siwi Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Aha, tak to ledacos vysvětluje. Hodinky u Vietnamců na tržnici jsem nekupoval.
Gombo Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Ani ja.Len ked prvy krat otvorili hranice,tak sme brali co bolo v prvom obchode...
rmx Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Tyhle klumpy jsem si koupil jako kluk a než jsem dojel na kole domu, tak vypadlo sklíčko. Ale 10 minut jsem byl krutej frajer
Gombo Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 No niekde zasli dalej... vtedy to slo a normalne sa predavali v obchodoch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 No niekde zasli dalej... vtedy to slo a normalne sa predavali v obchodoch.Oho, tak toto je pro mne opravdu neznámý a hezký model
Návštěvník Ondra Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 A neni to fejk Seika?
Frostie Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 A neni to fejk Seika?Nic není nemožné
Gombo Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Jasne ze je to fejk Sejka.Preto som to aj dal s takym popisom.V tej dobe to nikoho netrapilo a v kamennych obchodoch sa vo vyklade vynimali aj taketo ?Sejka?
akai Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Tak jste mne navnadili abych vytahl taky nejaky "odpad"... u nekterych batt. jsem mel expiraci 10/2018 tak jsem je aspon takto pouzil.Taky tam jsou jedny seika(zluta cara) kde se i posnazili a na dynkou neumele vyrazili... aspon strojek je MIYOTA MOVEMENT .Skoda stavu tech Casio, Q @ Q a Meister Anker -ty vyse polemizovane seiko jsou uvnitr takto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud je nekdo chce(mimo cit.) tak do PM adresu a posilam...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 (upraveno) B&W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2018 uživatelem Gombo
akai Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Nebo tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Taky jsem tu do vlakna jeste nedaval tyto... .. a i ... jinakTady tyto modely mam taky rad ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Nevedel sem, ze delali i anadigi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 No twl! To fakt existovalo? Byly by to hezký hodinky bez těch komunistických opičáren.
akai Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Strejda k nim nasel toto... >Pobeda - Elektronika59< -neco i tady... a jak vidno i bez tech 0picaren . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. - Zajimave jsou i tyto...
Gombo Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Toto ste uz videli? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Toto ste uz videli?Tak toto neznám...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se