Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, tak jsem se po několika týdenním studování a vybírání hodinek dobral k tomu, že koupím nějaké lepší quartzky, jelikož jediné automaty, se kterými bych se vlezl do rozpočtu jsou SEIKA 5 Sport nebo něco od ORIENTU, ale žádné se mi moc nelíbí. Byl jsem se dnes dívat na Vankovce a líbilo se mi tam hodně věcí od Casia, Jack Lemans, Citizen, Invicta, Festina. Všechno to jsou hodinky v tomhle stylu:

Posted Image

Cena se pohybovala mezi 4-7 tisíci. Potřeboval bych od Vás poradit, která z těchto značek bude ve quartzu nejlepší volbou z hlediska kvality. Vím, že jsem nenapsal konkrétní modely, ale jen mě zajímá, která značka má asi, tak nejlepší jméno. Díky za rady

Odesláno

Za 4-7tis se dají pořídit slušné automaty.

Tedy rozhodně hezčí, než podobná zvěrstva jako jsou ta casia na obrázku.

Co je to lepší quartz?

Odesláno

To je docela fuk, rozhodni se sám, podle toho co se ti líbí. Za mě třeba určitě ne Festina a dal bych přednost JL nebo Invictě, ale určitě se pode mnou najdou příspěvky, které budou doporučovat zásadně Casio nebo Citizen. Z hlediska kvality (bez konkrétního modelu) je to jedno.

Odesláno

Btw "lepší quartz" jsem přehlídl, ale to je docela dobrá otázka. Já třeba nosím Maurice Lacroix v quartzu, které jsou dražší než řada automatických hodinek. A za "lepší quartz" je ani tak nepovažuju Posted Image

Odesláno

To máš jedno! Kup si to co se Ti zamlouvá. Všechny Tebou uvedené značky by měly nějakou dobu v pohodě fungovat. Vždyť jsme je tady vesměs všichni nosili !:whistle:

Odesláno

Jo JL se mi líbilo dost, některé jsem i zkoušel. Do Casia se mi moc nechce jít, protože je má skoro každý(ale zase jsou nejlevnější). Asi se tam někdy stavím a vyberu, které mi nejlíp padnou. Jinak ceny tam byly podle mě celkem dobré. Vycházely u Casii asi o dvě stovky dráž než v Koskomu.

Odesláno

Všechny modely z tvého vyberu nemají s "lepšími značkami" nic společného. Bohužel.

Franto, nebuď hnusák...

nebo ti budu v hospodě pod nosem celou dobu držet Casia frogmany :D

2Tomas: v tomto segmentu Japonce, žádná hitparáda na omdlení to nebude, ale sloužit poctivě budou. Zkus ulovit někde Nighthawky od Citizenu. Ty jsou taky celekm prďácký. Jo a nehledej za tyhle prachy někajou specialitku. Všechno to jsou masovky, ať casio nebo co jinýho, ale ptal ses spíš na na kvalitu než na mainstream, ne?

Odesláno

Měly by Ti padnout do oka, a na ruce by měly sedět asi na poprvé.

Většinou vybírám a vybírám, a pak se stejně vracím na začátek. Pokud chceš hodinky jako doplněk, vem ty které se Ti líbí.

Já bych vybíral osobně asi mezi Citizen a Invicta. Některé modely jsou pěkné a neokoukané pro mne i pro většinu lidí okolo.

Také vypadají na ruce dráže, než jsou. :oneeyed02:

Odesláno

Franto, nebuď hnusák...

nebo ti budu v hospodě pod nosem celou dobu držet Casia frogmany :D

Frogmany a cela rada GShock je výjimka. To jsou pracovni hodinky a ja je mám taky :-)
Odesláno (upraveno)

Za tyhle prachy se dají třeba u Casia (když už musí být ten kvarc) najít slušný hodinky se solárním napájením, radiovým řízením atd. Prostě v plný výbavě.

Podívej se na řadu G-Shock Giez. Nejsou tak drsně pracovní jako digi géčka.

Edit, než jsem to napsal na mobilu tady toho přibylo...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

46 mm už je na ruce celkem prda. Vystřihni si doma kroužek z lepenky a zkus si ho dát na ruku, ať vidíš jak to bude vypadat.

edit: nebo už sis je zkoušel v obchodě?

Upraveno uživatelem Slim_brno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...