Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Taktéž se připojuji. Vše perfektní! :smile_anim: Jedinou nevýhodou bylo málo času, který rychle utekl :oneeyed02: Díky za spolehlivý obchod.

• po měsících...
  • po měsíci...
Návštěvník Oloušek
Odesláno

Dnes dorazily Tuna Can, jsou ve skvělém stavu, byly perfektně zabalené, moc ti, cecile, děkuju!

Olie

• Po roku...
  • po měsíci...
Odesláno

Úplně jsem zapomněl přidat hodnocení, tak to rychle napravuji- jednání, komunikace a zkrátka celý obchod proběhl na jedničku. A ač jsme se v životě neviděli a nikdy předtím jsme spolu neobchodovali, poslal hodinky ještě před připsáním peněz na jeho účet, klobouk dolů. Gentleman jak se patří!

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Moc dekuji za bleskovy obchod. Penize jsem mel na uctu temer okamzite. Dekuji dalsimu z mnoha gentlemanu na foru.

• po měsících...
Odesláno

Nebol to moj prvy obchod s Jozefom a dufam ze nie ani posledny....perfektna komunikacia a hlavne trpezlivost pri hromadeni municie na moje vysnivane JP3020. <br />

Este raz dik Jožka.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Naprosto pohodový obchod. Velká vstřícnost, ochota a férové jednání. Zaslal dokonce ještě dříve, než dostal peníze. Smekám, děkuji a samozřejmě doporučuji i ostatním.

• po měsících...
Odesláno

Vše na 1*! Udělal jsem vyjímku a hodinky delší dobu držel v rezervaci, Jožo dodržel vše dle dohody do posledního puntíku.

Jožo, moc díky. Naprosto bez chyby a vřele doporučuji! Díky.

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...