Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny chronomagory..:notworthy:

..není to sice můj úplně nový přírůstek..chvilku je už mám..ale dlouho jsem do tohoto vlákna nepřispěl a tyto hodinky si to zaslouží..protože po tom chrono šílenství ve velmi krátké době, které u mě proběhlo jsou to hodinky, které si mě získaly na celé čáře..naprosto jsem se v nich našel, byť jsem šel cestou klikatou a to i přes IWC level..

..nevím jak to vysvětlit..ale jsou to ty pravé, které mě přinesly klid a nesedím 23hod. denně u prodejního vlákna :) ale tak to asi má být a zatím jsem opravdu spokojený..

..co dál..? těžko říct co přijde...ale od B už to budou zřejmě jen SOH a pak moje opravdu vysněné IWC Ing 7DAYS..:smile_anim: ale to už předbíhám..:D

..jinak chronomag byl jako místo pro mě osobně velký přínos..spousta nových informací i lidí a jak to vypadá i přátel..

..přeju mnoho pěkných dní Všem..a troškuu se tady z toho místa vzdálím..ale budu Vás průběžně sledovat B)

..pár info k hodinkám:

Pouzdro: ocel

Sklo: safírové s antireflexem

Průměr: 45mm

Kalibr: Breitling 17, 25 kamenů

Rezerva chodu: cca 40 hodin

Vodotěsnost: 3000m

..dost řečí...přikládám pár fotek Avengerů..

post-13651-007546300 1318310905.jpg

post-13651-041908400 1318310910.jpg

post-13651-074945000 1318310930.jpg

post-13651-028220200 1318310940.jpg

post-13651-032298100 1318310945.jpg

post-13651-033056300 1318310986.jpg

post-13651-040768800 1318310992.jpg

post-13651-099874200 1318311003.jpg

post-13651-081529600 1318311011.jpg

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravím všechny chronomagory..:notworthy:

..není to sice můj úplně nový přírůstek..chvilku je už mám..ale dlouho jsem do tohoto vlákna nepřispěl a tyto hodinky si to zaslouží..protože po tom chrono šílenství ve velmi krátké době, které u mě proběhlo jsou to hodinky, které si mě získaly na celé čáře..naprosto jsem se v nich našel, byť jsem šel cestou klikatou a to i přes IWC level..

..nevím jak to vysvětlit..ale jsou to ty pravé, které mě přinesly klid a nesedím 23hod. denně u prodejního vlákna :) ale tak to asi má být a zatím jsem opravdu spokojený..

..co dál..? těžko říct co přijde...ale od B už to budou zřejmě jen SOH a pak moje opravdu vysněné IWC Ing 7DAYS..:smile_anim: ale to už předbíhám..:D

..jinak chronomag byl jako místo pro mě osobně velký přínos..spousta nových informací i lidí a jak to vypadá i přátel..

..přeju mnoho pěkných dní Všem..a troškuu se tady z toho místa vzdálím..ale budu Vás průběžně sledovat B)

..pár info k hodinkám:

Pouzdro: ocel

Sklo: safírové s antireflexem

Průměr: 45mm

Kalibr: Breitling 17, 25 kamenů

Rezerva chodu: cca 40 hodin

Vodotěsnost: 3000m

..dost řečí...přikládám pár fotek Avengerů..

hezké fotky,líbí se mi masivní hodinky,toho železa je na nich opravdu dost
Odesláno (upraveno)

Proste echt Béčka, nejlepší ze současné produkce. Krásný!!!! I fotky se ti povedly. Nezapomen, ze je mas v podstate ode mě a uzivej si jePosted ImagePosted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Proste echt Béčka, nejlepší ze současné produkce. Krásný!!!! I fotky se ti povedly. Nezapomen, ze je mas v podstate ode mě a uzivej si je:smile_anim::smile_anim:

díky..jj Franto..jsi v tom namočený..:smile_anim: ..nezapomínám a děkuju za to doporučení..:notworthy:..změnilo mě to chronoživot.. :clap:

Odesláno

Proste echt Béčka, nejlepší ze současné produkce. Krásný!!!! I fotky se ti povedly. Nezapomen, ze je mas v podstate ode mě a uzivej si jePosted ImagePosted Image

díky..jj Franto..jsi v tom namočený..:smile_anim: ..nezapomínám a děkuju za to doporučení..:notworthy:..změnilo mě to chronoživot.. :clap:

Ale chlapci, vždyť to jsou "jenom" hodinky :D

post-5960-055230400 1318318795.jpg

Odesláno

mysli na me az je budes prodavat. nejak mi to uniklo, musim Frantikovi vycinit :)

..asi to potrvá...ale budeš první oslovený.. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Krásné, blahopřeji. Rád bych se zeptal ze zvědavosti, proč je cifr rozdělen na 100 dílků?

Díky

..nejsem si ůplně jistý..ale řekly bych kvůli výpočtu rychlosti.??

..ale jak říkám spíš nevím jak vím..:sad01_anim:..pro mě měří čas a velmi přesně..:smile_anim:

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno (upraveno)

Krásné, blahopřeji. Rád bych se zeptal ze zvědavosti, proč je cifr rozdělen na 100 dílků?

Díky

rika se tomu decimalni cas (zkusenejsi me opravi)

vyuziva se to pri zmene z minut na decimalni hodiny. takze kdyz bude 4:30, tak minutovka bude proti 50 takze se da cas zapsat 4.50. je to pry jednodussi pro vypoctu rozdilu a ja to pouzivano v civilnim i vojenskem letectvi. ale vice prikladu tu jiste znalci doplni

Example: My worker worked for 4hr 23 min at a rate of $13.50. How much do I pay him?

Step 1: Divide: 23 / 60 = 0.38

Step 2: Add: 4 + 0.38 = 4.38

post-3915-032293700 1318326503.jpg

Upraveno uživatelem 911
Odesláno

sou moc pekny, ty sem dycky chtel a nikdy ani na ruce nemel :(

..zítra se s nima pohraješ...a já ti zkontroluju ten GMT tuning..:smile_anim:

Odesláno

Tak chlapci a takto sa stretávate už dlhšie? :P A nehovorte si tu v skratkách, akože GMT a táák. Vôbec tomu nerozumiem.

..zítra se s nima pohraješ...a já ti zkontroluju ten GMT tuning..:smile_anim:

Odesláno

Hej ja radšej ostanem doma a za ušetrené peniaze si kúpim nejaké Seika. :D

Keď bude zraz 5 km odo mňa, ako je to u Teba, tak tam budem prvý stáť pod dverami a vítať chronozávislákov :guitar:

vole, zitra je sraz v Brne, kdybys byl co k cemu, tak taky dojedes :)

Odesláno

bedja: to jsou dobrý kecy jakože klid na duši, sledovat z povzdálí...

Kdybych tu neviděl tvoji chronosmršť, málem bych tomu věřil :D

Si to tady sleduj z povzdálí, já zas budu sledovat tebe.

Ten kolotoč nejde tak jednoduše zastavit, protože prst na tlačítku mají jiní...

Odesláno (upraveno)

Noooo, ale Sibirovi sa neleni ani prist do Blavy...ked uz na to pride...

A veci...Hodiny paradne. Ja mal ale ten problem, ze ci uz tieto, alebo napr. SF na tahu su prilis kovove a casom idu na gumu...

Ale raz by som rad tieto, alebo Skylandy vlastnil.

Hej ja radšej ostanem doma a za ušetrené peniaze si kúpim nejaké Seika. :D

Keď bude zraz 5 km odo mňa, ako je to u Teba, tak tam budem prvý stáť pod dverami a vítať chronozávislákov :guitar:

Upraveno uživatelem Leviathan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...