Foundryman Odesláno 11. prosince 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Abych se přiznal, mám s hodinkami Prim ten problém, že pořád nechápu, za co bych měl platit. Jsem zvyklý při prodeji vyjmenovat zákazníkovi konkrétní technické i užitné parametry výrobku, zdůvodnit mu, že cena je taková, jaká je, z důvodu, že produkt obsahuje prvky a, b, c a d, což levnější konkurence nemá a tyto prvky jsou pro zákazníka do budoucna výhodné z důvodu x,y a z. Těžko se však smiřuji s představou argumentace, že se zaměstnanci při výrobě strašně nadřeli, že výrobek má duši a příběh, že sice konkurence má parametry lepší, ale zato ve velkých množstvích, takže ode mě obdrží zákazník unikát, sice se stejnými vlastnostmi jako o polovinu levnější konkurence, ale zato český. Nevím, asi jsem příliš kosmopolitně založen, ale ten vlastenecký zápal, který bych byl ochoten honorovat z vlastní peněženky, ten mi chybí.
safi Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 No ačkoliv nejsem až tak velký příznivce primek, tak už mě samotnému přijde trochu nefér jak se všichni do Prima obouvají. Prostě cena je taková jaká je a hotovo. Nezmění se, stejně jako se nezmění výrazně vyšší cena Omeg, nebo jiných značek kde velikou součástí ceny hodinek je právě cena za značku. Pokud se někomu cena Primek nelíbí, tak ať si je nekupuje. Nevšiml jsem si že by někdo žehral na cenu Omeg. Tak to nedělejme ani u Prima.
zpejcel Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 VÁŽENÍ !!! kdyz sleduji tuto diskuzi, tak mam nutkání se s Vámi podělit o následující... - Cca 5 let se pohybuji v polsku a "handluji" s polaky jako o dusi - Polsko = 38mil obyvatel Dnes jsem se na obědě s mým nadřízeným (polákem) bavil o rozdílu mezi CZ a PL - ptal jsem se ho: "Vás v tom Polsku je 38 miliónů a jste takoví obrovští nacionalisti - čím se vlastně Polsku může pochlubit světu?" ... a můj nadřízený odvětil: "Víš ... my vlastně nemáme čím se chlubit a proto jsme takoví nacionalisti..." PÁNOVÉ ... My češi máme všeho "plnou prdel" ... Máme skvělé Škodovky, fotbalisty, hokejisty, pivo, pěkné holky ..... a stějně si to nebudeme uvědomovat dokavad to neztratíme .... Teprve až tady nebudou Primky, tak budeme naříkat: "Kdybychom tak měli nějaké vlastní české hodinky...." ..... stejně jako poláci na forum www.zegarkiclub.pl .... Cituji: "A my niestety nie możemy się poszczycić produkcją jakiegokolwiek zegarka jak na dzisiejsze czasy. Smutne" Překlad: "A my se bohužel nemůžeme pochválit existující produkcí jakýchkoliv hodinek. Smutné" (příspěvek z 9.12.2006 / 18:43 - http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....r=asc&start=15) NEMĚLI BYCHOM DOPUSTIT, ABY SE PRIM NEROZVÍJEL ... jinak by to znamenalo konec této značky
Cyber Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Vítej mezi nás ZPEJCEL ! Je osvěžující tady potkat něžnou ženu, trochu nám třeba pomůžeš s naším pohledem na věc. Ať se Ti tady líbí....
zpejcel Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Vítej mezi nás ZPEJCEL ! Je osvěžující tady potkat něžnou ženu, trochu nám třeba pomůžeš s naším pohledem na věc. Ať se Ti tady líbí.... Jakým krásnějším šperkem se můžeme schlubit než svými ženami ? .... - jakou svůj AVATAR jsem použil foto své manželky ... P.S.: Stači si přečíst můj příspěvek, dle kterého lze vyčíst, že nepatřím mezi něžné pohlaví
Cyber Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Vítej mezi nás ZPEJCEL ! Je osvěžující tady potkat něžnou ženu, trochu nám třeba pomůžeš s naším pohledem na věc. Ať se Ti tady líbí.... Jakým krásnějším šperkem se můžeme schlubit než svými ženami ? .... - jakou svůj AVATAR jsem použil foto své manželky ... Aha, tak nic, já měl radost, že nás objevily i ženy!!! Já se svou manželkou chlubit nemůžu, protože to ještě není moje manželka, ale jinak je úúúúžasná. A krááááásná. A má ráda moje hračky, tedy i mou slabost pro hodinky :-)
zpejcel Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Vítej mezi nás ZPEJCEL ! Je osvěžující tady potkat něžnou ženu, trochu nám třeba pomůžeš s naším pohledem na věc. Ať se Ti tady líbí.... Jakým krásnějším šperkem se můžeme schlubit než svými ženami ? .... - jakou svůj AVATAR jsem použil foto své manželky ... Aha, tak nic, já měl radost, že nás objevily i ženy!!! Já se svou manželkou chlubit nemůžu, protože to ještě není moje manželka, ale jinak je úúúúžasná. A krááááásná. A má ráda moje hračky, tedy i mou slabost pro hodinky :-) GRATULUJI !! Myslím, že není krásnější vánoční dárek než zásnubní prsten ... nebo už to máte za sebou ?
Cyber Odesláno 11. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2006 Jakým krásnějším šperkem se můžeme schlubit než svými ženami ? .... - jakou svůj AVATAR jsem použil foto své manželky ... Aha, tak nic, já měl radost, že nás objevily i ženy!!! Já se svou manželkou chlubit nemůžu, protože to ještě není moje manželka, ale jinak je úúúúžasná. A krááááásná. A má ráda moje hračky, tedy i mou slabost pro hodinky :-) GRATULUJI !! Myslím, že není krásnější vánoční dárek než zásnubní prsten ... nebo už to máte za sebou ? Jojo taky to řeším :-( , ale ty hodinky co by za to byly??? Co s prstýnkem? Ten netiká, nemá komplikace, vypadá furt stejně, nedá se mu měnit tah, k ničemu nesluouží, nic nevydrží, nepoznám u něj jestli je dobrý, nebo ne? A vůbec, který moula vynalezl prstýnek????
cigi Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 cyber - a co takhle zásnubní hodinky - to by odstranilo vady zásnubního prstenu
centrumMartin Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 Tak jsem se zase začetl do diskuze. Musím přiznat, že p. Primovi i značce Prim fandím, ale trošku skromnosti a pokory by neškodilo: z Hamiltonů strach nemám..., Tissot je uzavřená kapitola..., všechny světové značky mají své plagiátory... atd..... No, já osobně bych počkal pár desítek let a ono se uvidí. Trochu mi to připomíná ten vtip, kdy se baví ve Wimbledonu Američan a Angličan o kvalitě trávníku: Američan:"Jak to děláte, že máte tak krásný trávník?" Angličan:"To je jednoduché, stačí ho každý den posekat, pohrabat a uválcovat - a takhle to dělat 300 let." Pěkný den centrumMartin ---------------------------------------------- All those moments will be lost in time. Like tears in the rain.
Prokop Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 Avatar manzelka? Statisticky musí mít alespoň někdo šťastné manželství. Všem vyvoleným gratuluji a přeji ať to vydrží!
grga_pitic Odesláno 12. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2006 A pan Pejcel, mnou naočkovaný, je taku už jednou pro vždy ztracený v hodinkovém nebi (pekle ?)....:-)))
Eda Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 A Grga pitic je avatar jakeho ogara? To jen ať vím, komu mám v lokalce kukat na ruky. I když vy asi chlapi nebudětě ze Zarubka jak ja. poznavaci znameni: sport letec
grga_pitic Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 To Eda. Kusturica - Černá kočka - bílý kocour - jedna z postav cigánský kapo Grga Pitič :-))
HIFI Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Skvělý film včetně hudby. /Crna mačka, beli mačor/
batty Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=4567 ....nevypovida toto o cenove politice primu lepe nez cela diskuze?
Prokop Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 To má jiné kořeny, ale nehodlám to tu již rozvádět. Je to plné právo jejich majitele, a tak kdo má zájem, může využít situace, že je někdo ve finanční tísni.
grga_pitic Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 Přemýšlím o nich, ale vážně nevím jestli i za tyhle prachy stojí.....(prezentuji jen svůj subjektivní názor) :-)
watch Odesláno 13. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2006 to grga_pitic Za ty prachy urcite stoji. Vlajkova lod Primu za vyhodnou cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se