simon_magus Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 maly dotaz, mam SEIKO SRP na tahu (http://www.tungchoywatch.com/product_reviews_info.php/products_id/1501/reviews_id/25?osCsid=7diitru3ei07q2p719e4hqjic5 )...koupeny zde jako jete. Na nahradnich dilcich byla spojovaci tycinka tahu vrazena do nastrihnuteho (roztahujiciho se) plechoveho valecku. Ale tu v dilcich na hodinkach nevidim.Patri tam? Pokud ano, jak do ni tycinku setrne zarazit? Bez valecku spojovaci tycinka vyjizdi.
Radimk Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Je to standartní díl u tahů Seiko. Jinak to nesložíš. Patří to na osičku dílku, jako těsnící dílek mezi osičkou a otvorem v dílku tahu, aby to, jak píšeš, nevyjíždělo.Normálně to vidět nejde, je to uvnitř.Obvykle to uvidíš až v okamžiku, kdy to při demontáži nenávratně ztrácíš..
simon_magus Odesláno 14. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2011 dantechno, diky moc. nastesti jsem oba ztracene nasel uz za necelych deset minut hledani a nadavani ... zachranila mne dlazba.
ggrand Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 uff už jsem si říkal, že jsem něco někde potratil...
pevo Odesláno 14. září 2011 Nahlásit Odesláno 14. září 2011 Ahoj , tohle ti urcite pomuze. Dost dobrý, škoda že jsem to neviděl dřív!
simon_magus Odesláno 15. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2011 nene, u tebe vse v poradku uff už jsem si říkal, že jsem něco někde potratil...
pevo Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Tak jsem si myslel, že mám problém vyřešený, ale nemám. Sice jsem ještě dříve než tu Dan postnul ten podrobný návod, přišel na to jak to funguje, ale nepodařilo se mi už to asi správně opravit. Popsaný límec na tu osičku nasazuju správně, ale ta přesto samovolně vyjíždí a tah se rozpojuje. Osičku i s nasazeným límcem vpohodě protáhnu bez jakéhokoliv odporu oběma konci tahu, tak jak tam má držet?? Něco jsem nepochopil? Poraďte please, je to u tahu na sumech, které jsem kvůli tomu musel přestat nosit, protože mám strach, aby se při hrozícím pádu nepoškodily, nebo abych je dokonce neztratil! Je to k pos.ání!
bohus76 Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Tak jsem si myslel, že mám problém vyřešený, ale nemám. Sice jsem ještě dříve než tu Dan postnul ten podrobný návod, přišel na to jak to funguje, ale nepodařilo se mi už to asi správně opravit. Popsaný límec na tu osičku nasazuju správně, ale ta přesto samovolně vyjíždí a tah se rozpojuje. Osičku i s nasazeným límcem vpohodě protáhnu bez jakéhokoliv odporu oběma konci tahu, tak jak tam má držet?? Něco jsem nepochopil? Poraďte please, je to u tahu na sumech, které jsem kvůli tomu musel přestat nosit, protože mám strach, aby se při hrozícím pádu nepoškodily, nebo abych je dokonce neztratil! Je to k pos.ání! Ta malá trubička by na osce měla držet /měla by pružit když se do ní dává ta oska/,pokud ne je to špatně,třeba by pomohlo ji mírně zmáčknout /opatrně/.
lub Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Tak jsem si myslel jak píše bohumil, ta trubička vlastním sevřením musí držet na osičce a jako celek to neprojde pouze prostřední částí článku.
pevo Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Jo, tak jsem ten límec víc sevřel, poměrně ztuha nastrčil na konec osičky a vypadá to, že to drží. Díky za rady! Ovšem čekal bych u Seika něco sofistikovanějšího...
instant Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 tento sposob je sice primitivny, ale je daleko najspolahlivejsi zo vsetkych. tiez som dlho nerozumel preco sa toho Seiko zuby-nechty drzi a dokonca aj na seriozne drahych divers modeloch.
Dantechno Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Ono je mozny , ze jsi pri demontazi ten limec trochu roztahl a ztratil svoji funkci. Je nutne pouzit mensi prumer - ten system je jinak uplne v pohode.
pevo Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 No jo, no jo, už mlčím. Jen mě vyděsilo, že jsem ty suma málem ztratil. Už si na to dám pozor. Ten límec musí být v klidovém stavu skutečně úplně zavřený. Pak to drží dobře.
pevo Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Tak update, ten límec asi díky mému cvičení ztratil pružnost a už zase vyjíždí. GRRR! Dá se ta spojovací tyčka někde sehnat? Projel jsem celou eBay, ale na nic nenarazil. Díky za případný typ, nerad bych to nějak zalepoval ...
bohus76 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Tak update, ten límec asi díky mému cvičení ztratil pružnost a už zase vyjíždí. GRRR! Dá se ta spojovací tyčka někde sehnat? Projel jsem celou eBay, ale na nic nenarazil. Díky za případný typ, nerad bych to nějak zalepoval ... Nemají v Altru na nějaký jiný podobný model třeba? Odkaz http://www.altro-hodinky.cz/altro/sortseiko.html
pevo Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Hlásím úspěch, v Altru opravdu tu osičku s límcem seženou, pro zajímavost cena 160/ksKdyby byl někdo podobně postižen...A díky za dobrou radu!
bohus76 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 Hlásím úspěch, v Altru opravdu tu osičku s límcem seženou, pro zajímavost cena 160/ks Kdyby byl někdo podobně postižen... A díky za dobrou radu! Rádo se stalo
cody Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 tento sposob je sice primitivny, ale je daleko najspolahlivejsi zo vsetkych. tiez som dlho nerozumel preco sa toho Seiko zuby-nechty drzi a dokonca aj na seriozne drahych divers modeloch. Holt Seiko nehoni body tam kde dava prednost jednoduchosti a funkcnosti... Taky si myslim, ze je to spolehlive a jednoduche. Pro rozborku se mi osvedcil spendlik. Tvar spicky pri tlaceni vystrkuje osicku a zaroven rozhahuje sevreni trubicky. Ztratit se mi to povedlo mockrat, ale pri sborce jsem problem nezaznamenal, proste trubicku na osu zlehka naklepnout a je to. Drzi to jak cert. Reseni je taky dat na Suma remen, vypada to moc dobre:-)))
SUBO Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Caute,nechcem zakladat nove tema,kde zohnat novy tah pre svoje Seika?je tu nejaky svk/cz dodavatel?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se