pavča Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Náhodou jsem narazil na čistič golfových míčků. Nehraji golf, tak neposoudím, zda to k něčemu je, ale pokud ano, tak bych měl vánoční dárek pro syna, který golf hraje. Můžete mi poradit, abych nekoupil nějakou blbost? Díky.
tmoris Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 totalni kravina podle me prakticky na kazde jamce je cistic micku, ktery mic cisti hrubou silou. A tak to ma byt..
pavča Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V 17. 10. 2011 v 16:57, 'tmoris' napsal: totalni kravina podle me prakticky na kazde jamce je cistic micku, ktery mic cisti hrubou silou. A tak to ma byt.. Aha, tak to jsi hodný, to jsem chtěl vědět. Nerad bych, jako dárek, dal nějakou trapnost. Díky.
tmoris Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Pokud chces neco takhle za par stovek tak se mrkni, jestli ma: - vypichovatko - kartac na hole (pouzivam takovej ocelovej kartac, zabavil jsem ho manzelce, ktera ho mela na tanecni boty) - maly zavesny rucnik na hole (casto je treba po rane ocistit hul, nez ji da clovek zpatky do bagu a je dobry mit neco po ruce) kolegove urcite taky neco vymysli
Bert Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Stoprocentní souhlas s tmorisem. Můj tip na dárek: cokoli co mladej nemá, a zpříjemní mu hru. Co bylo psáno výše lze třeba rozšířit o: nějaký fajn počítadlodržák na scorekartudržák na deštníkdruhou rukavici (divil by ses, ale já v létě za 18 jamek propotím čtvery)atd
pavča Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V 17. 10. 2011 v 17:37, 'Bert' napsal: Stoprocentní souhlas s tmorisem. Můj tip na dárek: cokoli co mladej nemá, a zpříjemní mu hru. Co bylo psáno výše lze třeba rozšířit o: nějaký fajn počítadlo držák na scorekartu držák na deštník druhou rukavici (divil by ses, ale já v létě za 18 jamek propotím čtvery) atd Díky, to já budu muset nějak, ale nevím jak, aby to bylo nenápadné, vysondovat, co nemá. To nebude snadné!!! Díky, díky.
xxx.rada Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Kup micky. Tech neni nidky dost. Aspon me vzdycky dojdou v nepravou chvili
tmoris Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 POCITADLO!! POTREBUJU POCITADLO!!! ja vedel ze neco nemam
pavča Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V 17. 10. 2011 v 17:53, 'tmoris' napsal: POCITADLO!! POTREBUJU POCITADLO!!! ja vedel ze neco nemam Co to je počítadlo? Třeba bych se, kdybych věděl, co to je, dokázal nějak šikovně zeptat, zda ho má.
Jay Doll Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V podstatě je to tohle: Jenom trošku přenosnější . A nebo je i digitální
pavča Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V 17. 10. 2011 v 18:04, 'Jay Doll' napsal: V podstatě je to tohle: Jenom trošku přenosnější . A nebo je i digitální Tohleto provedení je pro mě nejlepší, rád dávám velké dárky.
sta Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 jsme na hodinkovem foru, tak mu kup hodinky s golfovym pocitadlem, treba tady: http://www.golfonline.co.uk/garmin-approach-s1-golf-gps-watch-p-8489.html
Bert Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Za mně ne. Hodně golfistů hraje bez hodinek. Ne snad kvůli hodinkám, ale kvůli sobě samým - nepříjemný pocit. I když zase proti gustu ....
pavča Odesláno 17. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2011 V 17. 10. 2011 v 18:28, 'sta' napsal: jsme na hodinkovem foru, tak mu kup hodinky s golfovym pocitadlem, treba tady: http://www.golfonlin...tch-p-8489.html To je zajímavá myšlenka, to by bylo dobré! Díky za tip.
Hasňa Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Ja jako pocitadlo pouzivam Simple golf scorer na mobilu. Je to pohoda, tedy pocitadlo bych nekupoval. Micky, treba s custom monogramem, jako jsem dostal ja od zeny, rucnik s karabinou, dobre tricko, zavesny ocelovy kartacek. To jsou potrebne drobnosti. IMHO.
mondeo2 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 (upraveno) No ještě by jsi mohl zkusit toto: galerie: golfový vozík Garia Garia představuje luxus na čtyřech malých kolech. Malé elektrické vozítko se chlubí elektromotorem od firmy, která pro Ducati vyrábí převodovky. Hliníkové profily zase dělá firma dodávající stejné součástky také pro Aston Martin, Jaguar a Volvo. Celý golfový vozík nakonec vyrobí finská továrna Valmet Automotive, kde se vyrábějí vozy Fisker Karma, Porsche Cayman a Porsche Boxster. Jedním ze spoluotců vozíku Garia je otec malých automobilů Mini, Dr. Heinrich Petra, který se kvůli tomu dal dohromady s dvojicí S?ren Bak Hansen a Anders Lynge Kristensen. Elektrický vozík má zabudovanou ledničku (výrobce dodává stejné pro Bentley nebo Maybach) a na webu Garia si můžete vybrat barvu podle své libosti. Dokonce si můžete vybrat mezi 10" a 12" koly. Design golfového vozíku sledující oblé křivky navrhl dánský designér Anders Lynge. Ve Spojených státech by mělo být Garia provozovat i na běžných silnicích, čímž by mohl docela dobře posloužit jako elektromobil. Cena je stanovena na 17 499 dolar nebo 13 999 euro. zdroj: http://www.hybrid.cz/novinky/garia-luxusni-golfovy-vozik Upraveno 17. října 2011 uživatelem mondeo2
pavča Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 V 17. 10. 2011 v 21:02, 'mondeo2' napsal: No ještě by jsi mohl zkusit toto: galerie: golfový vozík Garia Garia představuje luxus na čtyřech malých kolech. Malé elektrické vozítko se chlubí elektromotorem od firmy, která pro Ducati vyrábí převodovky. Hliníkové profily zase dělá firma dodávající stejné součástky také pro Aston Martin, Jaguar a Volvo. Celý golfový vozík nakonec vyrobí finská továrna Valmet Automotive, kde se vyrábějí vozy Fisker Karma, Porsche Cayman a Porsche Boxster. Jedním ze spoluotců vozíku Garia je otec malých automobilů Mini, Dr. Heinrich Petra, který se kvůli tomu dal dohromady s dvojicí S?ren Bak Hansen a Anders Lynge Kristensen. Elektrický vozík má zabudovanou ledničku (výrobce dodává stejné pro Bentley nebo Maybach) a na webu Garia si můžete vybrat barvu podle své libosti. Dokonce si můžete vybrat mezi 10" a 12" koly. Design golfového vozíku sledující oblé křivky navrhl dánský designér Anders Lynge. Ve Spojených státech by mělo být Garia provozovat i na běžných silnicích, čímž by mohl docela dobře posloužit jako elektromobil. Cena je stanovena na 17 499 dolar nebo 13 999 euro. zdroj: http://www.hybrid.cz...i-golfovy-vozik To by se spíše hodilo mně na ježdění po Praze. Všude by se to vešlo, snadno by se s tím parkovalo, z ledničky by se bumbalo, joj, to by byl život! Díky, ale zůstanu u malých doplňků.
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Hezký dáreček v ceně toho čistidla je toto:http://www.acron.cz/eshop/nahled.php?id=8349&idk=140
pavča Odesláno 18. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) V 18. 10. 2011 v 6:56, 'bandicoot' napsal: Hezký dáreček v ceně toho čistidla je toto: http://www.acron.cz/...id=8349&idk=140 Safra, to je opravdu zajímavé, nůž se hodí vždycky, ale takovýto nůž speciál dvojnásob. Moc děkuji za tip, to bude asi to pravé!!!! Upraveno 18. října 2011 uživatelem pavča
Mirek Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 V 18. 10. 2011 v 6:56, 'bandicoot' napsal: Hezký dáreček v ceně toho čistidla je toto: http://www.acron.cz/...id=8349&idk=140 Já mám tenhle Viktorinox, je to klasika a oproti Wengeru má ještě markovátko, nejvíc ale stejně bude mladej používat otvírák na lahve
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se