Jiribartl Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Pořídil jsem si zánovní chronometer v perfektním stavu. Na to, že v rodném listě má uveden rok 1998, je opravdu jako nový. Minimální stopy nošení jsou patrné víceméně pouze pod lupou. Hodinky stačilo vyleštit zde doporučenými prostředky, a lesknou se jak psí ...... Nějaká data: Mechanický strojek s automatickým nátahem, kalibr 1120, 23 kamenů, rezerva chodu až 44 hodinPouzdro z ušlechtilé nerezové oceli, průměr 41mm bez korunky/ 45mm s korunkou, tloušťka 12mm.Heliový ventilŠroubovací dýnkoVodotěsnost 300 mSafírové sklíčko s antireflexemJednosměrně otočná luneta s aretací.Luminiscenční indexy a ručičkyDatumové okénko zobrazující číslo dne v měsíciOriginální nerezový tah.Hodinky jsou s originální krabičkou, původním certifikátem, kartou a návodem. Zakoupeny v Praze u autorizovaného prodejce v roce 1998.Dosavadní odchylka do + sekundy/24 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 gratulace,pekne at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 (upraveno) Hodně neobvyklá luneta. Moc hezké.Nemá někdo tušení jestli se dá ještě ta luneta objednat?? Upraveno 27. října 2011 uživatelem lopata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 To jsou ty z Nekazanky co? Koukal jsem na ně, pěkný, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 gratulace, i když to není muj styl, já bych preferoval modrou lunetu, parádní stroj 1120, stačí promazat a seřídit a máš na x let pokoj:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 28. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2011 Díky za gratulace, Nekázanka bohužel není daleko od mého pracoviště a pak, opravdu stačilo jen vyleštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondrej Čechovič Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Pekné hodinky. V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 neprehanis to, novacku? copak nam chces pekneho prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Až něco bude, pošlu SZ, profiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Až něco bude, pošlu SZ, profiku Ten Sibiřův post byl nejspíš na toho Čechoviče těsně před ním... Ten tady mydlí Hezkýýýý jedno za druhým Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Je to tak, existuje tu nepsané pravidlo, že bez citace se reaguje na příspěvek o jeden výše. Pokud by reagoval na jakýkoliv jiný, ocituje ho. Takže Jiribartle, neber si to osobně, jelikož ten komentář nebyl na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 V tom případě velká omluva. Mám dnes den na prd, a tak mě vše hned vyvede z míry. Snad to Sibiř pochopí. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Hodně neobvyklá luneta. Moc hezké. Nemá někdo tušení jestli se dá ještě ta luneta objednat?? Urco pujde. Vzhledem k tomu,ze vlozka ma byt z bileho zlata bude radne mastna... JInak grat. k vyberu, jeto klasika a uz ma takovy vintazni nadech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Hele kup modrou lunetu za pár tisic a ty hodinky to jeste nakopne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Mě osobně se víc líbí ta stříbrná, modrá je výraznější a sportovnější a proto se mi zdá, že hodinky pak zapadnou mezi spoustu Japonců a Němců. Takhle si spíše drží svoji individualitu. I když, budu o tom přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Mě osobně se víc líbí ta stříbrná, modrá je výraznější a sportovnější a proto se mi zdá, že hodinky pak zapadnou mezi spoustu Japonců a Němců. Takhle si spíše drží svoji individualitu. I když, budu o tom přemýšlet Taky jsem si to myslel a svoje prvni bondovky jsem koupil se stribrnou, ale vsechno se to zmenilo, jak jsem dal modrou a uz nesundal. S japoncema a nemcema to nema co delat, tohle sjou jedny z nejlegendarnejsich hodinek vubec, ta modra k nim proste patri. navic to neni tak velka investice a muzes lunety prohazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Vzhledem k tomu,ze vlozka ma byt z bileho zlata bude radne mastna... Kdes našel informaci o zlatě? Myslím, že tahle není zlatá. Zlatá je např. na Non-AC a vypadá jinak. Z čeho je tahle, to jsem vlastně nikde nezjistil, tipoval bych ocel, ale rád se nechám poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strikerp Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Pardon za OT, ale funguje po takových letech ještě lumi nebo je to zažloutnutí signál jejího konce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Pardon za OT, ale funguje po takových letech ještě lumi nebo je to zažloutnutí signál jejího konce? U mých to znamenalo konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se