Přejít na obsah

Návod CASIO GW-3000M-4A

mifkoo

Doporučené příspěvky

Pred polrokom som si kupil hodinky GW-3000M-4A a z pociatocneho nadsenia sa stalo sklamanie. Hodinky som chcel nastavit a poprezerat funkcie tak som zacal citat navod. Skusal som a neslo a neslo !!! Nakoniec som rezignoval a nechal to tak. Vcera som sa k tomu vratil a to len z toho dovodu, ze hodinky my pipali tak okolo 10:30. Podla navodu som zistil ze to je budik, ktory je atktivovany tak som ho deaktivoval a zacal som sa hrabat v hodinkach a potom to prislo. PO 1,5 HODINE som sa dostal o takeho stavu, ze rucicky boli TOTALEN, ale TOTALNE ROZSINCHRONIZOVANE. Ked som ich zacal skusil podla clanku OPRVA CHYB nastavovat tak som mal sekeundovu rucicku namiesto zakladnej pozicci (12 hodina ), posunutu o 4 min. dalej, preto ked som deaktivoval budik tak sekundova rucicaka ukazovala na OFF ( 3 hodina ), po tej moje demontazi ukazovala o 4 min dalej. Rucicky v pravom ciferniku sa pocas rezimu stopky posune na 24 hodinu, ale mne sa posunul mala rucicka na 6 hodinu, a vela na 18 hodinu a co sa tyka datumovky tak tabola zo stvrtiny prec a zo tristvrtiny tam bolo vidiet datum. FAJN podario sa my podal toho navdu perfektne KORIGOVAT vsetky rucicky, vsetky ukazovali tam kde mali. A zacal som nastavovat hodinky podla navodu a dufal ze to neskonci ako predtym. SUPER VSETKO ISLO PERFEKTNE. nastavil som DOMOVSKE MESTO, s letným casom aj SVETOVE MESTO s letným casm. Nastavil som HODINY, ROK, MESIAC, DEN, vestko ako ma byt. Hodinky maju plen automaticky kalendar t. j. raz som to nastavil a viac krat nemusim az pokym nevimenim baterku ( alebo nerozstelujem cele hodinky ) Pesiel som si vsetky funkcie a fungovali ako mali. A POTOM SI SOM SI UVEDOMIL, ZE KONECNE VIEM CO TIE HODINKY VEDIA. Mam na ruke nieco s cim viem manipulovat a viem vyuzit vsetky funkci. To zanamena, ze som ROZLUSTIL GENETICKY KOD, tychto hodiniek. Ak by mal niekto problem s hodinkami nech sa ozve rad mu poradim . A este nieco cele tato sranda trvala 4 hodiny skoro ma slahlo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hehe...a to se ptá člověk na hodinkovém foru.....buhehehe.......:lol2:

A na co jsou jiné hodinky , když na měření času stačí mobil ???? Bože..... :rolleyes:

Asi tak. V dnešní době je používání hodinek srdeční záležitost a ne věc rozumu. Vždyť kolik je hodin se dozvíme i z mikrovlnky :D

Odkaz ke komentáři

Pani opraste si rustinu! Tu je kompletne nastavenie a korekcia hodiniek.Podla mna alarm,stopky sa zidu.Ja zijem v Irsku a dost lietam tak mne nahodou aj svetove casi pridu ako rozumna funkcia nehovoriac o radiocontrol.

a cast druha

a este k funkciam

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dnes mi konecne zatukal na dvere postak a doniesol gw3000bb a musim povedat,ze ten navod je naozaj chaoticky a nastavenie tohoto agregatu stoji kopec nervov.Postupoval som cez youtube(hore odkaz)a uspech dorazil po pol hodine.Tlacitka su extremne tuhe(co je dobre) a pri nastavovani ma to obcas okabatilo,ale uz tikaju.

Odkaz ke komentáři

Dnes mi konecne zatukal na dvere postak a doniesol gw3000bb a musim povedat,ze ten navod je naozaj chaoticky a nastavenie tohoto agregatu stoji kopec nervov.Postupoval som cez youtube(hore odkaz)a uspech dorazil po pol hodine.Tlacitka su extremne tuhe(co je dobre) a pri nastavovani ma to obcas okabatilo,ale uz tikaju.

Predcastne som sa radoval,prva noc bez sinchronizacie casu(radio control),druha sinchronizacia presla,ale zmenila datum na 31(bolo 16),Dnes po rucnej kalibracii vsetko nastavene az na zmenenie dna na utorok(je stvrtok).Pani a dami nemate niekto navod na G-Shock-GW3000 v Cestine alebo v Slovencine?(kupim) Alebo da sa niekde stiahnut? Heeelp.Dakujem za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Nedostal som odpoved tak stale ak ma niekto nejaky tip kde zohnat navod urcite mi to pomoze.

Hodinky sa po rucnom nastaveni(rok,mesiac,den,cas)vecer nakonfiguruju,ale upresni sa cas(dobre)no posunie sa nezmiselne datum a ukazuju iny den.Traja sme sustili navod,ale naoza pisal ho nejaky obrv tupec.Normalne ma to stve.Ved neni problem napisat navod bod po bode.Toto casio dslova posralo.Obcas lutujem,ze som sa zase dal na g-shock.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • Po letech...

Dobrý den, měl bych velký zájem o manuál na tyto hodinky, nevím si rady jak je seřídit, pokud je to možné a byl byste tak laskav a mohl  mi nějak poradit a nebo pokud máte ten manuál nebo radu kde ho sehnat poslat na můj email : cvxn@email.cz  byl bych vám velmi vděčný děkuji předem  I.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dobrý den, měl bych zájem o radu jak tyto hodinky nastavit,kde sehnat  manuál v češtině, nemohu nastavit datum!!!předem děkuji I-

Pred polrokom som si kupil hodinky GW-3000M-4A a z pociatocneho nadsenia sa stalo sklamanie. Hodinky som chcel nastavit a poprezerat funkcie tak som zacal citat navod. Skusal som a neslo a neslo !!! Nakoniec som rezignoval a nechal to tak. Vcera som sa k tomu vratil a to len z toho dovodu, ze hodinky my pipali tak okolo 10:30. Podla navodu som zistil ze to je budik, ktory je atktivovany tak som ho deaktivoval a zacal som sa hrabat v hodinkach a potom to prislo. PO 1,5 HODINE som sa dostal o takeho stavu, ze rucicky boli TOTALEN, ale TOTALNE ROZSINCHRONIZOVANE. Ked som ich zacal skusil podla clanku OPRVA CHYB nastavovat tak som mal sekeundovu rucicku namiesto zakladnej pozicci (12 hodina ), posunutu o 4 min. dalej, preto ked som deaktivoval budik tak sekundova rucicaka ukazovala na OFF ( 3 hodina ), po tej moje demontazi ukazovala o 4 min dalej. Rucicky v pravom ciferniku sa pocas rezimu stopky posune na 24 hodinu, ale mne sa posunul mala rucicka na 6 hodinu, a vela na 18 hodinu a co sa tyka datumovky tak tabola zo stvrtiny prec a zo tristvrtiny tam bolo vidiet datum. FAJN podario sa my podal toho navdu perfektne KORIGOVAT vsetky rucicky, vsetky ukazovali tam kde mali. A zacal som nastavovat hodinky podla navodu a dufal ze to neskonci ako predtym. SUPER VSETKO ISLO PERFEKTNE. nastavil som DOMOVSKE MESTO, s letným casom aj SVETOVE MESTO s letným casm. Nastavil som HODINY, ROK, MESIAC, DEN, vestko ako ma byt. Hodinky maju plen automaticky kalendar t. j. raz som to nastavil a viac krat nemusim az pokym nevimenim baterku ( alebo nerozstelujem cele hodinky ) Pesiel som si vsetky funkcie a fungovali ako mali. A POTOM SI SOM SI UVEDOMIL, ZE KONECNE VIEM CO TIE HODINKY VEDIA. Mam na ruke nieco s cim viem manipulovat a viem vyuzit vsetky funkci. To zanamena, ze som ROZLUSTIL GENETICKY KOD, tychto hodiniek. Ak by mal niekto problem s hodinkami nech sa ozve rad mu poradim . A este nieco cele tato sranda trvala 4 hodiny skoro ma slahlo.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...