Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sakra na to, že se mi původně tenhle typ pilotek vůbec nelíbil už jsem skoro rozhodnutej, že půjdu do těch Stowa chrono :-) Akorát by to k tomu chtělo alespoň motorku nebo nějakou starou káru :-)

Spis letadlo kdyz jsou to pilotky :D!

• Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

přehnal jsem to s rozlišením u fotky výše, omlouvám se tedy...

snad nebude proti pravidlům pokud tu zmíním, že kdyby měl někdo ony IWC a chtěl se jich zbavit, rád od nich pomůžu :whistle:

Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

Z těchto mne oslovil jen Azimuth Militare-1, Pedro Izquierdo OBSERVADOR a "WAKMANN Germany XL pilot watch" je mi zatím chybí potřebná důvěra v tyto značky. Třeba někdo přihodí pár zkušeností. Servis by taky nebyl nejlepší...

Upraveno uživatelem pepaa
Odesláno

obrázek pilotek Ollech & Wajs - co to znamená to T před a za nápisem "Swiss made"?

sory za OT..ale divím se, že tady nikdo nevykřikuje o ukradeným designu...nevím co bylo dřív, jestli pilotky IWC Mark nebo tady tak populární Archimede & Steinhart. Přijdou mi dost podobný, ty první fotky...píšu to, protože si pamatuju, jak se tady někdo rozčiloval nad Rolex GMT Master II a Steinhart Ocean 1...

Odesláno (upraveno)

obrázek pilotek Ollech & Wajs - co to znamená to T před a za nápisem "Swiss made"?

sory za OT..ale divím se, že tady nikdo nevykřikuje o ukradeným designu...nevím co bylo dřív, jestli pilotky IWC Mark nebo tady tak populární Archimede & Steinhart. Přijdou mi dost podobný, ty první fotky...píšu to, protože si pamatuju, jak se tady někdo rozčiloval nad Rolex GMT Master II a Steinhart Ocean 1...

Přečti si tohle

T znamená Tritium.

Upraveno uživatelem Horhe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...