quattroRS Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Tak se přidám i sem, mám je léta, možná už patnáct let. Za tu dobu jsem je vyměnil řemínek a jednou nechal ve Fastu měnit baterieTak tieto som už sakra dlho nevidel
vlada35 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Ahoj všem, chci se zeptat těch, co mají PRW 3100. Dole u textu BATTERY mi u lunety vystupuje černá barva a jde až ke spodnímu okraji nápisu - viz obrázek. Moc jsem si toho nevšímal, teď mi to přijde nápadnější. Je to normální, máte to u vašich hodinek taky? U některých fotek na netu to je vidět, někde není. Díky:)
quattroRS Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Ahoj všem, chci se zeptat těch, co mají PRW 3100. Dole u textu BATTERY mi u lunety vystupuje černá barva a jde až ke spodnímu okraji nápisu - viz obrázek. Moc jsem si toho nevšímal, teď mi to přijde nápadnější. Je to normální, máte to u vašich hodinek taky? U některých fotek na netu to je vidět, někde není. Díky:)P2010047.JPGNeviem, či je to toto, čo si myslím, ale kedysi, na starých hodinkách, a aj niektorých kalkulačkách, sa stávalo, že sa displej ako keby postupne zalieval takou čierňavou, ktorá postupne za nejaký čas zaliala a úplne zničila celý displej, a tak predpokladám, že je to tento prípad Ale dúfam, že nemám pravdu Priateľu, nič v zlom, neprajem ti nič zlé, ale hovorím svoj postreh zo života, ktorý si pamätám Ďakujem za pochopenie
digitalnick Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Ale tam dole už asi není LCD displej nýbrž solární článek.
Tomenzo Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Odesláno 15. února 2019 Ahojte Pani, dnes som kupil z 2.ruky hodinky Casio Pro Trek PRW-3510Y-1. Dobra cena bezna kontrola pocas dna vyzerala OK displej bez sramov luneta fajn celkovy dojem super. Avsak prislo to az po zotmeni ked som pouzil podsvietenie objavil sa hnusna mala cierna skvrna (flak) vid. obrazok 1 a obrazok 2 (medzi zobrazenymi minutami). Neviete cim to moze byt sposobene? Toto je moj 3 model PROTREK a ako jediny vykazuje danu chybu. Dakujem za Vase rady a informacie sportu a hodinkam zdar!
casiotron Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Odesláno 16. února 2019 Může to být nečistota na illuminační desce nebo tato deska poškozená (třeba vypálené místo od baterie).
Jery Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Ahoj, byl by nekdo ochotny se ujmout prodeje hodinek Casio Pro Trek PRG300? V modrocerne barve, komplet baleni vcetne faktury (myslim ). Nemam dostatecny pocet prispevku. Nejlepe Praha, kdyztak poprosim SZ. Dekuji
quattroRS Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Ahoj, byl by nekdo ochotny se ujmout prodeje hodinek Casio Pro Trek PRG300? V modrocerne barve, komplet baleni vcetne faktury (myslim ). Nemam dostatecny pocet prispevku. Nejlepe Praha, kdyztak poprosim SZ. DekujiPatrilo by sa kontaktovať správcov
quattroRS Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2021 Tak moja najnovšia akvizícia: Casio ProTrek PRW-5100-1ER ☺
quattroRS Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Odesláno 19. června 2021 Hodinky schytali prvé šrámy Ale šupa to bola poriadna
Hasňa Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2021 Zdravím, sháním tento řemen na své Pro Treky. Neznáte nějaký shop, na který jsem nenarazil, kde by ho mohli mít? Dík.
dizi Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Novy kousek Parádny vyber. Po PRW-30 sa obzerám už nejaký čas. Aké sú tvoje pocity z remienka a tlačítok?
mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 Darek od manzelkyAle k veci,zatim super za tech par hodin na zapesti.Reminek je pekne mekoucky a dobre ohebny oproti predchudcum.Pripada mi to,jako by to byl kaucuk.Obrovske plus vidim v tom,ze nozky jsou tzv. vrtane,takze vymena za nato,popr. remen,kaucuk, bude rychlovka.S tlacitkami se manipuluje rovnez velmi dobre.Na stisk se musi vice zatlacit,coz kvituji.Nechtene treba ohybem zapesti nezapnes zadnou funkci.Mel jsem PRW 1500,2000 a uplne nej byly 3500.Tech jsem se nemel zbavovat,ale zase vsechny tyto hodinky jsou obrovske a tento kousek je mensi a na ruce o nich pomalu nevis.Zatim tedy mohu doporucit
mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2021 Citelnost cisel rovnez na vytecnou a zde mas foto nozek
kork74 Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Odesláno 17. března 2022 Taky přispěju svou troškou do mlýna. PRW-6000 solar. Otestováno v Krkonoších. Všechno funguje jak má. Výškoměr změřil Sněžku přesně. Teploměr je hodně ovlivněný teplotou těla, ale přichycený na batohu funguje i na vnější teplotu perfektně. Co jsem moc nepochopil je barometr.
Thomic Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Odesláno 11. května 2022 Dnes mám na ruce poprvé Casio PRO TREK PRW-3000, před chvílí jsem rozbalil balíček Musíme si na sebe zvyknout. Kdyby měl někdo návod v češtině, tak budu vděčný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se