Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ta značka mě začíná vážně brát. Začátkem týdne jsem byl v Kotvě a navštívil jejich obchod. Tohle je výsledek :whistle:

post-922-050690000 1318601221.jpg

Porsche-Design P3110 Ballpoint pen

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno

Jdeš na to dobře. Byl jsem kousek od nákupu jeho menšího obtloustlého bratříčka. Nakonec ale zvítězila moje profese a fakt, že se slunečníma brejlema na rypáku toho moc nenapíšu. Tak jsem koupil Faber-Castell. :D

Odesláno

Taky zatím brejle, no, jsem na dobre cestě... Hele, rotor chválí kazdej, tak já pochválím provedení čísel a indexu. Ale, každý lichý den bych je nosil obracene, je to fakt úžasný pohled.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na Vinohradské 35, Praha 2 maj Jakube super kuchyně Porsche Design k tvejm hodinkám - jméno toho obchodu si nepamatuju a kolik ojetejch Poršáků by za cenu jedný kuchyně bylo taky nevím, sorry. ;)

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Takže hodinky od Jakubisko používám cca 5dní v kuse, co bych chtěl podotknout tak jsou strašně pohodlné a lehké.

S hodinkami normálně nespím, ale u těchto se mi již 2x stalo, že se ráno probudím a oni se mi "válí" na ruce Posted Image

Dále bych dodal, že takhle přehledné (čitelné) hodinky jsem ještě neměl ! (horší je to akorát ve tmě :/ )

• po měsíci...
Odesláno

Takže hodinky od Jakubisko používám cca 5dní v kuse, co bych chtěl podotknout tak jsou strašně pohodlné a lehké.

S hodinkami normálně nespím, ale u těchto se mi již 2x stalo, že se ráno probudím a oni se mi "válí" na ruce Posted Image

Dále bych dodal, že takhle přehledné (čitelné) hodinky jsem ještě neměl ! (horší je to akorát ve tmě :/ )

Gratuluji, jsou fakt krutopřísný :notworthy:

Neměl bys prosím nějaká fota na ruce - Jakubiskova recenze včetně fotek je téměř dokonalá, ale wristshot obsahuje jen jeden.

Odesláno (upraveno)

K takovým hodinkám je potřeba Porsche ;)

..k takovýmu avataru je potřeba Ferrari..<_<

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Velmi podareny kusok. Ako to je s tym titanom, nieje lahko poskriabatelny ? Mal som totiz teraz na ruke par dni titanove hodinky, a mal som pocit ze sa velmi lahko poskrabu, hlavne pretoze boli tak lahnke, ze som mal pocit ze mam na ruke nejaky plast. mozno to bolo len mentalne :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...