zekon7302 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 taky jsem přemýšlel,pak myšlení odložil a udělal rozhodnutí,ale postupem času jsem přišel na to že pokud nemáš opravdu pracku tak ti ta mohutnost začne trochu vadit,kdyby je udělali ve 40mm tak by byly naprosto dokonalé,Fortis dělá v tomto rozměru ale cena je už jinde,tak jsem zvolil možnost skládačky,za nedloho se dočkám
MichalUL Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 V 4. 4. 2012 v 7:46, 'zekon7302' napsal: taky jsem přemýšlel,pak myšlení odložil a udělal rozhodnutí,ale postupem času jsem přišel na to že pokud nemáš opravdu pracku tak ti ta mohutnost začne trochu vadit,kdyby je udělali ve 40mm tak by byly naprosto dokonalé,Fortis dělá v tomto rozměru ale cena je už jinde,tak jsem zvolil možnost skládačky,za nedloho se dočkám Jo tak to je presne ceho jsem se bal no, ten rozmer nevim jestli nejsou na me moc velke no. Presne jak rikas za fortisky tolik nedam chtel jsem neco tak kolem tech dvaceti, muzes hodit fotku tech tvejch ?
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Jo tak to je presne ceho jsem se bal no, ten rozmer nevim jestli nejsou na me moc velke no. Presne jak rikas za fortisky tolik nedam chtel jsem neco tak kolem tech dvaceti, muzes hodit fotku tech tvejch ? příspěvek 13 ve vlákně,ruku mám 17cm
Palko75 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 V 3. 4. 2012 v 21:18, 'MichalUL' napsal: Co rikate na tyhle kousky? http://www.steinhart...-strap,159.html Tak nejak o nich taky premyslim... To jsou přesně ty co mě nedaj spát
stenly04 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Dlouho jsem po nich pokukoval a nakonec jsem hrdým vlastníkem. Mám zápěstí 18 cm a nemám problém s jejich velikostí. Jsou opravdu nádherné a v reálu ještě lepší jak na fotkách.
Palko75 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 V 7. 4. 2012 v 1:33, 'stenly04' napsal: Dlouho jsem po nich pokukoval a nakonec jsem hrdým vlastníkem. Mám zápěstí 18 cm a nemám problém s jejich velikostí. Jsou opravdu nádherné a v reálu ještě lepší jak na fotkách. Mohl bys napsat osobní zkušenost se stopkami. Jestli se po zapnuti rozjedou plynule nebo poskočí. Mám jedny se stroječkem 3133 stopky jsou přesné, ale po spuštění občas vterinovka poskočí tak o 2 sec a pak se teprve rozjedou plynule.
stenly04 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 V 7. 4. 2012 v 13:04, 'Palko75' napsal: Mohl bys napsat osobní zkušenost se stopkami. Jestli se po zapnuti rozjedou plynule nebo poskočí. Mám jedny se stroječkem 3133 stopky jsou přesné, ale po spuštění občas vterinovka poskočí tak o 2 sec a pak se teprve rozjedou plynule. Rozjedou se pěkně plynule, žádné poskočení vteřinovky není.
Palko75 Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 V 7. 4. 2012 v 16:51, 'stenly04' napsal: Rozjedou se pěkně plynule, žádné poskočení vteřinovky není. Dík za info.
Marfael Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) V 3. 4. 2012 v 21:18, 'MichalUL' napsal: Co rikate na tyhle kousky? http://www.steinhart...-strap,159.html Tak nejak o nich taky premyslim... Ty jsou famózní,super výběr,určitě lepší,než ty Certiny a to tak o 2 třídy!.jinak doporučuju,,to řešit vše ve tvém vlákně.Myslím,že tam ti víc lidí odpoví.Ale výběr výborný! Edit:pardon,nevšiml jsem si,že tento příspěvek byl napsán dřív,než založeno vlákno.Každopádně nevím,proč od těchto ustupuješ a chceš ty Certiny,protože by byla určitě lepší volba,pokud se teda nebojís té velikosti 44,což si myslím,že není žádná hrůzna ani na menší ruku. Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem Marfael
Petr29 Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2012 Nebudu omilat stále stejnou písničku, také jsem se v nich shlédl a vlastně ve značce Steinhart celkově. Bohužel se mi nedaří je tady sehnat. Asi to sem nepatří, ale kdyby někoho omrzely . . .
Petr29 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 (upraveno) Má nekdo zkušenost co takové hodinky vydrží, co se týká vodotěsnosti v praxi. Upraveno 21. srpna 2012 uživatelem Petr29
camlost Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 V 21. 8. 2012 v 17:54, Petr29 napsal: Má nekdo zkušenost co takové hodinky vydrží, co se týká vodotěsnosti v praxi. Na stránkách výrobce se uvádí:WaterRes: limited water resistant, no swimming or shower Taky jsem se do nich zakoukal. Budou to mé první hodinky. Jen je třeba najít vhodnou příležitost, ke které si je daruju. ;-)
zekon7302 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Když si je kupuješ sám tak na to nepotřebuješ nějakou příležitost,nákupem právě vytvoříš novou událost v kalendáři
camlost Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 V 17. 10. 2012 v 6:13, zekon7302 napsal: Když si je kupuješ sám tak na to nepotřebuješ nějakou příležitost,nákupem právě vytvoříš novou událost v kalendáři To je sice pravda, ale nějak si sám sobě musím ten nákup zdůvodnit. Je to jen taková finta na svědomí. ;-)
zekon7302 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Svědomí a rozum do toho netahej,to by jsme tady byli asi všichni bez hodinek
Ondoni Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Tak on camlost asi začíná tušit, že nejlepší je ta předehra a tak se to snaží co nejvíc oddálit Popravdě, pokukuju po nic taky, mám teď Nav B II nechrona, ale začíná to ve mně silně hlodat, jestli ony ty chrona nejsou lepčí/hezčí...a zřejmě bych lehce modifikoval o diamantovou korunku... zdroj
camlost Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 upřímně, camlost toho o hodinkách zase tolik netuší.původně se začetl do značek od A až. po G nebo kde ten seriál skončil (my, začátečníci, chceme pokračování!). pak si spíš podle vzhledu vybral Seiko Premier. pak se hluboce zamyslel, což mu samozřejmě dalo spoustu práce, jak si asi umíte představit, a rozhodl se, že mechanický strojek má své kouzlo a hodinky nebude používat coby zdroj přesného času. (protože doma na to má jiné systémy) takže Seiko ne. po nějaké době strávené pátráním a po pročtení místního fóra si chvilku pohrával s myšlenkou na koupi VictoriNox, pak ale u kolegy objevil hodinky Glycine (asi Incursore), vyzkoušel je na své ruce, zjistil, že na 17.5 cm zápěstí může nosit i 44 mm velké hodinky a že mu to dokonce připadá jako docela vhodná velikost... a tak camlost loví ve v hlubších vodách (rozuměj v dražších). a proč si za ještě relativně přijatelnou cenu nedopřát strojek Valjoux ve vzhledově podařených hodinkách. jedinou drobností, která mu na nich bude trochu chybět, je vodotěsnost pro plavání. ale s tím snad dokáže žít. ;-)
jencekgs Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Pilotky mi taky posledních pár nocí leží v hlavě. Ale já bych chtěl bez chrona.No ale peněženka zatím namítá
Ondoni Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Camloste, tak možná dle svého o hodinkách moc netušíš (a já jsem na tom stejně), ale Tvé úvahy se hned na začátku začaly ubírat správným směrem Já to myslel spíš tak, jak to má teď já...hodinky vlastně už asi vybrané, na účtě by na ně taky bylo, ale oddaluju to...a to hlavně z těchto dvou důvodů: 1/ stav před mám radši než stav po (chápej koupi)2/ co kdyby se tu přeci jen objevili za hezkou cenu a v hezkém stavu v prodejní sekci No a navíc ty steinhart nechrona, které mám, by asi musely z domu a furt mám pocit, že bych je mohl ještě chvilku přece jen užít...aspoň ještě tak měsíc
misoo Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Camlost, Glycine Incursore maju vysku 11,6mm, to je oproti 16mm u Stein. NavB chrono dost, na ruke budu vyzerat podstatne vacsie! Neni 44mm ako 44mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se