.

Odesláno

..dýchnul na mě po ránu ten čerstvý mořský vzduch...díky...a samozřejmě gratulace k těm nejprofláknutějším..:rolleyes:..ikdyž mám pocit že u nich stejně jednou každý skončí..:D

Odesláno

..dýchnul na mě po ránu ten čerstvý mořský vzduch...díky...a samozřejmě gratulace k těm nejprofláknutějším..:rolleyes:..ikdyž mám pocit že u nich stejně jednou každý skončí..:D

Ja u nich zatim skoncil poctvrte a snad uz naposledy :)

Majiteli gratulace - jsou to takovy pekny, obycejny i trosku proflakly hodinky, ktery se ale vyborne nosi a nikoho ani v lepsi spolecnosti neurazi. Navic jsou docela univerzalni a neni problem si je vzit temer ke vsemu ;)

Odesláno (upraveno)

Súhlasím s tým, čo už tu zaznelo. Dobrá voľba, nemáš o čom rozmýšľať, teda, či si urobil dobre, alebo zle. Za mňa palec hore. No a tie fotky mi pripomenuli aj moju dovolenku, ale to bolo pred mesiacom a pracovným stresom trošku spomienky vybledli, ale zasa nabrali modrú farbu. Dík :notworthy:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Ja jsem si tyhle hodinky koupil na jare v cernym a v co-ax a tesne po koupi jsem byl takovej trochu v rozpacich, ale ted bych na ne nedal nepustit. I kdybych mel nekdy prachy na nejaky novy, tak tyhle uz nikdy z domu nepustim.

Odesláno

Ja u nich zatim skoncil poctvrte a snad uz naposledy :)

Majiteli gratulace - jsou to takovy pekny, obycejny i trosku proflakly hodinky, ktery se ale vyborne nosi a nikoho ani v lepsi spolecnosti neurazi. Navic jsou docela univerzalni a neni problem si je vzit temer ke vsemu ;)

..jenom 4krát..? :D tak to je v poho..to mám ještě co dohánět...beru to od tebe jako výbornou referenci..:smile_anim:

Odesláno

..jenom 4krát..? :D tak to je v poho..to mám ještě co dohánět...beru to od tebe jako výbornou referenci..:smile_anim:

:D Myslim, ze jeste lip nez ja na tom bude Jakubisko - ten je mel uz taky hodnekrat :) Kazdopadne jsem zjistil, ze tyhle hodinky (idealne quartz) se hodi uplne na vsechno - sport, praci, do spolecnosti atp - nizky profil, idealni vaha, nejsou ani velke ani male.. sice dostavaji zabrat a uz obdrzely dost skrabancu, ale asi to k jejich osudu patri :D Az zacnou vypadat jako ocucanej bombon, tak je necham prelestit, vymenit baterku a zas bude na nejaky cas vystarano..
Odesláno

:D Myslim, ze jeste lip nez ja na tom bude Jakubisko - ten je mel uz taky hodnekrat :) Kazdopadne jsem zjistil, ze tyhle hodinky (idealne quartz) se hodi uplne na vsechno - sport, praci, do spolecnosti atp - nizky profil, idealni vaha, nejsou ani velke ani male.. sice dostavaji zabrat a uz obdrzely dost skrabancu, ale asi to k jejich osudu patri :D Az zacnou vypadat jako ocucanej bombon, tak je necham prelestit, vymenit baterku a zas bude na nejaky cas vystarano..

...no když to slyším...tak je snad začnu opravdu shánět a to jsem se všem kolem mě co je mají vysmál jak jsou maléé..:D bych se nejradši neviděl..:blowup:

Odesláno

Moc děkuji za kladné ohlasy. Tyhle hodinky jsou vážně super a napořád - jinak by se k nim člověk stejně vracel. Chci k nim pořídit na střídačku i kaučukový pásek, originál je dost drahý, tak jsem objednal Hirsch Pure za 29 liber. Určitě pak hodím fotky do tohoto vlákna.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Menší fotky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Posílám ukázku na řemenu Hirsch Pure. Kaučuk je opravdu velmi pohodlný a pro mne až nepřirozeně měkký - skoro má člověk pocit, že je to ze stejného materiálu jako želatinoví medvídci. Barva je velmi tmavá, při prvním kontaktu vypadá až jako černý - jinak se barva podobá tomu nejtmavšímu odstínu tmavě modré, co dokáže hodit luneta SMPéček, třeba ve stínu nebo při umělém osvětlení. Ještě mi přijde jiný pásek od Di-Modell s bílým štepováním, tak se poté rozhodnu, který z nich si nechám jako druhý k tahu a jeden pošlu dál.

Odesláno

Řemen Di-Modell Alligator KN

Tak mám definitivní řemen do dvojky k tahu. Je z Kubsonova obchůdku a v reálu k nim parádně barevně ladí. Nevím jak to vypadá na fotkách, ale ve skutečnosti je to hezká kombinace. Je sice kožený, ale jak jsem již psal, chci hodinky šetřit a navíc ho budu střídat s původním kovovým tahem. Kaučukový Hirsch na nich nevypadal dobře, barevně to nebylo ono a celkově pak hodinky působily lacině, tak půjde z domu.

• Po roku...
Odesláno

Řemen Di-Modell Alligator KN

Tak mám definitivní řemen do dvojky k tahu. Je z Kubsonova obchůdku a v reálu k nim parádně barevně ladí. Nevím jak to vypadá na fotkách, ale ve skutečnosti je to hezká kombinace. Je sice kožený, ale jak jsem již psal, chci hodinky šetřit a navíc ho budu střídat s původním kovovým tahem. Kaučukový Hirsch na nich nevypadal dobře, barevně to nebylo ono a celkově pak hodinky působily lacině, tak půjde z domu.

Odesláno

No je mi jasné,že už píšu ale hoooodně pozdě,ale prosím tě ty je chceš šetřit?? Naopak tohle jsou hodinky do nepohody,do práce i na večírek se zapadajícím sluncem na jachtě někde uprostřed středozemního moře.Tyhle hodinky ti přirostou k tělu a stanou se tvou součástí.Nesundávej je nikdy a nikde a věř,že ony vydrží opravdu hoooodně.Já je mám 11 let (v automatu),procestoval jsem s nimi půlku světa a nikdy jsem je nešetřil.Vlastně jsem úplně zapomněl,že je mám pořád na zápěstí.Asi tak by to mělo u skvělých hodinek být,nebo néééé??!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...