Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všetkých, stojím pred ťažkou voľbou keď srdce ma taha jedným smerom a hlava druhým ..... chcel som niečo netratičnie, nie moc drahé a niečo čo nie je tak populárne. Mal som len dne požiadavky nech to neni quartz a nech to neni viac ako 42mm. Nakoniec ma zaujali 2 hodinky Angular Momentul Axis/I Navigaror limitka 999kusov a Muhle Glashutte M1-26-31-LB. Obidve sú 42mm takže neviem, farba je pre mňa nepodstatná, cenovo sú tiež plus mínus na rovnako ...takže sa neviem rozhodnúť. Má niekto z vás skúsenosti z týmito hodinkami ? dakujem za vaše rady prípadné iné alternatívy

Návštěvník admira
Odesláno

cenovo sú tiež plus mínus na rovnako .

Ty Angulary jsou asi 3x tak drazsi, pokud se nepletu.
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím priatelia ešte som nič nekúpil ale každý den nad tým rozmyšlam. muhle mi už vypadli a pribudli nový kandidáti ....

1.Angular Momentul Axis/I Navigaror lititka ostava (ani sam neviem preco ale lakaju ma)

2.Frederique Constant Classic Automatic 43mm tesne nad limit ....

3 Fortis Flieger Chronograph -dal som ich tam preto lebo sa mi pacia a jedny su v predajnej sekcii za zaujimajú cenu

4 Breitling Aerospace - viem sú to quartz ale B sa mi vždy páčili a tieto sú za dostupnú cenu

Takže moja otazka znie, ktoré by ste si vybrali vy z uvedeného zoznamu a prečo. Mňe osobne sa najviac páčia FC... ale mám DILEMU ! diky ešte raz

Odesláno

Za mě jasně Fortis Flieger Chronograph - Fortis je moje srdcovka, navíc s chronem. Dají se nosit skoro na vše ( k obleku, ale i na sport ) a ty, co se nabízej na foru jsou za super cenu a v dobrém stavu.

Odesláno

Ja by som na Tvojom mieste neponahlal,stejne nevies co chces....FC,MG ok,ale co tie Fortisky a brejtle???To ako keby si sa nevedel rozhodnut ci si das ryzovy nakyp,alebo pecene rebierka...

Odesláno

viem že tie hodinky nemajú moc spolocné ( jedny su quartz druhe auto. , jedny chrono druhe bez, velkost , ....std ) mne sa vsak pacia vsetky a nasiel som ich na nete za dostupne ceny.....prehliadam internet kazdy den a dufam že na niečo ešte natrafí

Odesláno

Ja si stejne myslim,ze najlepsie je to vyberanie,mne to trvalo viac nez rok aktivneho dumania,nez som sa rozhupal a uz teraz sa budem 9 rokov rozhupavat co k 50tinam....Si to uzivaj,neponahlaj.Jo a chcel si nieco netradicne a potom zavalis Fortis a Brejtle,to su skutocne netradicne znacky...:box:

Odesláno

Este sa k tomu raz vratim,pretoze mam v zivej pameti ako som pred nejakym casom bol v Tvojej kozi...:-).Predpokladam,ze na novych netrvas,cena je asi vyssia,ale mna pri predstave niecoho netradicneho napada toto:

post-12494-095518700 1321530533.jpg

post-12494-071235400 1321530546.jpg

post-12494-082500200 1321530557.jpg

post-12494-017535900 1321530574.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...