Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nic moc. Navíc - žádná automatika, ale quartz, i když " superquartz (SuperQuartz?, thermocompensated quartz electronic, lithium battery with 8-year life, EOL indicator)

Jsem rád, že mám předchozí řadu. Ta mě těší!!!

post-205-063175900 1316064014.jpg

post-205-050724300 1316064362.jpg

Upraveno uživatelem Radimk
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Přidám dva detaily.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Mně ty chrona taky nevaděj, na sport bych je klidně obul. A luneta? Daleko víc mi vadil typ číslic na B01.

Odesláno

Som zvedavý na reálne fotky, či im tá luneta neuberie na veľkosti a budú pôsobiť maličkým dojmom. pretože nahradzujú pôvodnú radu, budú snáď aj rovnako drahé. Colt je základný model B.

Odesláno

Kazdopadne zajimavy, ale ty konbinace lestenych a brousenych ploch tam delaji trochu divne odlesky. Je to takove hodne zaoblene, hodne kudrlinky..............jako korejský auta Posted Image Cekal bych vic ingenýringu. Ale uvidime nazivo!

Odesláno

Proč maj lidi potřebu měnit to, co funguje a co je výjimečný - v případě Breitlingu lunetu se čtyřmi zobáčky... nechápu...

Přesně. Ta je super. Tahle má festinoidní nádech.
Odesláno

Proč maj lidi potřebu měnit to, co funguje a co je výjimečný - v případě Breitlingu lunetu se čtyřmi zobáčky... nechápu...

No aby se měli po nějaké době zase k čemu vracet... :crying_anim:
Odesláno

Pro me kompletni ztrata pohlavi u techto hodinek, designove smerovani novych rad, prakticky vsech, je pro me obrovskym zklamanim, ale co, aspon usetrim a nebo si doplnim stav hodinkami od NEJLEPSI HODINARSKE FIRMY NA SVETE, ktere jeste mely koule a ja je nemel.. Jen jich uz moc nezbyva :D

Odesláno

Mne sa teda páčia. Ceny sú "o málo" zvýšené oproti staršej rade, ale čakal som horšie ... Luneta - myslím - vychádza z modelu Deep Sea. Aj 44 mm. poteší. Som zvedavý na ten nový náramok.

Odesláno

No - paradox je - že nám sa tá luneta páči, ale "vo svete" sa zákazníci na ňu sťažovali a to bol hlavný dôvod jej obmeny ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...