Tillman Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Odesláno 16. září 2011 Má někdo originální reklamy na IGENy? Fotky?
mischa Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Za dobovou reklamu se dá považovat i film o Venclovském, když přeplaval La Manche. Tam je celá pasáž o tom, jak se s Igeny na výkon připravuje. Do vany napuštěné vodou sype sůl a pak v nich Igeny koupe, záběr je tam jasný a k tomu je text, že tak činí, aby si hodinky zvykaly na slanou mořskou vodu.....Hezká propaganda.
Georf Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 V té době jsem sportovně plaval a Frantu jsem žral. Ale tehdy jsem se mu na levou ruku pořádně nedíval. Chyba !! Za dobovou reklamu se dá považovat i film o Venclovském, když přeplaval La Manche. Tam je celá pasáž o tom, jak se s Igeny na výkon připravuje. Do vany napuštěné vodou sype sůl a pak v nich Igeny koupe, záběr je tam jasný a k tomu je text, že tak činí, aby si hodinky zvykaly na slanou mořskou vodu.....Hezká propaganda.
Jay Doll Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Nejlepší reklamou na Igeny bude určitě tohle . I když už je to trapné kolik hodinářských firem se na Olympiádě přiživuje...
Petr_P Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 Za dobovou reklamu se dá považovat i film o Venclovském, když přeplaval La Manche. Tam je celá pasáž o tom, jak se s Igeny na výkon připravuje. Do vany napuštěné vodou sype sůl a pak v nich Igeny koupe, záběr je tam jasný a k tomu je text, že tak činí, aby si hodinky zvykaly na slanou mořskou vodu.....Hezká propaganda. Doplním - jedná se o toto vlákno věnované hodinkám PRIM Františka Venclovského.
Pirx Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Nekde tu byla dobova fotka Bartosky, kde mel na ruce Igeny, ale nemuzu to najit, tak nevim, zda to byla reklama na hodinky nebo jen nahodna fotka z Kino-revue...
Martin.D Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Musím říct, že na Bartoškovi vypadají ty Igeny fakt prďácky...
diver60 Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 Nedavno jsem objevil ve filmu Saxana PSII ktere mel na ruce tehdy jeste mlady J.Kraus no pravda ale to nejsou Igeny.
Martin.D Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Zdravím pánové, vím že se tu o ceně nedebatuje, ale přesto to zkusím - potřebuji poradit . Jaká je přibližně cena Igenů v dobrém stavu - rád bych koupil, ale nechci přeplácet. Děkuji.
Honza.manta Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Zdravím pánové, vím že se tu o ceně nedebatuje, ale přesto to zkusím - potřebuji poradit . Jaká je přibližně cena Igenů v dobrém stavu - rád bych koupil, ale nechci přeplácet. Děkuji. Podle stavu pouzdra, ciferníku a lunety a také podle toho, jak barevný je ciferník, případně ručky či luneta - tak od 500,- do třeba 10K. Ale za černé s černou lunetou v opravdu dobrém stavu tak 3 - 5K.
Petr Svetr Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Igeny nosili pánové Miloslav Šimek (černé s černou lunetou), Josef Beyvl (v seriálu Chalupáři díl svatba, u sudů s vínem - pískové Igeny), Luděk Sobota (film Já to tedy beru Šéfe) a Josef Kemr myslím měl (v Chalupářích díl Režisér černé Igeny s černou lunetkou). Svatopluk Skopal (v seriálu Nemocnice na kraji města a Malý pitaval z velkého města) měl PS 2.1 s černým číselníkem a David Matásek měl ( v seriálu Bylo nás šest) černobílá Humberta. Bohužel foto z knížky.
Tillman Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Pěkné obrázky, ale musí být někde katalog nebo z časopisu inzeráty. Děkuji vám za fotky.
Jezevcik2 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Pěkné obrázky, ale musí být někde katalog nebo z časopisu inzeráty. Děkuji vám za fotky. Nevím,jak jsi starý,ale v době,kdy měl reklamu pod patronátem Pan Vajíčko se to tak nebralo a ve věci poptávka/nabídka byl přesně opačný problém než dnes.
Radek K Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Nevím,jak jsi starý,ale v době,kdy měl reklamu pod patronátem Pan Vajíčko se to tak nebralo a ve věci poptávka/nabídka byl přesně opačný problém než dnes. Myslel jsem, že se to tu zaregistrovalo ... . Tillman není místní ( čeština není jeho mateřský jazyk ) viz.: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41576-prim-orlik/page__p__638916&do=findComment&comment=638916 Tak se obávám, že pana Vajíčka nemusí pochopit. Takže jestli máte letáky, prospekty, pdf časopisů, ... aspoň potrénuje češtinu.
Jezevcik2 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Myslel jsem, že se to tu zaregistrovalo ... . Tillman není místní ( čeština není jeho mateřský jazyk ) viz.: http://forum.chronom...916#entry638916 Tak se obávám, že pana Vajíčka nemusí pochopit. Takže jestli máte letáky, prospekty, pdf časopisů, ... aspoň potrénuje češtinu. Díky za informace,to jsem nevěděl a uznávám,že chudák Tillman asi koukal.
Jezevcik2 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Včera jsem psal do Eltonu,jestli nemají nějaké dobové reklamní dokumenty na Igeny.Odpověď přišla hned dnes dopoledne v následujícím znění: Dobrý den, Není nám známo, že by existovala nějaká oficiální reklama na model Prim Sport I. Pokud ji v minulosti někdo zhotovil, tak to mohly být buď Klenoty, nebo Merkuria. Bohužel ani jedna z těchto firem již neexistuje. Výrobce hodinek - firma Elton se zhotovováním propagačních materiálů na svoje výrobky nezabývala, neboť byla pouze producentem, který dodával obchodním organizacím a ty se staraly o zbytek tj. propagaci a prodej spotřebitelům. S pozdravem Libor Hovorka Elton hodinářská, a.s. Pan Hovorka zaslouží i přes negativní odpověď velké poděkování.Mohl suše utrousit"nemáme,nevím". Asi nám nezůstane nic než náhodné objevy tu a tam.
bohus76 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Pan Hovorka je jediný,který nám tu z Eltonu oficiálně zůstal a zatím se z toho nezbláznil .Jinak gratulace k výhře. http://aukro.cz/show_item.php?item=1865733309 Upraveno 17. října 2011 uživatelem bohumil.talak
Tillman Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Včera jsem psal do Eltonu,jestli nemají nějaké dobové reklamní dokumenty na Igeny.Odpověď přišla hned dnes dopoledne v následujícím znění: Dobrý den, Není nám známo, že by existovala nějaká oficiální reklama na model Prim Sport I. Pokud ji v minulosti někdo zhotovil, tak to mohly být buď Klenoty, nebo Merkuria. Bohužel ani jedna z těchto firem již neexistuje. Výrobce hodinek - firma Elton se zhotovováním propagačních materiálů na svoje výrobky nezabývala, neboť byla pouze producentem, který dodával obchodním organizacím a ty se staraly o zbytek tj. propagaci a prodej spotřebitelům. S pozdravem Libor Hovorka Elton hodinářská, a.s. Pan Hovorka zaslouží i přes negativní odpověď velké poděkování.Mohl suše utrousit"nemáme,nevím". Asi nám nezůstane nic než náhodné objevy tu a tam. Děkuji Vám za informace. Vzpomínám si, historii, takže vím, že reklama nebyla potřeba v ráji dělníků. Byly tam pivo a auto reklamy, takže všechno je možné Neznam Vajíčka:smoke: Udělali export Prim IGen? Vím, že Škoda Felicia byl exportován do USA, Proč ne Igeny?
bohus76 Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Děkuji Vám za informace. Vzpomínám si, historii, takže vím, že reklama nebyla potřeba v ráji dělníků. Byly tam pivo a auto reklamy, takže všechno je možné Neznam Vajíčka:smoke: Udělali export Prim IGen? Vím, že Škoda Felicia byl exportován do USA, Proč ne Igeny? Pan Vajíčko je taková postavička z reklamy,vývozní Prim byly např.Prim Ancre,Globus,nevím jestli se Prim sport1 /igen/ vyváželi do zahraničí,snad by nám to accutron mohl říct.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se