Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaký je váš názor na tyhle hodinky, resp. značku? Je tadyta cena nějak uměle vytvořená? Na netu se cena pohybuje plus minus stejně. Hodinky jsem vydražil na ebay před chvílí a nebojím se toho a nevadí mi "značka". Snad budou kvalitní, ještě tam čekám na Tourby, který bych chtěl, ale jestli někdo ví něco víc ke značce Golana, uvítám to. Moc se tady toho neřešilo, pouze pár levných modelů.

http://www.chrono24.cz/all/golana-advanced-pro-automatik--id1767847.htm?id=1767847&picnum=0&tab=details

Odesláno

No, ja jsem mel Golany dvoje a byl jsem spokojeny. Mel jsem kvartzky s GMT a model Advanced s automatem ETA. Za maly prachy dostanes pomerne dost hodinek, da-li se to tak rict. Tyhle budou mit nejspis ETA 7750, takze tam se vyssi cena da cekat. Ja s Golanou problem nemam, naopak. Samozrejme zalezi i na cene, ale pocitam, ze jsi je koupil levneji nez jaka je cena v tom odkaze, takze asi pohoda, ne...

Odesláno

No, ja jsem mel Golany dvoje a byl jsem spokojeny. Mel jsem kvartzky s GMT a model Advanced s automatem ETA. Za maly prachy dostanes pomerne dost hodinek, da-li se to tak rict. Tyhle budou mit nejspis ETA 7750, takze tam se vyssi cena da cekat. Ja s Golanou problem nemam, naopak. Samozrejme zalezi i na cene, ale pocitam, ze jsi je koupil levneji nez jaka je cena v tom odkaze, takze asi pohoda, ne...

S poštovným je to 560E. Prostě se mi líbí a těžko to porovnat, tady je snad nikdo nemá. Vzal jsem to od tohohle prodejce :

http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=luxus-uhrenhandel&ftab=AllFeedback&myworld=true

Odesláno

Už několik dní hledám na netu, jestli to není nějaký Monte Wehro apod. Nic podezřelýho nemůžu najít. Jen to, že dělají většinou levný modely a tohle se ale nikde levně neprodává. Tak snad to nebyla chyba.

Odesláno

Tak dneska dopoledne konečně dorazily. Mám z nich obrovskou radost a jsou nádherný. Subciferníky jsou zapuštěný, celej ciferník vypadá jako z karbonových vláken a z různých úhlů se mění hloubka...Jakoby dvě vrstvy vláken přes sebe. Uvnitř je ETA 7750, safír, AR, leštěná luneta a kartáčované tělo. Zpracování a celkový dojem za 1. A asi to vypadá, že v ČR jsem jediný majitel těhle hodinek a je pro mně překvapením, že firma tyto modely více nepropaguje a nemá lepší marketing. Nafotím kdyžtak reálné foto, ale ty hodnky jsou pro mně překvapením a jsem rád, že jsem do nich šel. I díky Vašim postřehům a info mně to náhodou zavedlo na tyhle hodinky.

Odesláno (upraveno)

Gratuluju k hodinkám, jsou moc pěkný! Jenom nechápu, jak jsi je získal za tuhle cenu? Nabízí je za standartních 1299 eur, tos mu poslal nabídku pod polovinou a on to přijal? To pak potěší dvojnásobně :-)

Edit: přehlédl jsem, že to byla dražba, ne sofort kauf

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Gratuluju k hodinkám, jsou moc pěkný! Jenom nechápu, jak jsi je získal za tuhle cenu? Nabízí je za standartních 1299 eur, tos mu poslal nabídku pod polovinou a on to přijal? To pak potěší dvojnásobně :-)

Edit: přehlédl jsem, že to byla dražba, ne sofort kauf

Byla to asi jediná dražba a hlavně náhoda. Šel jsem po Hamilton a jak viděl tohle, nešlo mi to jinak. Tenhle prodejce je prodal ještě v aukci na ebay.nl, jinak je to opravdu ta cena kolem 1000 E apod. Od včera na ně pořád koukám, dělají asi 4s za den, ale skvěle čitelný ve tmě a hlavně ten ciferník. Na fotkách to není vidět, ale jsou to takový lesklý karbonový vlákna přes sebe a vytváří 3D dojem. Přišly do 5 dnů od aukce a vše super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...