spiderer Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 Ty Walthamy jak jsi zde daval jsou fakt pekny! Ty Zenithy vedle by se mi taky libily. Jeden cas jsem uvazoval o tom, ze bych koupil nejaky omegy v quartzu analog-digital, ale bud byly moc drahy, nebo jsem si rikal, ze to je k nicemu, ale myslim, ze nekdy na ne rada dojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) Ale treba 1500 USD mi prijde docela ranec, napr. http://cgi.ebay.com/Huge-Omega-Chrono-quar...1QQcmdZViewItem Ale treba tyhle Seika jsou za rozumnej peniz: http://cgi.ebay.com/Vintage-Seiko-Quartz-A...1QQcmdZViewItem Upraveno 9. srpna 2008 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) jj, ty Omegy jsem kdysi taky hledal, ale ta cena se mi vždy zdála nad limit (vzhledem k tomu, v jakem byly stavu) Ty Waltham jsou ale také zajímavé, tady jsem je viděl poprvé A co tyto: Citizen Ana-Digi Upraveno 9. srpna 2008 uživatelem Quasar007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) No...Omegy......jak tyhle,tak i digi....cena je příšerná.To samé i Hujerky......800 éček jen to lupne. Některá Seika jsou taky masakr(Bondovky hlavně)......jó,není to žádná sranda.Pomalu se smiřuju(ale jen těžce),že holt nemůžu mít všechno,co bych chtěl Ono je totiž vůbec problém některé z kousků sehnat,i když jeden má ty fufníky.... 4Quasar007 - Tyhle Citizeny jsou nové......jsou fajn,líbí se mi,ale více mne berou vintážní kousky. A vůbec tyhle hodinky můžu,nemusí být ani světoznámých značek.Teď jsem vyhrál na aukru tyto(stačilo dát baterku a fungují.....a jsou z přelomu 80/90 let): Upraveno 9. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Pár nových obrázků: Citizen Seven Dual Time Watch with Solar Cell- Tyhle jsou hóóódně pěkné: Citizen Independent digital Watch- celkem raritka- Casio TwinGraph II - a jedna pěkná Seika : Seiko Ana/Digi Quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Pulsar LCD/Analog - další pěkné Citizeny ANA/DIGI - BULER ANA/DIGI - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 (upraveno) Raymar ALARM/CHRONOGRAPH - pěkné,střízlivé Citizeny RETRO WATCH JM0520-59A - Fossil Men's Blue Ana-Digi Bracelet Watch- Upraveno 14. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) Citizen Ana-Digi Crystron - Armitron Digi-Ana - Tissot F1 Ana/Digi Quartz -je docela zajímavé,že tyhle jakoby z oka vypadly od BULERa-kdo od koho??? Meister Anker Ana/Digi Lcd Watch- Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) double Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 Ty Walthamy jak jsi zde daval jsou fakt pekny! Ty Zenithy vedle by se mi taky libily. Jeden cas jsem uvazoval o tom, ze bych koupil nejaky omegy v quartzu analog-digital, ale bud byly moc drahy, nebo jsem si rikal, ze to je k nicemu, ale myslim, ze nekdy na ne rada dojde Ty mi padly do oka hned, presne ten styl, co bych potreboval dvakrat za mesic, ale nechce se mi kvuli tomu kupovat dalsi hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Ty Walthamy jak jsi zde daval jsou fakt pekny! Ty Zenithy vedle by se mi taky libily. Jeden cas jsem uvazoval o tom, ze bych koupil nejaky omegy v quartzu analog-digital, ale bud byly moc drahy, nebo jsem si rikal, ze to je k nicemu, ale myslim, ze nekdy na ne rada dojde Ty Walthamy se draží na ebay za (zatím) 510 dolarů a aukce ještě neskončila a vyhrazené ceny nebylo dosaženo. Docela pálka. http://cgi.ebay.com/Elgin-Automatic-Chrono...1QQcmdZViewItem Akorát to není Waltham, ale Elgin Jinak jsou stejné. Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 Tak ty hodinky skončily na 1.377 dolarech a přesto nebylo vyhrazené ceny dosaženo. To je teda sakra pálka. To jsem nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 tak to je soda..... Ono vůbec některé kousky koštují pěkné peníze.....a i kdyby je jeden měl,tak vůbec není snadné se k těm kouskům dostat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peters Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 To tada jo!!! ale libi se mi jenom mit ty nadbytečny penizky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 další Pulsary.....Pulsar byl,spolu s Citizenem a Casiem asi největší výrobce hodinek tohohle typu.Hodinky Pulsar ale tolik k vidění a sehnání moc nejsou......což je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Seiko H-249 - Seiko Quartz Sports 100 Alarm Chronograph - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 a teď něco novějšího..... CITIZEN Solar - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 BULOVA CARAVELLE DIGITAL ALARM CHRONOGRAPH - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 SEIKO SPORT 100 ANALOGIC DIGITAL CHRONOGRAPH ALARM- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 (upraveno) podobne Casio - s databankou a displej dole - mam v supliku, bez baterky, bez gumovyho reminku a trochu vycvochtana dirka pro stezejku... byvaly skvely... Tak pokud bývaly...tak šupšup...oživit.....zaslouží si to..... A vyfoť je,prosím..... Upraveno 21. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se