Dantechno Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 chlapi, prosím o zhodnocení technické stránky, to že běžná cena neodpovídá kvalitě vím, ale dostal jsem možnost ho díky díře v metrixu koupit za cenu pod 15tis... Za patnact je to hodne v pohode. Ja bych si ho vzal. Urcite to se zpracovanim nebude horsi nez Acer , MSI atd. ... spis naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 chlapi, prosím o zhodnocení technické stránky, to že běžná cena neodpovídá kvalitě vím, ale dostal jsem možnost ho díky díře v metrixu koupit za cenu pod 15tis... Pokud na něm máš i záruku, tak to ber určitě. Sony NB občas mívám v ruce a nemůžu říct, že by byly nějak špatně udělané a nebo víc poruchové než jiné NB. Pravdou je, že Sony jsouobčas cenově trošku nadsazené víc než je zdrávo, ale pokud máš tento model za 15tis a NB používáš a potřebuješ, tak bych asi neváhal. Myslím že Sony má nálepku "poruchový" někdy i neprávem, protože co mám info od dodavatele, tak procento reklamací se pohybuje v běžných hodnotách jako u jiných značek. A tu nejvýraznější nevýhodu Sony - vyšší cenu jsi smazal "dírou v matrixu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 chlapi, prosím o zhodnocení technické stránky, to že běžná cena neodpovídá kvalitě vím, ale dostal jsem možnost ho díky díře v metrixu koupit za cenu pod 15tis... Pokud je novy/ jako novy (jde o zaruku), tak do nej JDI, cena odpovida lepsim "noname" produktum, Sony je rozhodne z tech lepsich, vykonove i designove je OK, nevahej, nez chybu v Matrixu nekdo opravi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 už jsem ho objednal, je samozřejmě nový od oficiálního distributora...tak snad uvidíme a díru v metrixu nikdo neodhalí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Tak jsem upgradoval .. chtel jsem neco mensiho, levnyho. Neco na cem spustim i nejakou tu hru a ma to i slusnou vydrz na baterku. Nakonec jsem vybral lenovo E320 tak snad budu spokojenej. Po par dnech si zatim nemam na co stezovat. přesně na e320 mám taky políčeno. uvítal bych hodnotu reálné výdrže na baterku. ještě se mi do výběru motá e125 a s205 a u nich mě překvapuje rozdílná výdrž baterie. asi je při jinak stejném HW odlišná kapacita baterky. http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge-11-cerveny-3035-26g-d254645.htm http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s205-black-d264526.htm edit: pokud by následující NB někoho zajímal, mám na něj rezervaci do dnešní zavíračky - 21:00 v andělím datartu. cena 9800,- což je sleva na konkrétní ukázkový kus z 13k, za kolik se "údajně" bude prodávat. neberu ho - kratší výdrž na baterii, než bych chtěl. i3, 3gb RAM. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5813&review=asus+ul20+ul20ft+ul20fta1 Upraveno 5. října 2011 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Na me by byla 11" uz moc mala. Uz takhle jsem mel problem se srovnat s trinactkou..... No realna vydrz. S tim ti moc nepomuzu , mam ho chvilku ......ale pri 100% nabiti zapnute Wifi, jas na 75% mi to ukazuje mezi 6 - 7 hodin. A docela tomu verim, po dvou hodinach surfovani ten odecet souhlasil. Jinak jsem velice spokojeny. Je lehky, vykonny, klavesnice je taky dobra. Nema mechaniku coz me nevadi a ma leskly display. Za me ho muzu jen doporucit. Ohledne tvou postnutych 11" - maji AMD procesory takze vykon bude jinde stejne tak graficka karta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 tak díra v metrixu objevena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 tak díra v metrixu objevena.. a byl to metrix pracovní nebo domácí ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 byla to chyba importu dat od sony do velkoobchodu za kterou se velice omlouvají dalekosáhlým dopisem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Pokud ti potvrdili objednavku, trval bych na dodani za cenu uvedenou v objednavce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 nenakupoval jsem to jako koncový zákazník, ale jako obchodník pro další prodej.. a navíc jak je známo u sony dodávky odsunuty o několik týdnů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 byla to chyba importu dat od sony do velkoobchodu za kterou se velice omlouvají dalekosáhlým dopisem.... Něco podobného jsem tak trošku čekal, protože autorizovaní prodejci u Sony tak velikou marži nemají a takovou velikou slevu by mohl dát leda tak na tzv. promo kus... no škoda toho, pokud Ti nedají nějakou opravdu velkou slevu jako zadostiučinění, tak se poohlídni asi po jiném s lepším poměrem cena/výkon. Jinak pokud to není tajné, můžeš mi prosím napsat, co to bylo za shop, kde jsi to objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Ahoj, nejednalo se o internetový shop ale o jeden velkoobchod, nakupoval jsem jako prodejce pro další prodej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Chlapi, potřebuji ještě rychlé srování procesorů: B940 Dual-Core P6200 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 já teď uvažuji o tomhle..co vy na to, místní IT odborníci? http://www.alza.cz/asus-k73sv-ty253-hnedy-d264337.htm#foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Co je to za šílenou modu vyrábět všechny notebooky včetně business modelů s 16:9 displejem!! Chci 12-13" laptop a snad 99 % procent modelů má rozlišení 1368x768... Když k tomu připočtu debilní ribbon v MS Office nebo panely v jiných programech, člověk aby se uscrollovat k smrti. Tohle rozlišení na výšku má můj 8 let starý ThinkPad X40 (nejlepší laptop jakej jsem kdy měl, stále perfektně fungující, bohužel výkonově začíná pokulhávat). Lenovo mělo aspon X200s s rozlišením 1440x900, u X220 už ta možnost není :-( To lidi opravdu nepotřebují na počítači pracovat, ale jen čumět na širokoúhlé filmy? Fakt nechápu..... No nic, jdu objednat novou baterku pro X40 a zkusím vydržet do příštího roku na nové modely od Lenova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 já teď uvažuji o tomhle..co vy na to, místní IT odborníci? http://www.alza.cz/asus-k73sv-ty253-hnedy-d264337.htm#foto V pohode na praci, net, hry na tom rozjedes vsechny, ty narocne na HW ne na plne detaily, doporucuji dokoupit RAM na 8 GB, bude slabsi vydrz baterie (120-150 min), u Alzy moznost vraceni do 14dnu, pokud Ti nesedne, neboj se vyuzit a koupit jiny.... WINy mas, predpokladam, svoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Chlapi, potřebuji ještě rychlé srování procesorů: B940 Dual-Core P6200 Děkuji Rychle - B940 je o kousek lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 (upraveno) V pohode na praci, net, hry na tom rozjedes vsechny, ty narocne na HW ne na plne detaily, doporucuji dokoupit RAM na 8 GB, bude slabsi vydrz baterie (120-150 min), u Alzy moznost vraceni do 14dnu, pokud Ti nesedne, neboj se vyuzit a koupit jiny.... WINy mas, predpokladam, svoje? diky za odpoved. Co jsem kupoval meho predchoziho notase,coz je asi 5 let,tak sem vyvoj nejak prestal sledovat a ted jen koukam,jak to jde vse dopredu. Na hry ho pouzivat urcite nebudu, z toho uz jsem vyrostli a neni ani cas :-) Taky se mi jevi jako solidni koupe za tu cenu. Ramku jeste promyslim, ale myslim, ze 4gb budou stacit. Tak jeste jednou diky a dneska ho objednam :-) OS nebude problem tam doma instalnout ;-) Upraveno 7. října 2011 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 diky za odpoved. Co jsem kupoval meho predchoziho notase,coz je asi 5 let,tak sem vyvoj nejak prestal sledovat a ted jen koukam,jak to jde vse dopredu. Na hry ho pouzivat urcite nebudu, z toho uz jsem vyrostli a neni ani cas :-) Taky se mi jevi jako solidni koupe za tu cenu. Ramku jeste promyslim, ale myslim, ze 4gb budou stacit. Tak jeste jednou diky a dneska ho objednam :-) OS nebude problem tam doma instalnout ;-) Ta RAM ma smysl pouze na hry/ narocna multimedia, ohledne OS- jen a pouze Win7-64b, pokud budes resit tu RAMku tak ji pridej pred instalaci, pak by byli problemy s adresovanim nad 4GB (osobne vyzkouseno) Dalsi vec- OS, pokud mas krabicove WINy, je to OK, s home made verzemi os ( crack apod) mam jen ty nejhorsi zkusenosti, takze doporucuji predinstalovany OS, zapnes novy ntb, za 30 min je vymalovano, pouze odeberes balast, co ti tam nahral Asus a mas dlouho klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se