siwi Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Aha, tak to ledacos vysvětluje. Hodinky u Vietnamců na tržnici jsem nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Ani ja.Len ked prvy krat otvorili hranice,tak sme brali co bolo v prvom obchode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Tyhle klumpy jsem si koupil jako kluk a než jsem dojel na kole domu, tak vypadlo sklíčko. Ale 10 minut jsem byl krutej frajer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 No niekde zasli dalej... vtedy to slo a normalne sa predavali v obchodoch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 No niekde zasli dalej... vtedy to slo a normalne sa predavali v obchodoch.Oho, tak toto je pro mne opravdu neznámý a hezký model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 A neni to fejk Seika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 A neni to fejk Seika?Nic není nemožné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Jasne ze je to fejk Sejka.Preto som to aj dal s takym popisom.V tej dobe to nikoho netrapilo a v kamennych obchodoch sa vo vyklade vynimali aj taketo ?Sejka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Tak jste mne navnadili abych vytahl taky nejaky "odpad"... u nekterych batt. jsem mel expiraci 10/2018 tak jsem je aspon takto pouzil.Taky tam jsou jedny seika(zluta cara) kde se i posnazili a na dynkou neumele vyrazili... aspon strojek je MIYOTA MOVEMENT .Skoda stavu tech Casio, Q @ Q a Meister Anker -ty vyse polemizovane seiko jsou uvnitr takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud je nekdo chce(mimo cit.) tak do PM adresu a posilam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) B&W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Nebo tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Taky jsem tu do vlakna jeste nedaval tyto... .. a i ... jinakTady tyto modely mam taky rad ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Nevedel sem, ze delali i anadigi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 No twl! To fakt existovalo? Byly by to hezký hodinky bez těch komunistických opičáren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Strejda k nim nasel toto... >Pobeda - Elektronika59< -neco i tady... a jak vidno i bez tech 0picaren . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. - Zajimave jsou i tyto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jo, tak to je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Toto ste uz videli? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Toto ste uz videli?Tak toto neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se