thebigpilot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 (upraveno) Dobrý den všem milovníkům ( nejen ) IWC. Krátká historie, k IWC jsem se nemusel nikterak probojovávat, jsou pro mě ty nejkrásnější. Hodinky nakupuju jen jako odměnu za něco. ( Porotofina za ukončení VS a AT2000 za dovršení všech profesních zkoušek ). Upraveno 16. září 2011 uživatelem thebigpilot
Návštěvník Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 vím, co čem mluvíš, sqělá volba. gratuluji
Naving Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Veľmi pekné, hlavne Portofino. Síce by sa mi k žltému kovu viac hodil hnedý remienok (alebo ručičky a indexy z bieleho kovu k čiernemu remienku), ale to je veľmi subjektívne hodnotenie. Jediná škoda, že mne sa do môjho psychického limitu jedného mesačného platu po VŠ ešte žiadne IWC nevošli
Toams Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 super kombo, ja by som sice miesto "fina" uprednostnil radsej "guese" ale aj takto je to vymakop.s. na tej lunete aquatimerov je len odraz, ale sa niekde skaredo stretli s necim tvrdym?
thebigpilot Odesláno 16. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Nene jen špatná fotka, hodinky jsou v super kondici super kombo, ja by som sice miesto "fina" uprednostnil radsej "guese" ale aj takto je to vymako p.s. na tej lunete aquatimerov je len odraz, ale sa niekde skaredo stretli s necim tvrdym?
thebigpilot Odesláno 17. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Tady je mám na hnědém croco :-) ale víc se mi líbí na černém, navíc hnědý se hodně ničí.... Veľmi pekné, hlavne Portofino. Síce by sa mi k žltému kovu viac hodil hnedý remienok (alebo ručičky a indexy z bieleho kovu k čiernemu remienku), ale to je veľmi subjektívne hodnotenie. Jediná škoda, že mne sa do môjho psychického limitu jedného mesačného platu po VŠ ešte žiadne IWC nevošli
Hasňa Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 IWC se tu ted propira a me napadla otazka, treba nekdo bude znat odpoved. Proc se do Aquatimer Vintage dava Ingovsky inhouse a do Aquatimer 2000 customizovana ETA?
Návštěvník Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 (upraveno) IWC se tu ted propira a me napadla otazka, treba nekdo bude znat odpoved. Proc se do Aquatimer Vintage dava Ingovsky inhouse a do Aquatimer 2000 customizovana ETA? si mysim, že je to proto, v roce 1967 při uvedení 1. modelu aquatimeru,na který se vintage odkazuje, použili u IWC jejich stroj 8541, a když obnovovali model GST (gold, steel, titanium) na konci 90. let, použili jako základ 2892, ale kompletně překopanou, kdy spoustu ETA komponentů nahradili svými. No a tak to zůstalo Upraveno 29. října 2011 uživatelem Roman I.
Hasňa Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Aha, ja vedel, ze nekdo bude vedet. Na WUSu porad probiraji, co vlastne ty upravy jsou. Uz to nedelaji doma, dela jim to primo ETA, ale o co se vlastne jedna, to nikdo nevi. Obecne pozorovana presnost tech AT2000 mezi uzivateli je ale fantasticka. Btw., nechce je nekdo prodat? :-)
Návštěvník Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Aha, ja vedel, ze nekdo bude vedet. Na WUSu porad probiraji, co vlastne ty upravy jsou. Uz to nedelaji doma, dela jim to primo ETA, ale o co se vlastne jedna, to nikdo nevi. Obecne pozorovana presnost tech AT2000 mezi uzivateli je ale fantasticka. Btw., nechce je nekdo prodat? :-) tady se něco málo píše, ale já neumím tak dobře anglicky, abych pobral tu hodinářskou mechanickou terminologii
sibirnaya Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 tady si prectes neco malo o tom kalibru, co je v AQ2000.
bedja Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 ..no ty woe..to je rozborka.. TBP: ..jinak krásná dvojička..
Hasňa Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Diky kluci, presne tohle jsem hledal. Neprekvapuje me, ze jdou majitelum tak presne. Osvedcena a proverena masina vytunena k dokonalosti.
Andrej888 Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 BOMBA... Gratulujem. Je krásné že niekto dokáže takýmto sposobom oceniť svoj úspech. A ešte krajšie že sa s nami dokáže podeliť.
bandicoot Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Parádní velcro na aquatimery. Ono to totiž provlíknout nejde, když to nemá stěžejky.http://forums.watchuseek.com/f319/fs-iwc-aquatimer-2000-bracelet-514007.html
gougy Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2012 Parádní velcro na aquatimery. Ono to totiž provlíknout nejde, když to nemá stěžejky. http://forums.watchuseek.com/f319/fs-iwc-aquatimer-2000-bracelet-514007.html Super strap - a ta thebigpilot-ova dvojka taky. Prostě IWC na všechny příležitosti, gratuluji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se