nesha Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Dobry den, prosim Vas o radu. Blizia sa Vianoce a priatel by si prial hodinky - nosi iba hranate a tento krat by mali byt cierno zlate skor sportove.Pozerala som nieco na ebay a v roznych e-shopoch, ale vyvalilo sa na mna nejako privela znaciek - nevyznam sa v tom.Cenou by som sa chcela zmestit do 200 ? ak je to vôbec mozne Dakujem a vazim si kazdu radu
mmcmxcix Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Potrpí si priateľ veľmi na hodinky? Teda, či rozhoduje mechanizmus (automaty, mechaniky a quartz), alebo ide len o dizajn a prevedenie?
gougy Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) Proč musí být černozlaté? (já si marně vzpomínám, kdy se mi podobná kombinace líbila, asi Hublot..) jaké koníčky přítel má a jak víš, že chce sportovní - kam je bude nosit a k čemu? (zatím dle výběru - ten Tvůj chlapec, to není Rytmus, že ne..) víc víc víc informací! PS: je v podstatě povinností se každé takto smýšlející slečny či ženy (rozuměj "chce koupit hodinky pro toho svého, tak se kvůli tomu i zaregistruje na fórum hodinkových maniaků)) zeptat "je nevyhnutelné zachovat přítele?" PPS: většina je tady normálních, z mého příspěvku si hlavu nedělej, jedu ve vlaku a ssebou mám jenom dvoje hodinky, trošku absťák.. PPPS: vítej na Chronomagu Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem gougy
nesha Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Potrpí si priateľ veľmi na hodinky? Teda, či rozhoduje mechanizmus (automaty, mechaniky a quartz), alebo ide len o dizajn a prevedenie? Na hodinky expert nie je rovnako ako ja - ale nosi ich rad. Vseobecne je zastanca kvality za rozumnu cenu. Nekupi si nieco len preto ze je to lacne, ale na druhej strane viem, ze keby mu kupim tricko Gucci tak sa ma opyta ci som ok Jednoducho tie hodinky musia byt kvalitne, nemusi to byt luxusna znacka ale jednoducho znacka co sa do tych hodiniek rozumie...
nesha Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Proč musí být černozlaté? (já si marně vzpomínám, kdy se mi podobná kombinace líbila, asi Hublot..) jaké koníčky přítel má a jak víš, že chce sportovní - kam je bude nosit a k čemu? (zatím dle výběru - ten Tvůj chlapec, to není Rytmus, že ne..) víc víc víc informací! PS: je v podstatě povinností se každé takto smýšlející slečny či ženy (rozuměj "chce koupit hodinky pro toho svého, tak se kvůli tomu i zaregistruje na fórum hodinkových maniaků)) zeptat "je nevyhnutelné zachovat přítele?" PPS: většina je tady normálních, z mého příspěvku si hlavu nedělej, jedu ve vlaku a ssebou mám jenom dvoje hodinky, trošku absťák.. PPPS: vítej na Chronomagu Toto ma pobavilo - ale mas vo vsetkom pravdu takze neurazilo strieborne uz ma (asi 8 rokov - "popularna" znacka Kenvelo - ale ma ich fakt rad), s kozenym remienkom ma tiez a teraz proste chce cierno zlate, inak mozu byt aj vo farbe cerveneho zlata On je taky sportovy typ, aj sa tak oblieka cize sa mu tie sportove proste hodia. Hodinky nosi stale. A nie, nie je to Rytmus ani ziadna jeho napodobenina Ono je to cele o tom, ze mu nechcem kupit nieco nezmyselne, nechcem vyhodit peniaze za Cinsku superznacku, chcem vediet ake su vlastne moznosti.
gougy Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 OK, druhé kolo, černý povrch v dané cenové kategorii bude náchylný na zničení, pozor na to. Teď nechám kolegy, ať něco vymyslí a až budu doma, třeba mě nějaký kousek napadne. Osobně bych mu koupil hardcore sportovní, téměř nezničitelné Gshock - sice většinou plast a sklo, ale BEZ kompromisů a to je u dárku k nezaplacení M.j. jsem nadšený přístupem "nechci koupit nějakou čínskou napodobeninu, tak se raději zeptám", jak jsem psal v prvním příspěvku, Ty aspiruješ na chronomagorovu femme fatale
instant Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 SEIKO SPC031 - ale zlato si tam musis domysliet
sect Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Seiko SNZH, ale nejsou hranaté a tah s pouzdrem je stříbrný, zato cifr s lunetou černo-zlatý a navíc i pěkný......cena v podstatě odpovídá, třeba TADY. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Viktor Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Když už to musí být černo-zlatý, pak Seiko Landmonstra SARB048
gougy Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) Sectovi Seiko jsou asi nejlepší ¨z dosažitelných "mechanik" já měl na mysli něco takového - casio GA-110GB-1A a na Tobě je určit, který směr je správný.. Otázka je, jestli je "hračička", co touží po odolných strojích nebo chlap, co dokáže ocenit krásu mechanických hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem gougy
shag Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nesha Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 Sectovi Seiko jsou asi nejlepší ¨z dosažitelných "mechanik" já měl na mysli něco takového - casio GA-110GB-1A a na Tobě je určit, který směr je správný.. Otázka je, jestli je "hračička", co touží po odolných strojích nebo chlap, co dokáže ocenit krásu mechanických hodinek. tieto su super, len jedina vec im chyba a ta je skutocne velmi podstatna - nie su hranate... mne by velmi pomohlo keby ma nasmerujete na znacky, ktore su ako tak kvalitne a cenovo vyhovuju
nesha Odesláno 2. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2011 co si myslite o tomto? http://www.mojehodinky.sk/hodinky/sk/Pulsar-Prestige-PF375252
stopa99 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Dnes som narazil na toto:Golana cena je do 200Eur a je na vyber potapky GMT alebo chrono. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Klotzman Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Dnes som narazil na toto: Golana cena je do 200Eur a je na vyber potapky GMT alebo chrono. Nie su hranate Edit : Vysvětli příteli, že změna je život, proč mít samé hranaté hodinky ? Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Klotzman
maccin Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Pokud tedy hranaté a příteli nebude vadit že pocházejí ze zemí položených na východ od nás, tak Vostok Arktika Solidní kvalita za rozumné peníze http://www.ruwatch.c...ng_to=&payment= Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stopa99 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Nie su hranate Edit : Vysvětli příteli, že změna je život, proč mít samé hranaté hodinky ? Ahaaa...tak to som prehliadol....
maccin Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Pokud jsem dobře pochopil tak přítelovi nejde o to jestli to budou quartzky nebo mechaniky, ale hlavně jde o desig. Tak mě ještě napadli Bulova Marine Star Quartz, cena o drobet výše než 200e. třeba zde http://www.ebay.com/...=item2a14f6729a
Klotzman Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Pokud tedy hranaté a příteli nebude vadit že pocházejí ze zemí položených na východ od nás, tak Vostok Arktika Solidní kvalita za rozumné penízeJo, tohle je dobrý tip, ty Vostoky jsou opravdu velice slušné - akorát pozor na rozměry, nejsou to velikostně žádné kulervoucí obludy, jestli je přítel zvyklý na designovky, ty bývají větší.
mmcmxcix Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jo, tohle je dobrý tip, ty Vostoky jsou opravdu velice slušné - akorát pozor na rozměry, nejsou to velikostně žádné kulervoucí obludy, jestli je přítel zvyklý na designovky, ty bývají větší. Ja neviem, mne sa rozmer 34 x 46 mm zdá byť z tých väčších, no záleží podľa veľkosti ruky, každopádne. Tie Vostoky sú za tú cenu celkom dobré. No nečakať žiadne zázraky. Strojček sa opozďuje o 10-20s / deň, no dá sa nakalibrovať aj na 5s / deň.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se