glanc Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Hezký hodinky, hezký fotky, gratuluju...
Chorche Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Tak ty jsou parádní!Gratuluju a díky za skvělé fotky skvělých hodinek.
Lukas Havran Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 nadherny...fascinujici:thumbsup_anim:
Jakubisko Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Ta značka mě začíná vážně brát. Začátkem týdne jsem byl v Kotvě a navštívil jejich obchod. Tohle je výsledek Porsche-Design P3110 Ballpoint pen Upraveno 14. října 2011 uživatelem Jakubisko
honza71 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Jdeš na to dobře. Byl jsem kousek od nákupu jeho menšího obtloustlého bratříčka. Nakonec ale zvítězila moje profese a fakt, že se slunečníma brejlema na rypáku toho moc nenapíšu. Tak jsem koupil Faber-Castell.
Matthew Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 hodně pěkný hodinky! se to tu zase trochu rozvířilo
Jakubisko Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Něco sladkého na sobotní odpoledne?
little_w Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 Pekna fotka! Ale poslouchej, Jakubisko, kolik tech prasku denne beres? Neni v tom za par dnu chaos? A vleze se Ti to do davkovace?
Petr Svenda Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Taky zatím brejle, no, jsem na dobre cestě... Hele, rotor chválí kazdej, tak já pochválím provedení čísel a indexu. Ale, každý lichý den bych je nosil obracene, je to fakt úžasný pohled.
honza71 Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 Na Vinohradské 35, Praha 2 maj Jakube super kuchyně Porsche Design k tvejm hodinkám - jméno toho obchodu si nepamatuju a kolik ojetejch Poršáků by za cenu jedný kuchyně bylo taky nevím, sorry.
Peegee Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Něco sladkého na sobotní odpoledne? Vzpomínka na dětství ... Mylsím ty burisony samozřejmě
jimmy Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Tyto hodiny a panamera by byla dobrá kombinace
sulanjaroslav Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Velmi pekne hodinky,a ten strojcek vyzeza uzasne... Gratulujem...
synek Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Přidávám se ke gratulaci. Strojek je úchvatný.
Mpety Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Takže hodinky od Jakubisko používám cca 5dní v kuse, co bych chtěl podotknout tak jsou strašně pohodlné a lehké. S hodinkami normálně nespím, ale u těchto se mi již 2x stalo, že se ráno probudím a oni se mi "válí" na ruce Dále bych dodal, že takhle přehledné (čitelné) hodinky jsem ještě neměl ! (horší je to akorát ve tmě :/ )
Tomak Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Takže hodinky od Jakubisko používám cca 5dní v kuse, co bych chtěl podotknout tak jsou strašně pohodlné a lehké. S hodinkami normálně nespím, ale u těchto se mi již 2x stalo, že se ráno probudím a oni se mi "válí" na ruce Dále bych dodal, že takhle přehledné (čitelné) hodinky jsem ještě neměl ! (horší je to akorát ve tmě :/ ) Gratuluji, jsou fakt krutopřísný Neměl bys prosím nějaká fota na ruce - Jakubiskova recenze včetně fotek je téměř dokonalá, ale wristshot obsahuje jen jeden.
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) K takovým hodinkám je potřeba Porsche ..k takovýmu avataru je potřeba Ferrari.. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem bedja
st1g Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 ..k takovýmu avataru je potřeba Ferrari.. Ano, proto je v garáži
huhu4d Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Velmi podareny kusok. Ako to je s tym titanom, nieje lahko poskriabatelny ? Mal som totiz teraz na ruke par dni titanove hodinky, a mal som pocit ze sa velmi lahko poskrabu, hlavne pretoze boli tak lahnke, ze som mal pocit ze mam na ruke nejaky plast. mozno to bolo len mentalne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se