Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky za foto,

co kávu nebo čaj?????

toto je přece kávová souprava, nemužu pochopit jak je v česku zvykem vařit kafe do 1/2l hrnku.

K této soupravě by se hodily zlacené hodinky s černým ciferníkem ve stylu diplomatu

a předsdstavoval bych si to kafe popijet v male primorske kavarne protoze tam je delaji takove jak ma byt :D:D:Dvyborne

Odesláno (upraveno)

Díky za foto,

co kávu nebo čaj?????

toto je přece kávová souprava, nemužu pochopit jak je v česku zvykem vařit kafe do 1/2l hrnku.

K této soupravě by se hodily zlacené hodinky s černým ciferníkem ve stylu diplomatu

a předsdstavoval bych si to kafe popijet v male primorske kavarne protoze tam je delaji takove jak ma byt :D:D:Dvyborne

Ale dovedeš si představit,že by Maryša uvařila kafe s jedem do pidi šálku.dyk by to Vávrovi ani nechutnalo :D .Ale vážně ja se nebránim tomu,že jsem kafebarbar,ale na cmrndu si prostě nepochutnam..........Ja vim je to jak s pytlíkovým čajem,ale zvyk je zvyk :smile_anim: . Upraveno uživatelem nikdo
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ale dovedeš si představit,že by Maryša uvařila kafe s jedem do pidi šálku.dyk by to Vávrovi ani nechutnalo :D .Ale vážně ja se nebránim tomu,že jsem kafebarbar,ale na cmrndu si prostě nepochutnam..........Ja vim je to jak s pytlíkovým čajem,ale zvyk je zvyk :smile_anim: .

Ahoj, po měsíci v Itálii jsem si tak zvykl na espresso, že mi to co jsem pil celá léta doma i v práci, nechutná už vůbec. Jen mi tu schází ještě odpolední siesta :smile_anim: .

Odesláno

Ale dovedeš si představit,že by Maryša uvařila kafe s jedem do pidi šálku.dyk by to Vávrovi ani nechutnalo :D .Ale vážně ja se nebránim tomu,že jsem kafebarbar,ale na cmrndu si prostě nepochutnam..........Ja vim je to jak s pytlíkovým čajem,ale zvyk je zvyk :smile_anim: .

Jen bych chtěl upozornit, že čaj v pytlíku nutně nemusí být nekvalitní. Může tomu dokonce být i naopak :)

Problém je, že jsme v našem kulturním okruhu, neuvykli popíjení čaje. Je to prostě u nás nápoj který se dává v nemocnici a nebo dětem ve školní jídelně. A v takovou chvíli je luxusem rozlišit např. u černého čaje jeho dvě základní třídy Earl Gray a English Breakfast :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...