Qwuiddo Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 tedka jsem jeste zabrousil na AZW a padly mi do oka tyto: http://www.azwatch.cz/hodinky/se202-seiko-5-sports-mod-snzj15k1 co na to rikate? Ty zluta je taky hezka - btw stejne jako zluta SUMO, ktere jsem objevil vcera a to se nemelo stat
lub Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 co na to rikate? pěkný , ty jsem tu ještě neviděl. klidně kup jaký se ti líběj. pokud budeš spokojenej, tak u jedněch stejně asi nezůstaneš
ggrand Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Na těch žluťáscích by mi vadil trošku tah z Monstrů, má takové ostré hrany, mi přijde.
Qwuiddo Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 kdyz uz jsme u tech zlutasku, tak jsem narazil na SEIKO SKXA35 - http://www.google.cz/search?client=safari&rls=en&q=skxa35&oe=UTF-8&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=680 docela se mi taky libi, jen me stve ze nemaji plasticke (vystouple) znacky "desetiminut" v ciferniku. Take jsem nenarazil na zadny shop, kde by se dali koupit - vite nekdo? Mockrat diky !
Previtor Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 (upraveno) V sekci "Prodej, akce a nabídky obchodníků" má podobné kousky Yvaine např. zde ale jsou to 7002. Jaký je rozdíl mezi 7002 a SKXA35? Edit: Aha už to vidím, mají navíc DAY Upraveno 25. října 2011 uživatelem Previtor
Qwuiddo Odesláno 25. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Tady jde spis o to, ze ty 7002 jsou vzdy minimalne 20 let stare, jak rikam, jsem tu zacatecnik, ale 20 let mi prijde opravdu dost.Nicmene si opravdu nemuzu vubec vybrat tedka mi zase padly do oka "stargate", ale jedno je jasne, seiko je moje krevni skupina Nakonec, jak se znam, to stejne dopadne tak, ze si objednam minimalne dvoje az troje hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se