fazer Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Přesně tak s tím výškoměrem, já ho taky využívám tak z 90% na zjištění výškovýho rozdílů oproti výchozímu bodu např. na kole nebo při výšlapech. Ale samozřejmě když už narazím na nějaký výškový bod, tak hned zkontroluju a nakalibruju. Někdy když pak jedu zase kolem stejnýho výškovýho bodu, tak je rozdíl jenom 5m, ale většinou se ta odchylka pohybuje kolem 20-40m. S tím se ale musí počítat. Vyrobce taky v manuálu uvídí, že jsou hodinky co se týče výškoměru nevhodné pro měčení při seskoku padákem a podobné aktivity. To souvisí taky s rychlostí měření. Pro mě je taky funkce zobrazení východu a západu slunce užitečnější než fáze měsíce a příliv/odliv. Modely PRW-2500 východ a západ slunce myslím nezobrazují, mezi těma a PRW-2000 jsem se rozhodoval a vyhrály nakonec ty 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Casio Pro Trek 1200T-7 (kúpené 2008) sú vynikajúce hodinky na turistiku. V kancelárii mi trochu vadí ich výška 16,8 mm. Fotené mobilom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fnovak66 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 V 21. 5. 2012 v 11:01, 'richard12' napsal: Casio Pro Trek 1200T-7 (kúpené 2008) sú vynikajúce hodinky na turistiku. V kancelárii mi trochu vadí ich výška 16,8 mm. Fotené mobilom. Pěkné hodinky, ale ta výška dřívějších modelů Proteků mě poněkud odrazovala. Zase je pravda, že tím získávají důstojnosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fnovak66 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 V 17. 5. 2012 v 17:25, 'fazer' napsal: Přesně tak s tím výškoměrem, já ho taky využívám tak z 90% na zjištění výškovýho rozdílů oproti výchozímu bodu např. na kole nebo při výšlapech. Ale samozřejmě když už narazím na nějaký výškový bod, tak hned zkontroluju a nakalibruju. Někdy když pak jedu zase kolem stejnýho výškovýho bodu, tak je rozdíl jenom 5m, ale většinou se ta odchylka pohybuje kolem 20-40m. S tím se ale musí počítat. Vyrobce taky v manuálu uvídí, že jsou hodinky co se týče výškoměru nevhodné pro měčení při seskoku padákem a podobné aktivity. To souvisí taky s rychlostí měření. Pro mě je taky funkce zobrazení východu a západu slunce užitečnější než fáze měsíce a příliv/odliv. Modely PRW-2500 východ a západ slunce myslím nezobrazují, mezi těma a PRW-2000 jsem se rozhodoval a vyhrály nakonec ty 2000. Jo, ty PRW-2500 se mi designově líbí, ale právě že je tam dost velký kus displeje zabrán pro mě zbytečným grafem přílivu, tak vypadly z výběru. Zase kdyby ten displej, tak jak je, využili více - místo grafu přílivu další číslice, nebo třeba jiná grafika (např. nějaké graf. znázornění východu a západu slunce, nebo větší graf tlaku, případně prostě větší bodová matice pro zobrazení různých ikon, grafů atd, tak by to byla bomba . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) V 21. 5. 2012 v 11:01, richard12 napsal: Casio Pro Trek 1200T-7 (kúpené 2008) sú vynikajúce hodinky na turistiku. V kancelárii mi trochu vadí ich výška 16,8 mm. Fotené mobilom. Jsou to opravdu velký macci ty PRW-1200. Vypadají snad že jsou ještě větší než modely PRG-80. Co se týče displeje, tak ten ale vypadá úplně stejně. Dokonce i číslo modulu (3043) je stejné jako mají modely PAW-1100, takže je to takovej facelift modelu PAW-1100. Vypadají řekl bych uhlazeněji. V reálu jsem jich moc neměl štěstí vidět:-( Je to černý vystouplý okruží kolem displeje těch PRW-1200 z plastu nebo nějakýho kovu? Upraveno 26. května 2012 uživatelem fazer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 V 26. 5. 2012 v 9:19, 'fazer' napsal: Je to černý vystouplý okruží kolem displeje těch PRW-1200 z plastu nebo nějakýho kovu? Je to kov. Na dotyk chladí. Tah je z titánu. Vybral som si najdrahší model PRW-1200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 V 27. 5. 2012 v 12:10, 'richard12' napsal: Je to kov. Na dotyk chladí. Tah je z titánu. Vybral som si najdrahší model PRW-1200. V tomto je to tedy taky stejný jako u PRG-80/PAW-1100, kde je to okruží z nějakýho kovu. To třeba u PRW-1300 je to z nějakýho hliníku nebo podobně měkkýho kovu a není to moc odolný. Já se taky při výběru díval po těch PRW-2000 s titanovým páskem, ale nakonec jsem šel do verze s gumovým. Zejména kvůli sportovním aktivitám, kde mě ten gumovej vyhobuje víc. Zase na druhou stranu není tak elegantní a nemá takovou životnost jako ten titanovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 (upraveno) Já mám také PRW-2000 s gumovým páskem a spokojenost. Jsem zvědav jak dlouho vydrží. Upraveno 11. června 2012 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 V 11. 6. 2012 v 18:13, 'synek' napsal: Já mám také PRW-2000 s gumovým páskem a spokojenost. Jsem zvědav jak dlouho vydrží. Jak dlouho už je máš, nosíš je denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 PRW-1300 na gumě cestou na "james bond" island 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2012 to fazer:mám je přes měsíc a nosím je denně. Zatím bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Původně koupené NATO na Géčka sluší i novým PWR-2000 (i když 22tka by sedla líp ale na test) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Kua to je pěkný, taky něco podobného asi namuntuji. Jak se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Fakt docela pěkný, to bych nečekal, musím doma omrknout ty svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Řemen už na PT-čkách už zůstal a vřele doporučuji , na origo se mi hodinky "protáčeli nahoru" ale teď drží ! A to hlavní : MOC JIM TO SLUŠÍ PS : kupovat jedině 22mm do těch origo mezikusů je ta 20tka tlustá tak to chce přímo dát 22. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Ukážu vám moje ProTreky, aby bylo vidět, že nejenom géčka toho hodně vydrží. Po několika letech denního nošení vždy a všude vypadají takhle. Jsou omlácené, oštípané, ale pořád jdou na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Ikdyž ne tak úplně ProTreky, tak k nim mají celkem blízko. Pouzdro stejné jako u PRW-1200, pouze hloubkoměr místo výškoměru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 V 3. 9. 2012 v 10:13, jendach napsal: Ukážu vám moje ProTreky, aby bylo vidět, že nejenom géčka toho hodně vydrží. Po několika letech denního nošení vždy a všude vypadají takhle. Jsou omlácené, oštípané, ale pořád jdou na jedničku. Ano, takto mají vypadat spávné Protreky-žádné šuplíkovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 I když teda na těch 1300 se tedy ProTrek nepíše mno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Tyhle jsem si pořídil na své fotovycházky do lesa a na kolo...s kompasem a výškoměrem snad nezabloudím, s barometrem snad nezmoknu Zatím plná spokojenost, jsou to vlastně Protreky, jen v USA mutaci Pathfinder, mají stejný modul 3172, ale nemám návod v češtině. Po různých pokusech CZ návod sehnat, či přeložit (což se sice povedlo, ale rozhodilo mi to stránky a obrázky) bych někoho zde chtěl poprosit o nafocení návodu, nebo pokud mátemožnost to naskenovat....ale nejjednodušší to bude asi nafotit...nevím, kolik to má stran. Myslíte, že je to reálné? Na nějaké odměně bychom se mohli dohodnout. Česká podpora Casio mlčí....Děkuji za odpověď a zdravím všechny příznivce těchto výborných hodinek. Richard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se