Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

luneta nudna, bez vystupku, bez kudrlinek, takova nebeckovska. ale co se me osobne nejvic nelibi je, ze tah nenavazuje na pouzdro, tzn je tam skvira jak kdybych si na ne dal watchadoo za 40USD..

Odesláno

krok vzad... absolutne nerozumiem kam ten breitling speje... ved toto vyzera ako nejake designerske hodinky...

otrasna luneta

toto nie je breitling preboha

Odesláno (upraveno)

neskor som si vsimol ten "nadherny" cifernik... no pekne.. kam to becko speje...

straca svoju tvar :) a ide trendovym smerom.... brrr

vlastne to zacalo uz s modelom superocean abyss... hruza tiez...

Upraveno uživatelem vrcan
Odesláno

neskor som si vsimol ten "nadherny" cifernik... no pekne.. kam to becko speje...

straca svoju tvar :) a ide trendovym smerom.... brrr

vlastne to zacalo uz s modelom superocean abyss... hruza tiez...

Ty byly také šílené, ale v době, kdy spousta značek přicházela s cenově dostupnými modely, se to asi dalo pochopit, ale že takhle zmrší Colty, to mi hlava nebere :(
Odesláno (upraveno)

Ja su v klidu, kým nesahajú na Navitimer, tak nech si B ide kam len živne chce. To máte ako u Porsche (a teraz aj Ferrari a z iného súdku trebárs Fallout 3), starí harcovníci umierajú na prasknutie srdca, ale holt asi to ľudia chcú a prachy sú prachy. Každoročné zvyšovanie ceny by asi nevypadalo dobre, keby ľudia nevideli snahu inovovať.

Upraveno uživatelem koveras
Odesláno

oboje otras... je to velmi zlvastne, ze prave to co robi(lo) breitling take charakteristicke a svojske, to opusta... Uz len ratam kedy zmeni avenger radu....

model colt co bol doteraz bol absolutne bez chyby, nie len podla mna....

@koveras... praveze sa obavam, ze siahnu aj na navitimer radu a nedajboze aj na chronomat... uz sa "tesim" ako uvidim makku vlnovkovu aerodynamicku lunetu novych navitimerov... no ale snad prehanam :)

dalsia vec... PRECO prestali uz vyrabat superocean steelfish??? ved ide o jeden z najpodarenejsich modelov od nich....

Odesláno

PRECO prestali uz vyrabat superocean steelfish??? ved ide o jeden z najpodarenejsich modelov od nich....

praktické hľadisko - malá predajnosť ...

Odesláno

Ja teda neviem, ale mne naozaj príde, že sa proste inšpirovali len sami sebou ...

Ja bych rekl ze ne, i ty Deep Sea maji povedenou lunetu a samozrejme design poplatny dobe vzniku, ale ty nove Colty a jejich font na lunete, ty debilni kosticky v prvnich 15 minutach, brutalne velke plasticke indexy, tah po letech nenavazujici k pouzdru navic v divnem designu atp na me pusobi velmi spatnym dojmem. Zatim misto jakychkoliv novych B se rysuje jako realnejsi moznost koupe 42mm Planet Ocean LE Liquid metal, ktere nazivo nemaji chybu, sice 108t je mazec, ale B mi se svymi novymi modely zajimavou konkurenci netvori :(
Odesláno

Ja bych rekl ze ne, i ty Deep Sea maji povedenou lunetu a samozrejme design poplatny dobe vzniku, ale ty nove Colty a jejich font na lunete, ty debilni kosticky v prvnich 15 minutach, brutalne velke plasticke indexy, tah po letech nenavazujici k pouzdru navic v divnem designu atp na me pusobi velmi spatnym dojmem. Zatim misto jakychkoliv novych B se rysuje jako realnejsi moznost koupe 42mm Planet Ocean LE Liquid metal, ktere nazivo nemaji chybu, sice 108t je mazec, ale B mi se svymi novymi modely zajimavou konkurenci netvori :(

No ... Michale, keď to takto napíšeš, neznie to príliš pekne :D ... Ale ja som natoľko spokojný zo "starým" modelom, že si konečný verdikt nechám až na "osobné stretnutie" niekedy pred Vianocami

Odesláno

praktické hľadisko - malá predajnosť ...

si myslis, alebo mas podlozene?

chapem, ze toto forum, kde je steelfish popularny, nemusi predstavovat objektivnu vzorku nazorov a ani popularitu konkretneho modelu odzrkadlovanu v predajnosti, ale pride mi tvoje tvrdenie velmi odvazne... Ako bernu mincu by som nebral ani to, co tvrdi AD, ak nieco tvrdi. Steelfishe aj v terene vydavam casto (hned po navitimeroch) ale neodvazujem sa tvrdit ze prave preto su frekventovane...

hmm, ktovie ako je to teda s predajnostou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...