Přejít na obsah

Co by jste si vybrali, kdyby jste se rozhodovali

Cyber

92 hlasů

1. 1. Co by jste si vybrali, kdyby jste se rozhodovali pro Rolex ExII 42mm

• Bílý ciferník
      51
    • Černý ciferník
      41

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Tak tohle je vážně těžká volba. Původně jsem hlasoval pro černé, ale pak po shlédnutí Jarettovi fotky to změnil na bílou. K Explorerum tak nějak patří a řekl bych, že jim teď sluší ještě víc, než kdy před tím. Navíc bílá je jen jedna a nebudeš muset řešit jestli černá je opravdu černá. Takže opět 50:50 sorry. :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem na Tapatalku, takze se meukazuje grafika v prvnim prispevku, ale jestli se bavime o Exp II 42 mm, tam musim rict, ze ja se taky nemuzu rozhodnout. :-) Cerne miluju, ale na bilych se mi desne libi ta cerna linka kolem indexu, coz je opticky prijemne zvetsuje. Taky me prekvapilo, ze jsou tady skoro stejne drahe jako SDDS.

Odkaz ke komentáři

Jsem na Tapatalku, takze se meukazuje grafika v prvnim prispevku, ale jestli se bavime o Exp II 42 mm, tam musim rict, ze ja se taky nemuzu rozhodnout. :-) Cerne miluju, ale na bilych se mi desne libi ta cerna linka kolem indexu, coz je opticky prijemne zvetsuje. Taky me prekvapilo, ze jsou tady skoro stejne drahe jako SDDS.

Tak to tam máte DSSD docela levné, u nás už 210 :( A bude hůř. Rvu si vlasy, že jsem tehdy nevzal ty co tu byly tuším za 138k?
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...