skodna Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Dobrý den.V týdnu jsem v jedné zastavárně v Brně našel tyto hodinky . Jsou to Traserky typ asi nějak 6508 nobo tak něco.Mají je za cenu 1590Kč a jsou s takovou papírovou otevřenou krabičkou s dokladem o koupi za 4990Kč a s nějakou knížečkou.Mají na sobě NATO pásek černý a celkově jsou bez oděrků a škrábanců.Chci se Vás znalých a zkušených zeptat,jak bych mohl poznat zda se nejedná o nějakou kopii nebo na co si dát pozor abych nenaletěl.Cena nevím do jaké míry je v pořádku,ale asi bych si je koupil na běžný nošení,A pokud je někdo má tak bych uvítal nějaké info o odolnosti ,přesnosti a výdrže baterie.Děkuji všem za odpovědi.
vikhra Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/27295-traser-p6600-type-6-mil-g/ http://www.chronoshop.cz/katalog/Traser-P-6600-Type-6-MIL-G
Radimk Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 (upraveno) Já bych to viděl asi takhle: http://www.chronosho...00-Type-6-MIL-G a ještě takhle: http://www.traser.cz/ O kopijích Traserů jsem tu neslyšel, a ta cena je výborná. Až moc. Edit- byl jsem předběhnut.. Upraveno 29. října 2011 uživatelem Radimk
skodna Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Právě ta cena mě trochu zaráží a zároveň odrazuje.Co když je to kopie připojená k origo papírům a krabičce.No počkám do pondělí a pokud se už žádná rada neobjeví tak to pújdu detajlně omrknout a uvidím.Jinak zatím díky všem
Hasič Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Právě ta cena mě trochu zaráží a zároveň odrazuje.Co když je to kopie připojená k origo papírům a krabičce.No počkám do pondělí a pokud se už žádná rada neobjeví tak to pújdu detajlně omrknout a uvidím.Jinak zatím díky všem šel bych do nich, budeš spokojen, vetešník taky.
skodna Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2011 Se tak dívám na ty odkazy a zjišťuju ,že jsem sem umístil fotku traserů typu P6600 a v popisu mám P6508.Ta cena v záručáku u hodinek z bazaru by ale odpovídala těm 6500 a ty jsou WR jen 30M oproti 6600 WR200M.... No nic nebudu špekulovat a prostě tam v pondělí nakráčím a pokud to bude vče OK tak beru i ty WR30M.Však do práce nechodím přes moře a nepodplouvám žádnej Marianskej příkop.
skodna Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Dobrý podvečer všem.Tak jsem dnes byl v oné zastavárně znovu omrknout ty Traserky.Je to model P 6500-400.....Navigator.Paní co tam byla mě na dotaz o originalitě nedokázala říct nic bližšího.No nakonec jsem je nevzal,neboť po vložení hodinek do tmy jsem nic neviděl.Po přečtení článků o tritiovém podsvícení jsem si myslel,že by měli svítit o dost víc a dýl než běžné lumi, ale nic.Tak nevím kde je chyba.Musí se nějak nasvěcovat?Nebo musí být ve tmě dýl? Prosím o odpověď.Díky předem
Yvaine Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Nasvěcovat se se nemusí, ale že by svítily víc než třeba lumibrite na seikách tak to vážně ne.... někde tu byly porovnávací fotky. Zkus trochu hledat.
Yvaine Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Tenhle thread by taky mohl napovědět. http://forums.watchuseek.com/f78/nightshots-join-nightshots-pictures-447917-3.html
skodna Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2011 Díky tak podle těch fotek to je docela dobrý,ale skutečnost jiná.-Úplná tma. "Asi je to polámaný"
mrazik Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 No ta cena vypadá nízká, ale pokud se jedná o zastavárnu, tak výkup byl určitě ještě hluboko pod prodejní cenou. A pak je taky otázka kdo je do té zastavárny odnesl. Já bych se jich nebál, za ty prachy naděkají parády.
rejan Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 Dobrý podvečer všem.Tak jsem dnes byl v oné zastavárně znovu omrknout ty Traserky.Je to model P 6500-400.....Navigator.Paní co tam byla mě na dotaz o originalitě nedokázala říct nic bližšího.No nakonec jsem je nevzal,neboť po vložení hodinek do tmy jsem nic neviděl.Po přečtení článků o tritiovém podsvícení jsem si myslel,že by měli svítit o dost víc a dýl než běžné lumi, ale nic.Tak nevím kde je chyba.Musí se nějak nasvěcovat?Nebo musí být ve tmě dýl? Prosím o odpověď.Díky předem Ahoj, je to divné,mám Traser supersport a stačí zastínit ciferník rukou a už je vidět,že svítí. Pravda je ,že např. u Monster ,nebo Citizen Orca je lumi po vložení do tmy přímo ze světla ohromující,ale už po pár minutách slábne. H3 svítí stále stejně a je to vidět hlavně po dlouhodobém pobytu v temnu. Po cca osmi hodinách lze odečíst čas na hodinkách s luminovou poměrně dobře,ale detaily jsou nečitelné. Trasery svítí ostře a příjemně a trubičky jsou přesně vidět. Pokud nabízené hodinky nesvítí je něco špatně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se