financ Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Caute,nechcem zakladat nove tema,kde zohnat novy tah pre svoje Seika?je tu nejaky svk/cz dodavatel? Co bys rád? Na jaký model?
bohus76 Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Záleží na jaký model ten tah ?Buď ebay nebo Altro http://www.altro-hodinky.cz/altro/sortseiko.html
financ Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Hodiny su SNZD13k1 automaty 20mm sirka No a co chceš?Mrkni na Ebay, prodejce wjean28, nebo se podívej po origo modelech Seiko s roztečí 20mm.Já bych tam nechal origo, doplnil o nějako gumu (Z20 vlnky), možná NATO
SUBO Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 gumu urcite nienechcem uz ten origo lebo ma zo spodu len zahnute pliesky,zhanam nieco v celkurozmyslam ze vyskusam nato strap nejaky ale najradsej by som ostal na kovovom mozno titan ten je lahsi
SUBO Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Záleží na jaký model ten tah ?Buď ebay nebo Altro http://www.altro-hodinky.cz/altro/sortseiko.htmlna tej stranke nevidim remienky predavat
financ Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Zkus Harolda - yobokies.comhttp://s161.photobucket.com/albums/t208/yobokies/?action=view¤t=IMG_0522.jpg
SUBO Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 pfuuu zahranicne stranky mi nic nehovoria,maximalne tak pozret obrazky a poslintat si
financ Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 pfuuu zahranicne stranky mi nic nehovoria,maximalne tak pozret obrazky a poslintat si Nikdy není pozdě začítVětšina modelů Seiko se k nám oficiálně ani nevozí, jestli chceš slušný výběr, musíš se podívat venku
SUBO Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) videl som vo fotkach(co mate teraz na ruke) ze mas nato remen,je to v pohode???aj to peres,nepara sa to potom alebo take nieco? Upraveno 10. září 2012 uživatelem SUBO
financ Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 videl som vo fotkach(co mate teraz na ruke) ze mas nato remen,je to v pohode???aj to peres,nepara sa to potom alebo take nieco? Podle toho kde to koupíš, některý se pářou, některý ne. Mám teďka od Riosu a ty jsou v pohodě.Nejradši mám na hodinkách tah
SUBO Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Nejradši mám na hodinkách tahsak prave,aj ja by som chcel tah,ale tom moj tah taha aj s chlpami
Návštěvník eleven Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 videl som vo fotkach(co mate teraz na ruke) ze mas nato remen,je to v pohode???aj to peres,nepara sa to potom alebo take nieco? Ja mam NATO řemenů pět kousků a peru je v ruce mýdlem. Teda ne, že by to nějak extra potřebovaly. Pral jsem oranžovej, protože to na něm bylo vidět po dlouhodobějším používání a pak jsem přepral rovnou další dva jen tak. Do pračky bych to snad ani neházel. Moc se mi nešpiní. A o nějakém párání nemůže být řeč. A kupuju to nejlevnější, co na eBay objevím. Řekněme od 5 do 14 USD včetně poštovnýho. Ocelové tahy a silikony beru z eBay taky.
SUBO Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) kokos ani v obchodoch nic,objednam zrejme: cierny My link 1ks,a: My link 1ks Upraveno 10. září 2012 uživatelem SUBO
SUBO Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 neviem sa rozhodnut ma niekto skusenosti s týmto remenom? My link
SUBO Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Ako to objednat,poslu to na SVK,konecna cena by bola pre mna aka? My link
Návštěvník eleven Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 neviem sa rozhodnut ma niekto skusenosti s týmto remenom? My link Takový mám dva. Oranžový 20mm jsem nosil dlouho a neměl jsem k němu nějakých výhrad. A kdybych ty hodinky, na kterých byl, nosil v současnosti, tak asi na něm. A ten černý mám v 22mm (to je asi fuk ty milimetry..) a u toho mě za prvý štvalo, že na něm bylo vidět nečistoty (chloupky, žmolky, prach) a za druhý se moc nehodil k SKX007. Ale dal jsem ho na jiný hodinky a tam pásne akorát! Ovšem mě stál o něco míň než v tvojem odkaze. Vizhttp://www.ebay.com/itm/New-20mm-Black-Silicone-Rubber-Watch-Strap-Band-Metal-Clasp-047-/251143637280?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7953c920to je cca 140,- s poštovným.
Návštěvník eleven Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Ako to objednat,poslu to na SVK,konecna cena by bola pre mna aka? My link Mně to neukazuje, jestli to posílá i na Slovensko, ale předpokládám že jo. Poštovný je zdarma, cena vychází na cca 900,- v českých. Ovšem tady v Česku to oficiálně přesahuje limit pro přirážku za DPH (nad 22EUR ze zemí mimo EU). Kterou platit můžeš a nemusíš. Clo by se neplatilo (do 150EUR...). Jestli jsem se netrefil přesně v těch eurolimitech, tak sorry, lovím to z hlavy.A nejjednodušší způsob jak to objednat, je zařídit si eBay a PayPal účty.
SUBO Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 uz je objednane na skusku Nato strap Black z strapshop.cz
richard12 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 sak prave,aj ja by som chcel tah,ale tom moj tah taha aj s chlpami Kvalitný celokovový ťah chlpy neťahá. Poskladané plechové šmejdy áno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se