spot Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 mal som quartz certiny. pocas 2 rokov su uz prave treti krat v oprave.kdesi som tu tom aj pisal. ani nema vyznam to rozoberat. skratka hotova katastrofa.asi kupim nieco nove. viete nieco poradit? vedel by som si predstavit nejake tissotky ale to je jedna badna s certinou... nejake tipy na slusne quartzky by sa nenasli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 mal som quartz certiny. pocas 2 rokov su uz prave treti krat v oprave. kdesi som tu tom aj pisal. ani nema vyznam to rozoberat. skratka hotova katastrofa. asi kupim nieco nove. viete nieco poradit? vedel by som si predstavit nejake tissotky ale to je jedna badna s certinou... nejake tipy na slusne quartzky by sa nenasli? Ahoj, mám tissotky a nebál bych se jich znovu. Nebude to značkou, ale vypadá to, že jsi měl " štěstí" na povedenej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Grand Seiko v quartzu. Nemůžeš šlápnout vedle. Ale připrav si tak 1000 ?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Grand Seiko v quartzu. Nemůžeš šlápnout vedle. Ale připrav si tak 1000 ?. pod to se klidně podepíšu, nebo Bondovky či AquaTerra v quartzu. Pak už jen dražší a to už by Tě málokdo odsud nepřemlouval na mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 Grand Seiko v quartzu. Lze někde vidět naživo ( v obchodě ) GRAND SEIKO v české republice? Jak mechaniky, tak quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2011 2organic: Za ?1000 už by byly solidní mechaniky i s pračkou. Nebo sakra luxusní quartzky od Longines a nebo Rado. Škoda že spot nezadal cenový strop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Chtělo by to konkrétnější data:Cena?Styl hodinek?Velikost?Nějaké bližší požadavky- voděodolnost ,řemínek,barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spot Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 toto j zaujimave, netusil som ze grand seiko sa robi aj quartz Grand Seiko v quartzu. Nemůžeš šlápnout vedle. Ale připrav si tak 1000 ?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spot Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 hej hej nestihol som to vtedy dopisat nieco ako som mal, certina ds podium, kovovy tah, cena 500-700 eur spolahlivost a kvalita, tie certiny mali saphirove sklicko a za dva roky som ho nedoskriabal takze asi aj to Chtělo by to konkrétnější data: Cena? Styl hodinek? Velikost? Nějaké bližší požadavky- voděodolnost ,řemínek,barva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 toto j zaujimave, netusil som ze grand seiko sa robi aj quartz Dělají high-end quartzy např. strojek 9F62, ten druhý si nepamatuju. Měl jsem model SBGF021, který by po všech směrech dokonalý, akorát pouzdro 38mm je spíše na asijskou ručku, proto jsem je poslal dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spot Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 mechanicke nechcem, chcem mat presny cas pod to se klidně podepíšu, nebo Bondovky či AquaTerra v quartzu. Pak už jen dražší a to už by Tě málokdo odsud nepřemlouval na mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spot Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 inak pozeral som tieto seika a v DE maju zafirove sklicko, na sk nieco ine... ze by chyba na webe alebo ozaj rozdiel? tu http://www.seiko.de/produkte/sportura/alarm-chronograph-snae69p1.html a tu http://www.inhodinky.sk/product_info.php?products_id=12365 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 A tohle nic? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39382-maurice-lacroix-miros-chronograph-quartz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Když chceš přesnost, tak co tohle? Keramika-titan-safír-radio-solar ... cena kolem dvaceti tisíc. Nebo starší modely komplet v titanu a bez solar napájení stojí kolem třinácti tisíc. Pánské náramkové hodinky Junghans Force 018/1132.44 jsou Mega Solar, tj. solárně napájené, s rádiovým řízením času ve více frekvencích vč. autoskenu frekvence, s displejem pro velké digitální datum, s keramickým pouzdrem a náramkem, safírovým sklíčkem, titanovým zadním víčkem a sponou náramku. Minimalistický design těchto hodinek tak rafinovaně skrývá maximalistické technologie Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 2Martin J.: Škoda že tyhle solární krásky nebudou v prodeji dřív než v listopadu - taky už jsem si na tu verzi bez čísel brousil zuby... ...Jenže čas se vleče, zjistil jsem že Longovy solární mnohoručičkové "Junghansky na zkoušku" (za 1/10 ceny těchdle) v létě poslouží stejně dobře jako tyhle zázraky - a keramické choutky mi dnes asi definitivně stihly ukojit Rado Sintra Chrono, které přece jenom hrají vyšší designovou ligu než Junghans... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Za sebe bych doporucil neco ze severu. Můj odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spot Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) jazdene nechcem, zatial mam vyhliadnute tie seika co som pisal o nich vyssie. pacia sa mi aj jedny tissotky ale na svajciarsku "kvalitu" uz asi odvahu nenaberiem A tohle nic? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39382-maurice-lacroix-miros-chronograph-quartz/ Upraveno 17. října 2011 uživatelem spot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 jazdene nechcem, zatial mam vyhliadnute tie seika co som pisal o nich vyssie. pacia sa mi aj jedny tissotky ale na svajciarsku "kvalitu" uz asi odvahu nenaberiem Jeté hodinky jsou (podle mě), vzhledem k době, kterou u jednotlivých majitelů postižených chronobundusem stráví, ideální volbou Ale jasný, chápu. Seiko není špatná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se