Micey Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Nechapu proc,budu rad,kdyz se k tomu vyjadri i nekdo jinej.Ale jsem rad,ze sis to sam pro sebe takhle hezky uzavrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Nechápem prečo by sa k tomu mali vyjadrovať ludia čo ma vobec osobne nepoznajú alebo so mnou nerobili biznis ....toto je vlákno a skúsenostiach či pozitívnych či negatívnych a nie diskusia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Tak jak se mi to tak přes noc rozleželo v hlavě, hodinky zpátky fakt posílat nebudu, hlavně proto, že bych nerad skončil jak bez peněz, tak bez hodinek. Mimochodem, jak fermuello psal, že tu imitaci fakt nepoznal a že je laik.. no, koukal jsem že tady prodával 10+ hodinek včetně Breitlingu. A pokud někdy držel v ruce pravýho aligátora/krokodýla, splíst si to neni možný. Takže až budete nakupovat od fermuella, buďte si fakt jistý, že vám pošle to, za co jste zaplatili. Protože pak už bude bohužel dost pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Micey: neboj, já od něj nakupovat rozhodně nebudu, díky za podělení se o zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Fermuello - na tom remeni je predsa napisane ze je to Hirsch a je to vidiet aj na fotkach.. V originalnom baleni je samozrejme pravy exot /bez CITES certifikatu/. Mozno keby si bleskovo nezavrel toto vlakno otvorene par dni pred predajom a pripadne otvoril "chlubici" vlakno ako sa na fore slusi, by si sa o nich nieco viac dozvedel. Inak proti polskemu sposobu obzivy nemam vobec nic, len si daj Profi status. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
realcop Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Koupil sem od fermuella Seiko Atlas. Skvělý obchod, blesková rychlost zaslání, perfektní komunikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 Obchod bez problému, hodinky tipťop, komunikace rychlá... Díky za obchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Vše v pořádku,hodinky po zaplacení přes účet jsem měl za dva dny doma.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 Rychlý a pohodový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 ..spolahlivy predajca, obchod presne ako sme sa dohodli spolu s bleskovym odoslanim hodiniek, ktore som mal na druhy den u seba doma.. jednoznacne odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Tak dnes mi přišli od fermuella hodinky a musím jen napsat - spokojenost po všech stránkách ,s prodejcem i se zbožím!Dík fermuello.RAdimK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 ..kupoval som od Fermuella osobne X-Windy a vsetko prebehlo podla povodnej dohody, takze maximalna spokojnost, predajcu odporucam Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baro Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 Kupoval som SEIKO ťah a bez problémov.Rýchle zaslanie, presne tak ako sme sa dohodli, 100% spokojnosť. Baro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludinek Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Kupoval sem Hamilton Regatta a vše naprosto super. Rychlá domluva, hodinky dorazili rychle a bez problémů Takže za mě doporučuji. Díky. Luděk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 super svědomitý člen, vše klaplo jak mělo, hodinky dorazily zabalený jako do války... tímto děkuji za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Kupoval som Omegy Bondovky. Maximalna spokojnost.Perfektna komunikacia a ustretovost. Dokonca pridal aj nieco co nemusel, gumu naviac Aj ked som sa zo zdravotnych dôvodov nemohol zúčastniť prevzatia, hodinky ochotne predal mojej manželke. Bolo mi velkou cťou fermuello a ešte raz ďakujem za skveký obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
js33 Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Děkuji za bezproblemovy obchod vše ok jednání super hodinky dorazily v přesně popisovaném stavu.JS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Take se musim pridat s pochvalnym komentem - hodinky presne dle popisu a rychlost blesku. V patek v noci platba pres paypal, v sobotu dopoledne na poste a v utery v Praze. Diky a doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebe Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Super. Vsetko prebehlo vzdy na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Taky můžu doporučit. Kupoval jsem Tritony. Platba v neděli večer přes internet, ve středu jsem měl hodinky doma. Perfektní domluva a rychlý obchod. Stav odpovídal fotkám a popisu. Ještě jednou dík za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se