Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den. Mam zaujem o kupu Orient hodiniek. Presnejsie sa jedna o tento model (VD11003B): http://www.orient-wa...?category_id=93

So znackou Orient nemam ziadne skusenosti. V CR/SR som tento model hodiniek nenasiel a tak ma zaujima, z ktorych eshop-ov pripadne Orienty objednat.

Myslite si, ze je to spravny vyber? Alebo radsej sa obzriet po niecom inom? Ma s tymito hodinkami niekto skusenost?

Dakujem.

Návštěvník Snow
Odesláno

S hodinkami Orient neuděláš nikdy chybu. Tenhle model jsem našel v podstatě jen na ruských stránkách za 1790,- což je dost dobrá cena. Zbytek je na Tobě.

Odesláno

Súhlasím. Hodinár, ktorý robí servis pre dovozcu Orientov na SK mi tvrdil, že sú to hodinky, ktoré sa mu jednoducho nevracajú na záručné opravy.

Keď sa tu pohrabeš v sekcii Orientov, získaš prehľad a možno sa rozhodneš radšej pre automaty - a tie u Orientu vynikajú odolnosťou a spoľahlivosťou.

Za mňa pre Orienty palec hore - ich kúpou získaš hodinky, ktoré ti budú roky verne slúžiť.

Odesláno

Krásný hodinky, v této cenové hladině super. Pokud je někdo objednáte, dejte prosím odkaz na obchod a pár postřehů po nasazení na ruku.

Odesláno

Dakujem za nazory. Nad tymi Orientami porozmyslam. Alebo viete poradit ine hodinky s podobnym vzhladom do 200?? Neviem aku kvalitu mozem cakat od hodiniek za 60-70?, co je prave cena za spominane Orienty..

Odesláno

Alebo tiez ma dost zaujali tieto Tissoty: http://www.hodinky-damske-panske.cz/t049.410.11.047.00/a-8866&all=1-m/

alebo tieto Seika: http://hodinky.heureka.sk/seiko-sgg731-p1/

pozeral som aj na Seika 5 (automaty) ale odradila ma ich len 30m vodeodolnost a sportove 5ky sa mi nepacia.

Co si myslite vy? Ktore by ste vybrali a preco? S hodinkami nemam skusenosti, takze preto sa pytam..

Odesláno

Z toho co jsi tady vyjmenoval bych šel do TISSOTU. Kvalita a spolehlivost za lidovku.

Je fakt že jsem trochu ovlivněnej dlouholetou symbiózou s touto značkou.

Odesláno

Nejlépe asi bude, když si koupíš, to, co se Ti nejvíce líbí. Pak budeš mít z hodinek radost. S tím, co se tu objevilo, neuděláš chybu ani v jednom případě. Co se týká přesnosti, podstatné rozdíly bych nehledal - nebudou.

Já osobně jsem pro to, že pokud quartz, tak japonský. Hodnocení designu je vždy subjektivní, ale za mě tedy Orient. Navíc mají solár. Jediná otázka, která mě napadá, se týká kovových tahů. Některé jsou na nošení pohodlnější, některé výrazně méně. Ale to se z obrázků vyčíst nedá. Pak může rozhodovat také možnost si hodinky před nákupem vyzkoušet. Přeji dobrý výběr.

Odesláno

Myslím že když už Quartz, tak bych bral Orienty nebo Certiny. Mě osobně se víc líbí Orienty, mají solární dobíjení a zdá se mi zbytečné kupovat si drahé quartzky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...