Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A bylo by možné u vás ve firmě vyrobit (sestavit) stejné hodinky (včetně ciferníku a ručiček)? Bylo by pro mě i pro vás lepší, abych si dodal vlastní funkční kalibr? Pokud byste věděl i rámcovou cenu, bylo by to super!

Dík za info.

• Odpovědi 280
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Možné by to bylo, dokonce se chystám něco takového připravit pro limitovanou sérii.

Není to ale možné udělat tak, že bychom to poskládali z již dostupných dílů a vašeho kalibru. Tak jednoduché to není. Pouzdro sice máme technologicky připravené, ale na dostupnější kalibry. Pro 96 bude potřeba připravit upravenou variantu. V podstatě se jedná o nové pouzdro.

Odesláno

Budu upřímný, vzalo se to nejlepší, co bylo k dispozici a v kontextu našich možností a potřeb se to upravilo. To už nemohu ovlivnit. Je třeba si to přiznat.:)

Jak říká cigi, čestně se vypořádat s minulostí.:)

Na druhou stranu, i tak je to velmi zajímavé sledovat vývoj našich hodinek v kontextu evropské hodinářské špičky.

Odesláno
  PRIM napsal:
Budu upřímný, vzalo se to nejlepší, co bylo k dispozici a v kontextu našich možností a potřeb se to upravilo. To už nemohu ovlivnit. Je třeba si to přiznat.:)

Jak říká cigi, čestně se vypořádat s minulostí.:)

Na druhou stranu, i tak je to velmi zajímavé sledovat vývoj našich hodinek v kontextu evropské hodinářské špičky.

Myslím, že to co bylo není důležité, je teď na vás jaká semínka zasejete nyní.

Odesláno

Tak podarilo sa mi dodat trosku lepsi obrazok prvej generacie Prim Sport, aj ked niesu v najlepsom stave. Nemam fotak s makrom, tak ma napadlo, ze to skusim supnut do scanneru, a tu je vysledok...btw. nemoze to hodinkam nijak uskodit, ze? :)

PRIM_SPORT.jpg

Odesláno

Super, dal jsem je i dopredu. Skener jim urcite neublizi Leda ze by explodoval ;) Asi nesly kdyz jsi je skenoval, co? Ze ta vterinovka neni "savloidni" jako na jinych zde prezentovanych fotkach ze skeneru ;)

Odesláno

to prim .........já musím říct, že někde se vaši předchůdci inspirovat přece museli, nový prvek ve světovém měřítku se přece nevymyslí každý den. Ke cti jim slouží, že se inspirovali u dobře vybraných modelů a snad neopráskli celý model, ale jen prvky - bez toho to nejde. Z mé strany je to zcela v pořádku. Naopak považuji za půvabné, jak ty kopírované prvky uzpůsobili svým technologickým možnostem a finančním možnostem své klientely. To je dokonce příkladné!

Proto bych třeba tady moc rád podiskutoval s těmi designéry, proto jsem se ptal , máte-li s nimi kontakt - to bylo moc zajímavé a poučné - musejí hodinky mít asi rádi, není liž pravda?

Jinak musím doplnit, že mám fotky generace I. s červeným číselníkem (od prima) a generace II černé se žluto-oranžovými indexy (cirkus humberto ) ty i vlastním a velmi se mi líbí - jsou velmi optimistické. Fotky sem umístím, až se to naučím.

Odesláno

Nekde na PC mas ulozenou fotku, ze? Takze jdi na http://xs.to/ kde pomoci "Browse" tlacitka najdi fotku na tvem PC.

Zatrhni "I accept the xs.to" a stiskni "Host image".

Obrazek se ti uploadne na server a zobrazi se ti stranka s nahledem na obrazek a seznamem linku.

Zkopiruj 4 link zhora (klik do radku a CTRL+C) prejdi do fora, kde ho chces vlozit a CTRL+V. Pak uz jen umaz a takze zbude jen link uzavreny v a mas hotovo ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...