Dokusan Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ahoj opět. Vím, že se tady dvoje prodaly, nechce někdo udělat recenzi? Já dnes sehnal jedny na britským hodinovým fóru, ale půjdou mi z Austrálie, tak nevím kdy dorazí. Jaký máte dojmy a zkušenosti? Nějaký foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Dojmy skvělé - nejpřesnější mechaniky, co jsem měl na ruce. Po státnicích zkusím něco sesmolit. Upraveno 22. března 2018 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Já už je mám na cestě, snad příští týden dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Jsou doma a jsou parádní....a to bez ohledu na cenu. Musím udělat recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Copak je v tom za strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (ETA 2824-2 Elaboré) 28,800 BPH High Frequence Movement Incabloc? Shock Absorber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (ETA 2824-2 Elaboré)28,800 BPH High Frequence Movement Incabloc? Shock AbsorberOh la la, parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Svítí epesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Z ceho je ta vlozka? To je safir? Nevidim to v tech specs od tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Superluminova BGW9 Sapphire Bezel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Tak to za ty prachy umí udělat parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Mám z nich opravdu radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Jako jo, detaily zpracování na 1A! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Poměr cena/výkon je asi maximální. Pouzdro má 43 mm, že?Ano 43 mm, Lug2Lug 50mm Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Potom napiš, jak Ti šlapou... ty moje se fakt blíží kvarcu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Vypadaji moc pěkně a cena mi připadá velice příznivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Za prvních 24 hodin byly pod sekundu, ale to není reprezentativní vzorek. Teď leží v hodinkovnici. Příští týden je ponosim víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Ještě lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Prosím foto dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Zítra Jinak byl tady prodejní inzerát kde byly nějaký fotky dynka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se