Tomak Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Můj nový přírůstek koupený den před odjezdem k moři. Už od jejich Bondovské premiéry jsem je chtěl - z kapesného pro mne byly finančně zcela nedostupné. I nyní jsou na mé poměry dost drahé, ale podlehl jsem zprávám o změnách ohledně tohoto modelu a narychlo je koupil. Proto počítám, že mi vydrží mnoho let - nejlépe napořád a budu je dost šetřit. Na větší akce si nechávám původní quartz Wengery GTS. Snad se Vám budou mé fotky líbit, i přesto, že tyhle hoďky jsou z těch nejprofláknutějších.
kloubik Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Gratuluju, super hodinky. Doufám, že je jednou také vyzkouším. Ať dobře slouží!
bedja Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 ..dýchnul na mě po ránu ten čerstvý mořský vzduch...díky...a samozřejmě gratulace k těm nejprofláknutějším....ikdyž mám pocit že u nich stejně jednou každý skončí..
lastam Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 profláknuté ale pohodlné, užij si je:-)
spiderer Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 ..dýchnul na mě po ránu ten čerstvý mořský vzduch...díky...a samozřejmě gratulace k těm nejprofláknutějším....ikdyž mám pocit že u nich stejně jednou každý skončí.. Ja u nich zatim skoncil poctvrte a snad uz naposledy Majiteli gratulace - jsou to takovy pekny, obycejny i trosku proflakly hodinky, ktery se ale vyborne nosi a nikoho ani v lepsi spolecnosti neurazi. Navic jsou docela univerzalni a neni problem si je vzit temer ke vsemu
robo Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 (upraveno) Súhlasím s tým, čo už tu zaznelo. Dobrá voľba, nemáš o čom rozmýšľať, teda, či si urobil dobre, alebo zle. Za mňa palec hore. No a tie fotky mi pripomenuli aj moju dovolenku, ale to bolo pred mesiacom a pracovným stresom trošku spomienky vybledli, ale zasa nabrali modrú farbu. Dík Upraveno 13. září 2011 uživatelem robo
Hoonza Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Ja jsem si tyhle hodinky koupil na jare v cernym a v co-ax a tesne po koupi jsem byl takovej trochu v rozpacich, ale ted bych na ne nedal nepustit. I kdybych mel nekdy prachy na nejaky novy, tak tyhle uz nikdy z domu nepustim.
bedja Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Ja u nich zatim skoncil poctvrte a snad uz naposledy Majiteli gratulace - jsou to takovy pekny, obycejny i trosku proflakly hodinky, ktery se ale vyborne nosi a nikoho ani v lepsi spolecnosti neurazi. Navic jsou docela univerzalni a neni problem si je vzit temer ke vsemu ..jenom 4krát..? tak to je v poho..to mám ještě co dohánět...beru to od tebe jako výbornou referenci..
spiderer Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 ..jenom 4krát..? tak to je v poho..to mám ještě co dohánět...beru to od tebe jako výbornou referenci.. Myslim, ze jeste lip nez ja na tom bude Jakubisko - ten je mel uz taky hodnekrat Kazdopadne jsem zjistil, ze tyhle hodinky (idealne quartz) se hodi uplne na vsechno - sport, praci, do spolecnosti atp - nizky profil, idealni vaha, nejsou ani velke ani male.. sice dostavaji zabrat a uz obdrzely dost skrabancu, ale asi to k jejich osudu patri Az zacnou vypadat jako ocucanej bombon, tak je necham prelestit, vymenit baterku a zas bude na nejaky cas vystarano..
bedja Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Myslim, ze jeste lip nez ja na tom bude Jakubisko - ten je mel uz taky hodnekrat Kazdopadne jsem zjistil, ze tyhle hodinky (idealne quartz) se hodi uplne na vsechno - sport, praci, do spolecnosti atp - nizky profil, idealni vaha, nejsou ani velke ani male.. sice dostavaji zabrat a uz obdrzely dost skrabancu, ale asi to k jejich osudu patri Az zacnou vypadat jako ocucanej bombon, tak je necham prelestit, vymenit baterku a zas bude na nejaky cas vystarano.. ...no když to slyším...tak je snad začnu opravdu shánět a to jsem se všem kolem mě co je mají vysmál jak jsou maléé.. bych se nejradši neviděl..
Tomak Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Moc děkuji za kladné ohlasy. Tyhle hodinky jsou vážně super a napořád - jinak by se k nim člověk stejně vracel. Chci k nim pořídit na střídačku i kaučukový pásek, originál je dost drahý, tak jsem objednal Hirsch Pure za 29 liber. Určitě pak hodím fotky do tohoto vlákna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dan010 Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Hodinky jsou nádherné!! Také je sháním, akorát já je chci na běžné nošení k Navitimerům.
Tomak Odesláno 15. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Menší fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hejdik Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Odesláno 15. září 2011 Krásná klasika,Jsem zvědav ,jestli se k něčemu takovému taky časem prokoušu.Každopádně at ti dělají dlouho radost
Tomak Odesláno 17. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Posílám ukázku na řemenu Hirsch Pure. Kaučuk je opravdu velmi pohodlný a pro mne až nepřirozeně měkký - skoro má člověk pocit, že je to ze stejného materiálu jako želatinoví medvídci. Barva je velmi tmavá, při prvním kontaktu vypadá až jako černý - jinak se barva podobá tomu nejtmavšímu odstínu tmavě modré, co dokáže hodit luneta SMPéček, třeba ve stínu nebo při umělém osvětlení. Ještě mi přijde jiný pásek od Di-Modell s bílým štepováním, tak se poté rozhodnu, který z nich si nechám jako druhý k tahu a jeden pošlu dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 19. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Řemen Di-Modell Alligator KN Tak mám definitivní řemen do dvojky k tahu. Je z Kubsonova obchůdku a v reálu k nim parádně barevně ladí. Nevím jak to vypadá na fotkách, ale ve skutečnosti je to hezká kombinace. Je sice kožený, ale jak jsem již psal, chci hodinky šetřit a navíc ho budu střídat s původním kovovým tahem. Kaučukový Hirsch na nich nevypadal dobře, barevně to nebylo ono a celkově pak hodinky působily lacině, tak půjde z domu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colombo Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Řemen Di-Modell Alligator KN Tak mám definitivní řemen do dvojky k tahu. Je z Kubsonova obchůdku a v reálu k nim parádně barevně ladí. Nevím jak to vypadá na fotkách, ale ve skutečnosti je to hezká kombinace. Je sice kožený, ale jak jsem již psal, chci hodinky šetřit a navíc ho budu střídat s původním kovovým tahem. Kaučukový Hirsch na nich nevypadal dobře, barevně to nebylo ono a celkově pak hodinky působily lacině, tak půjde z domu.
colombo Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 No je mi jasné,že už píšu ale hoooodně pozdě,ale prosím tě ty je chceš šetřit?? Naopak tohle jsou hodinky do nepohody,do práce i na večírek se zapadajícím sluncem na jachtě někde uprostřed středozemního moře.Tyhle hodinky ti přirostou k tělu a stanou se tvou součástí.Nesundávej je nikdy a nikde a věř,že ony vydrží opravdu hoooodně.Já je mám 11 let (v automatu),procestoval jsem s nimi půlku světa a nikdy jsem je nešetřil.Vlastně jsem úplně zapomněl,že je mám pořád na zápěstí.Asi tak by to mělo u skvělých hodinek být,nebo néééé??!
bengoro Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Bedja má pravdu. Gratuluji ke krásným hodinkám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se